yeaa sal gitsin. Adama kendini teslim etmicen neticede. İki gülümseyeceksin yani, o kadar düşünme, spontane davran.
Hödüklükten kastım kıroluk falan değil, o konu derin.
Erkek vaar erkek var cicim.
Kimi kendini hala ilk çağlarda sanan erkek sen gidersen, açılırsan işin zevki kaçtı deyip gider, kimi de böyle rahat, kendini kasmayan kızları sever, seçer. Gerçi sen zaten daha en baştan kastıkça kasmışsın kendini.
belli etme
hatta kendınce anket gıbı dusun hangısı daha fazla ise onu yap
çoğunluk kararı genelde işe yarar
Erkek milleti degil mi hoslaniyo gibi gorunur iki gun sonra bakmissin baskasiyla evlenmis
Ya şimdi şöyle bir durum var. Belli etmek derken, onun da "acaba?" diyebileceği kadar belli etmekten bahsediyorum( O da nasıl olacaksa artık )Açıkçası emin olacağı kadar belli edersem sonuçları beni daha çok üzebilir gibi geliyor. Ah bir bilsem...
Kasma dostum valla gerek yok. Deli, ne istiyorsa pat diye söyleyen hatun olunca daha çok dikkat çekiyorsun.Evet ben zaten hep bu kasmaktan kaybediyorum. Zaten olacağı varsa da bu kasmalardan olmayacak hahah.
ya benim hislerim kuvvetlidir tabi senı tanımıyorum ama konuyu okur okumaz belli etmemen gerek gıbı seyler düşündüm ha bir de erkekler zaten belli edebilir..utanan erkek cok azdır yukarıda da bir arkadaş demiş ilk sayfada zaten belli eder gıbı bırsey demıs
ılgın oldugunu gözlerinle belli etmen yeterli sonra ters teperse inkar ediverirsin =))
aa olur mu ben herkese öyle bakarım bakışım güzel derler falan dersinciddiyim
Hahah değil mi ama, gözlerimle belli etmem neyine yetmiyor? Ben de öyle düşünüyorum, açıkça söylemek yerine bir iki imalı bakış atmak sakıncalı olmaz gibime geliyor.
Kasma dostum valla gerek yok. Deli, ne istiyorsa pat diye söyleyen hatun olunca daha çok dikkat çekiyorsun.
Biraz sinyal versen daha iyi olur bence.
Kasma enerjisi yolladın bize.Yani ilginç bir şekild,e ne kadar kastığım burdan bile anlaşıldı herkesçe. Çocuk da karşısında nasıl bir 'ben' gördü merak etmiyor değilim.
Sen teklif et o zaman. Şu filme gitmek istiyorum de ya da hafta sonu bir kahve ısmarlayayım mı de olsun bitsin. Böylece bir adım atmış da olursun.Peki arkadaşlar, buluştuğumuzda gayet iyi vakit geçirmemize (gerçekçi konuştuğumdan emin olabilirsiniz, pek öyle toz pembe gören biri değilimdir) rağmen kendisi tekrar buluşmayı teklif etmedi. Burada birkaç arkadaşa söylediğim gibi, hoşlanıyor olduğunu düşündürecek laflar söyledi ve bir dahaki sefere şuraya gidelim, bir gün bunu da yapalım falan da demişti üstelik. Bu kişi bir keresinde bir sosyal paylaşım sitesinde birkaç arkadaş ve benim adımı etiketleyerek şarkı paylaşmıştı. Ben çok güzelmiş deyip teşekkür edince, 'bu da senin için' diyerek bir şarkı daha paylaştı(yabancı dilde) ve bu şarkının sözleri 'seni seviyordum ama söyleyemedim, sen de hiç anlamadın' tarzında şeylerdi. Sizce ben yanlış mı yorumluyorum, kendi kendime mi gelin güvey oluyorum dersiniz?
Sen teklif et o zaman. Şu filme gitmek istiyorum de ya da hafta sonu bir kahve ısmarlayayım mı de olsun bitsin. Böylece bir adım atmış da olursun.
Yani böyle çok alttan alttan verin sinyali. Baktınız yanlışlıkla aşırı kactiniz biraz soğuk davranirsiniz noluyo ya der çocuk. Bu yöntem daha etkili hatta, kafasi karışır daha cok etkilenir:)Bence de öyle. Yoksa pişman olacağım gibi geliyor. Ama belli etme diyenler de var tabii, umarım çocuk sinyal almayı seven cinstentir.
Yani böyle çok alttan alttan verin sinyali. Baktınız yanlışlıkla aşırı kactiniz biraz soğuk davranirsiniz noluyo ya der çocuk. Bu yöntem daha etkili hatta, kafasi karışır daha cok etkilenir:)
Bunu duydum ben hep bi yerlerden. Var boyle bisey yani. Olur mu olurHahah iyi fikir. Yalnız garip olan şu ki, şu anda bu taktiği o bana uyguluyormuş gibi geliyor.