Bunu duydum ben hep bi yerlerden. Var boyle bisey yani. Olur mu olur
Gulumsemekle belli edemezsin ki
mutlaka sözlerinle belli edersin
bence ne yazıp veya yüz yüze konusurken ne söyleyip belli edeceğini düşün
Bana sorarsan belli etmeden önce zarf at =))
Konuşmanız ne seviyede?Beyimiz bir gün zahmet edip bir buluşma planlarsa bu dediklerini yapmaya çalışabilirim.
Hımm ben hic bilmem bu işleriYani işte yukarıda da yazdığım gibi, bir gün şuraya gidelim, bir gün bunu yapalım falan dedi o gün ama buluşalım diyor mu şimdi? Yok! Hep ben mi arayacağım be adam... Belki de buradan bir ilişki çıkmayacak da işte ne bileyim, bununla olsun istedim.
Tam da arkadaşım gibi konuştun. Yalnız buluştuğumuzda bazı sözleriyle belli eder gibi oldu zaten. Mesela uzun zamandır görüşmüyorduk, geçen zamanı hesaplamış, söyledi. Ya da ne bileyim, kendine mağazadan bir şey aldı ve o günün hatırası için aldığını söyledi. Bunlar belli etmek sayılabilir mi dersin?
Konuşmanız ne seviyede?
mesajlasiyor musunuz
ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Aslında çok az detay vermissin
Hmmmm karşıdaki nasıl biri peki ?Doğru haklısın. Çok sık görüşüyoruz diyemem. Genelde ben yazıyorum, o da destan gibi cevap veriyor. Şimdiye kadar sadece bir kez dışarıda buluştuk, ben davet ettim ama o da hemen kabul etti, hiç bahane falan bulmadı, ki uzun zamandır görüşmüyorduk ve öyle fazla bir samimiyetimiz de yoktu önceden. Buluştuğumuzda bana, hesapladım seninle şu kadar zamandır görüşmüyoruz dedi. Bir mağazaya girdik, oradan bir şey aldı ve 'bugünün anısına alıyorum' dedi(Bu arada o gün 14 Şubat'tı). 'Normalde böyle şeyleri kullanmam ama sen beğendin diye alıyorum' dedi. Yani bunları ben mi yanlış anladım dersin? Pek arayıp sormayınca öyle düşünmeye başladım, ama arkadaşım da 'ben seni tanıyorum, kimbilir nasıl duvar örmüşsündür çocukla arana, ondan cesareti yoktur' diyor.
Sayılmaz inan .kesinlikle sayılmaz hemde .
Ah ben gecmişimde kalan bir cift mavi gözü hatırladıkca sinirleniyorum.o kadar herseyiyle belli ediyordu ki hergün senin için yanına geliyorum diyordu daha ne desin ..bende tabi ne yaptım.yazık acılamıyor heralde cocuk dedim ve ben acıldım.ne dersin biz iyi oluruz gibi dedim.
Kabul etti etmesine de bir hafta sürdü.ne denmi.hazır değilmiş o yuzden henüz teklif etmemiş.
Bana dedi ki bir erkek severse her ne olursa olsun teklif eder..
Doğruymuş,gördük,terkedildim bir haftada.
Demekki ben daha cok sevmişim ondan .
Ah magnolia düzelmedi talihin.
Ne koyuyor biliyormusun..zamanında O Hiç beğenmediğin kırsal semtlerin koca yürekli delikanlıları o hiç beğenmediğim cahil ve küçük gördüğüm kızlarına teklif edip peşlerinde koşuyorlarken biz kalabalık şehirlerin yorgun kızları olarak kıcı b.klu adamlara teklif etsekmi diyoruz..durumumuz cok fena yani..tüm beklentileri indirdik sıfırın altına ..
Okuduk ,yetmez geliştirelim dedik kendimizi,yüksek yaptık dil öğrendik.yıllarımızı güzel hayaller kurup b.k hayatlar yasayarak gecirdik.şimdi de bir erkeğin önünde diz cökmek üzereyiz.o kadar bıktık o kadar yorulduk gelip alıverse ya artık biri bizi..
Etme asla gidip söyleme belli et ama söyleme etme be yürek kal yerinde biri seni gelip alıncaya kadar orda kal ..
Hmmmm karşıdaki nasıl biri peki ?
normalde erkekler hoslaninca yazarlar,görüşmek isterler ve mutlaka belli ederler
Ama çok çekingen, muhafazakar, içine kapanık o tarz biri mi söz konusu ?
