- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
-
- Konu Sahibi maviyesiltuna
Canım Allahtan umut kesilmez.
Bu formlarda azosprem sayfalarını okursan bir sürü çiftin bebek sahibi olduklarını görürsün.
Azosprem eskisi gibi bir dert değil artık çok şükür.
Allah'ım size de tez elden hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Sıkma canını dua et dua etmeye devam et Allah yar ve yardımcın olsun.
Canım benim 15 aylık bir oğlum var Rabb'ime Şükürler olsun,Allah sana da versin en kısa zamandaAmin canim inş. Bu sabah yeğenini koydum koynuna omzuna yattı ve telefonda oyun baktılar facede gezdiler çok güzel duyguyu emin oldu beni anladığın için çok teşekkür ederim canım inş. Canim hayırlısıyla iyileşip bebisim izi kucagimizi alırız tabi bütün herkes için
ÀCanım benim 15 aylık bir oğlum var Rabb'ime Şükürler olsun,Allah sana da versin en kısa zamanda
eşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
2 hafta önce kan tahlili verdi salı günü göstermeye gidecekti unuttuğunu söylüyor sizce doğrumu söylüyor
akrabamın bir çocuğu var ikinci şimdi yeniden hamile evet sevindim ama içim burkuldu ve çocukları severken anne demesi yokmu yüreğim burkuluyor resmen sızlıyor burnumun direği ve tabi eşim bu hastalığın tedavisi içinde gitmedi her iki hastalığı 8 ay önce öğrendik nasıl ne yapmam gerektiğini bilemiyorum 1,5 senelik evliyiz evliliğimizde yerine oturmadı düşüncelerinizi bekliyorum...
Merhaba. Benim esimde testis kanseri. 2 ay once ogrendikk. Ama hic moralimizi bozmadan ameliyatimzi ve tedavimizi olduk insallah bitmek uzre tedavjmiz. Bebek icin de sperm dondurduk. Daha sonra azospermi durumunda kullanmak icin.. bizimde bebek dusundugumuz bi anda bu durum ortaya cikti. hic canni skma derim ben Alahtan umit kesilmezz hicbir konuda.. sizde tedavinjzi olun derim bn..eşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
2 hafta önce kan tahlili verdi salı günü göstermeye gidecekti unuttuğunu söylüyor sizce doğrumu söylüyor
akrabamın bir çocuğu var ikinci şimdi yeniden hamile evet sevindim ama içim burkuldu ve çocukları severken anne demesi yokmu yüreğim burkuluyor resmen sızlıyor burnumun direği ve tabi eşim bu hastalığın tedavisi içinde gitmedi her iki hastalığı 8 ay önce öğrendik nasıl ne yapmam gerektiğini bilemiyorum 1,5 senelik evliyiz evliliğimizde yerine oturmadı düşüncelerinizi bekliyorum...
Merhaba. Benim esimde testis kanseri. 2 ay once ogrendikk. Ama hic moralimizi bozmadan ameliyatimzi ve tedavimizi olduk insallah bitmek uzre tedavjmiz. Bebek icin de sperm dondurduk. Daha sonra azospermi durumunda kullanmak icin.. bizimde bebek dusundugumuz bi anda bu durum ortaya cikti. hic canni skma derim ben Alahtan umit kesilmezz hicbir konuda.. sizde tedavinjzi olun derim bn..
Zor bi surec tabikide ama Allah sabrini veriyor. Her sikintinin ardindan guzellikleri de veriri rabbim. Bu mubarek gunde Allahim sifa versin nerde varsa... herkese..canım çok çok geçmiş olsun ALLAHIM şu mübarek günde şifasını noksan bırakmasın inş. canım eşimi zor bela ikna ilk başlarda ikna olmamıştı kırmamak için çok uğraştım v çok yıprandık sağlıklı düşünemedim bile eşim ameliyatından kaçar olmuştu herşeye bahane bulmaya başlamıştı ALLAHIM İZİN VERİRDE İNŞ. TEDAVİMİZİ SONUN KADAR OLURUZ İNŞ.
eşiniz sağlığıyla ilgili ciddi bir tehlike altındayken umursamıyor görünmesi; Bunu kaldıramadığını yada kendine yakıştıramadığını düşündürdü bana.. Hasta psikolojisi nede olsa..Kontrollerini ve ilaçlarını sıkı takip edin. Kontrollere beraber gidin.. Günü geldiğinde hatırlatın.Hep peşinde olun.Çocuk ikinci planda Önce sağlığı için bunları düşündüğünüzü oda bilsin..
Zor bi surec tabikide ama Allah sabrini veriyor. Her sikintinin ardindan guzellikleri de veriri rabbim. Bu mubarek gunde Allahim sifa versin nerde varsa... herkese..
eşinizin normalinde karakteri nasıl bilmiyorum ama bu olaydaki davranışı vurdumduymaz olduğunu göstermiyor.
hastalığını kabul edemediğini, korktuğun, üzüldüğünü ve bununla yüzleşmek istemediğini anladım ben.
siz lütfen eşinize destek olun, önceliğinizin çocuktan ziyade eşinizin sağlığı olduğunu her fırsatta hissettirin.
boşanırım diye tehdit ederseniz eşinizin tepkisinin git boşan olması da gayet normal.
o zor durumda siz de sırf çocuk isteyip de olmadığı için ondan boşanıyorsunuz gibi algı oluşuyor.
"çocuk umrumda değil ben sana bir şey olmasından korkuyorum" şeklinde yaklaşsanız, eşinizin tavırları değişecektir bence.
Allah yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.