Belli etmek mi doğru, etmemek mi?

Evet, bana da hep böyle devam eder gibi gelmeye başladı. Sanki 'amaan ne bileyim, olsa mı, olmasa mı' tavrı içinde ve adım atmaya da niyeti yok. Bu da zaten ilgi duyan bir adamın takınabileceği bir tavır değil.
Aynen

Bence direk soyleme bunu ona hissettir yani onunla ilgilendigni belli et herkese davrandgn gbi davraanma ama birde soyle bisey var o neden ilk adimi atmioo diye dusunme suan o da senin gbi dusunuo olabilir bi tebessum et icten bakalim
neler olcak

Belli et ama açıkça dEğil. gülümseme çok uygun yada bi bakış falan ama hoşlandığını söyleme yani amann ne olursa olsun içimde kalmasın diye düşünüyosan söyle ama söylersen o iş kesin olmaz. O yüzden ıspatı olmayan ufak bakış gülüş yeterli bişey hissediyosa cesaret alıp gelir zaten

artık ilerleyen zamanlarda göreceksin

xpreiaZ Evet ben de doğrudan söylemeyi düşünmüyorum zaten. Dediğin gibi ancak gülümseme ya da birkaç bakışla sinyal verebilirim. Ejderha Dovmeli Kiz Bekleyip göreceğiz bakalım. Bir gelişme olursa yazacağım.

princesss "O da senin gibi düşünüyor olabilir" çok kilit bir cümle. Burada anlatmam pek mümkün olmasa da, öyle düşünüyor olabileceğine dair birkaç ipucu var aslında. Zaman gösterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…