Benim fikrimi sorarsan arkadaşım şimdilik belli etmeEvet, ben de hoşlansa görüsmek isterdi diyorum. Normalde dışa dönük biri ama bu konularda öyle olmadığı izlenimi uyandırdı bende. İnsanlarla ilgili izlenimlerimde genelde yanılmam,yüzde yüz olmasa da... Muhafazakar biri ama flörtten kaçacak biri de değil.
Telefona kaydettim bu yazıyı =) harika yazmissinizSayılmaz inan .kesinlikle sayılmaz hemde .
Ah ben gecmişimde kalan bir cift mavi gözü hatırladıkca sinirleniyorum.o kadar herseyiyle belli ediyordu ki hergün senin için yanına geliyorum diyordu daha ne desin ..bende tabi ne yaptım.yazık acılamıyor heralde cocuk dedim ve ben acıldım.ne dersin biz iyi oluruz gibi dedim.
Kabul etti etmesine de bir hafta sürdü.ne denmi.hazır değilmiş o yuzden henüz teklif etmemiş.
Bana dedi ki bir erkek severse her ne olursa olsun teklif eder..
Doğruymuş,gördük,terkedildim bir haftada.
Demekki ben daha cok sevmişim ondan .
Ah magnolia düzelmedi talihin.
Ne koyuyor biliyormusun..zamanında O Hiç beğenmediğin kırsal semtlerin koca yürekli delikanlıları o hiç beğenmediğim cahil ve küçük gördüğüm kızlarına teklif edip peşlerinde koşuyorlarken biz kalabalık şehirlerin yorgun kızları olarak kıcı b.klu adamlara teklif etsekmi diyoruz..durumumuz cok fena yani..tüm beklentileri indirdik sıfırın altına ..
Okuduk ,yetmez geliştirelim dedik kendimizi,yüksek yaptık dil öğrendik.yıllarımızı güzel hayaller kurup b.k hayatlar yasayarak gecirdik.şimdi de bir erkeğin önünde diz cökmek üzereyiz.o kadar bıktık o kadar yorulduk gelip alıverse ya artık biri bizi..
Etme asla gidip söyleme belli et ama söyleme etme be yürek kal yerinde biri seni gelip alıncaya kadar orda kal ..
Benim fikrimi sorarsan arkadaşım şimdilik belli etme
annem hep der ki zaman Hayri serre , şerri hayra çevirir
Yani demek istediği insan duygulariyla hareket edince mantıksız şeyler yapabiliyor
zamana yayinca olayı veya durumu iyi kötü yonlerini dusunebiliyoruz
Sana zor kızı oyna demem inan ki
hoslandigina emin olabilsem açıl derim
ama su durumda beklemenden yanayım
M Magnolliaa Sakıncası yoksa, bu bahsettiğin şahsın kaç yaşında olduğunu ööğrenebilir miyim? (Bu olay gerçekleştiği zaman)
24 yaşındaydı o zaman..
Benimki 31 yaşında ama bunların 50 yaşına gelip hala hazır olmayanı da var tabii.
Biri bana çıksa dese ki sende şu eksik, ondan olmuyor ve hiçbir zaman da olmayacak, en saçma açıklamaya bile razıyım inan. Etrafıma bakıyorum bakıyorum, yok diyorum ya... Bunu böyle kabullen artık, sana bu yazılmış. Öte yandan ağır geliyor... Bu kişiye özel konuşmuyorum, genel anlamda. Kalbimin ve aklımın evet demediği hiç kimse hayatıma giremez dedim hep, sanırım hiç de girmeyecek, karşılıklı bir şeyi yakalayamayacağım hiç.
24 yasındakinin teklif etmemesini anlarımda evlilik cağını aşmış 31 lik adamınkini anlayamam.
Bugün yarın teklif etmezse artık tamamen umudu kes.
Şimdi teklif etmenin binbir yolu var eskisi gibi de değil ki..mesaj atabilir watuptan sürekli yazar bişey bahane eder,çay içelim der,faceden bişey bahane eder..
Bak bu adam aylar gecsin hep böyle devam eder söyliyim.evlensen ne olur pısırık bu boşver
neden hep erkeklerden bekliyoruz ki. ayrıca o zaten ilgisini belli etmiş. eğer karakterli biriyse zaten sana değer verir yani öyle hemen bir yerleri kalkmaz. ha belki ilgini belli etmek için biraz daha bekleyebilirsin