İlk arkadaşın doğru demiş, ikincisinin sütten ağzı yanmış veya kompleksleri var.
Seviyosan git gülümse bacım.
Yani bir erkekle sevgili olmayı istemek me yaparsan kabulüm demek değil. Ne saçma bir düşünce
Bence kesinlikle belli etme,erkek bunyesinde boyle seyler siskinlik yapiyo
Belli etme.
Avcılık var ruhlarında erkeklerin.
Koşturan kadın daha cazip geliyor onlara..
İnan sevse ciddi şekilde belli eder sonunda da acılır..
Tabii ki belli etmek
Neden belli etmeyelim ki zaten isteğimiz de fark edip bize yaklaşması değil mi
tut kolundan çek götür onu
Ah, hiç düşürmesin. Kendisi o tip erkeklerden olabilir, tüm erkekleri kendi gibi sanabilir. Şimdi ben misalen "kadınlar zengin koca manyağıdır" desem herkes beni taşlamaz mı? Taşlar. Haklı olarak. Neden, kadınların bi çeşidini tüm kadınlara genellediğim için. Erkekler için de aynısının geçerli olduğunu unutmayın.İkincisi erkek yalnız, onu söylemeyi unutmuşum. Zaten bir erkeğin böyle söylemesi iyice tereddüte düşürdü beni.
Ya tamam cok kapi duvar olma zaten ama bu kiz benden kesin hoslaniyo diyecek kadarda belli etmeBen de ondan korkuyorum zaten. Öte yandan da, ya hissi varsa da benden ışık göremediği için açılamazsa diye düşünüyorum tabii.
Ya tamam cok kapi duvar olma zaten ama bu kiz benden kesin hoslaniyo diyecek kadarda belli etmeBen de ondan korkuyorum zaten. Öte yandan da, ya hissi varsa da benden ışık göremediği için açılamazsa diye düşünüyorum tabii.
Hahah son derece gaza getirici oldu. Zaten arkadaşım da gaza getirmişti ve niyetliydim belli etmeye ama sonra diğeri olumsuz yorum yapınca korktum açıkçası. Demek ki erkeklerin bakış açısı bu dedim.
Ah, hiç düşürmesin. Kendisi o tip erkeklerden olabilir, tüm erkekleri kendi gibi sanabilir. Şimdi ben misalen "kadınlar zengin koca manyağıdır" desem herkes beni taşlamaz mı? Taşlar. Haklı olarak. Neden, kadınların bi çeşidini tüm kadınlara genellediğim için. Erkekler için de aynısının geçerli olduğunu unutmayın.
Siz gülümsediniz diye egosu şişecek kadar egoya muhtaç, ezik ve hödük bi adamsa zaten öyle bi tipten uzak durun. Koşarak uzaklaşın.
İşte tüm bunlardan ötürü, kasmayın yani, diyeceğim o.
Ya tamam cok kapi duvar olma zaten ama bu kiz benden kesin hoslaniyo diyecek kadarda belli etme
yeaa sal gitsin. Adama kendini teslim etmicen neticede. İki gülümseyeceksin yani, o kadar düşünme, spontane davran.Öyle hödük bir tip değil tanıdığım kadarıyla. Ben de kasmak istemiyorum zaten, öte yandan heyecanlanıyorum da böyle konularda.
aman ya o ne düşünrse düşünsün ne bekleyeceksin tavrını belli et ki öğren olmayacaksa da bir an önce öğrenmiş olursun