- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
-
- Konu Sahibi maviyesiltuna
tabiki yorucu ve yıpratıcı bi evre. Ama allahın imtihanı buda sabrederek beklemek lazımeminim oda çok üzülüyordur ama canım nere kadar hem kanseri kabul etmesi lazım hem bu hastalığı canım ben çok yorulduğumu hissediyorum bazen.
bence yuklenmeyin ona bu kadar kim bilir kafasının icinde neler vardır onunda bazen insanlar kabullenmek istemez hastalıgı aslında surekli hastayım nolucak ne edicek diye gezmesinden daha iyi.. umursamaması bile hastalık icin iyi etkidir psikoloji bakımından stres daha kotu hale getirir siz onu cocuk icin degilde kendi saglıgı acısından kontrol altında tutmasına tesvik edin belki bu kdr ustune dusmeniz onu daha geri cekiyordur
Ben anlayamadım valla 1. evre de olsa eşiniz testis kanseri ve öncelikle düşünmeniz gereken şey eşinizin kan testi sonuçlarıın nasıl çıkacağı olmalı. Unutmuş doktora göstermemiş diyorsunuz siz hiç mi kocanızla ilgilenmiyorsunuz neden hatırlatmadınız o gün doktora gideceğini ya da siz de neden yanında gitmediniz. Ben eşimin herhangi bir dr randevusuna gününe saatine kadar aklımda tutar gidene kadar hatırlatırım önemli birşey olmasa bile. Önce onubir çözün azosperm için ilaç kullanılır olmadı tüp bebek olur bu yöntemde küçük bir işlemle testislerde sperm bulup alıyorlar ve tüp bebek yapıyorlar ama şu an önemli olan eşinizin sağlığı.
önce eşiniz kanserden bir kurtulsun da,bebeği düşünürsünüz elbet..kendi evladınızı doğuramasanız da ,evlatlık alırsınız ...
sanki hastalıktan önce bebk derdinde olduğunuz için eşiniz bu durumda gi
daha çok kanserle ilgili yazdım demek ki gizliden olsa beynimde bu var herseyi eşimle konustum hersey belki zamanı değildi.
önce eşiniz kanserden bir kurtulsun da,bebeği düşünürsünüz elbet..kendi evladınızı doğuramasanız da ,evlatlık alırsınız ...
sanki hastalıktan önce bebk derdinde olduğunuz için eşiniz bu durumda gibi geliyor kusura bakmayın..
Testis kanseri olduğunda bu durumu öğrendik kendi isterdi hep bebekLimonlu_Cheescake ben 29 eşim 27
Eşin ayan beyan depresyonda
Hastalığın ilk evrelerinde görülen bir şeydir yadsıma, biz de annemde yaşadık
Ailesi ile paylaş durumu
Testis kanseri basit gibi durabilir ancak hücre cinsini ve met. riskini de göz önünde tutarak acil müdahale lazım
Başa çıkamıyorsanız ailesinden destek alın ama vakit kaybetmeyin, kanserde bir gün bile
Haklısın canim ama bende o cesaret yok malesef söyleyebilmek kendisi söylemiyor ben şimdi gidiyorum dr bulabilirim inş. Diyorum herkese bazı şeyler kolay geliyor ama o kadar olmuyor malesef hangi ipin ucunu tutsam kaçıyor malesef
hormonlardan ziyade eşinizin sağlık sorununa öncelik vermelisiniz.
ATTRAENTE canim geçen sene ameliyat oldu 1. Evrede çıktı ve sadece kan tahlili alınıyor çok şükür psikoloğa dedim kabul etmedi nasıl asabiliriz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin..Önceliği o canim işte bazen şeytan beni duruyor sabr
evet canım hastalığını düşünüyorum çocuklara bakısından burkuluyorum ondan istiyorum birazda bende istiyorum artık eşimin bencillik yapıyor gibi geliyor evvelden bu yana öyle inatlığı vadır. onu anlamaya çalışıyorum ama bende istiyorum ki tedavisini kabul etsin belki çok uzun bir tedavi olunacak bir durum
canım ya kıyamam dilerim Rabbim çaresini verir ve mutlu huzurlu bebişli yuvanız olur üüzüldüm de açıkçasıeşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
2 hafta önce kan tahlili verdi salı günü göstermeye gidecekti unuttuğunu söylüyor sizce doğrumu söylüyor
akrabamın bir çocuğu var ikinci şimdi yeniden hamile evet sevindim ama içim burkuldu ve çocukları severken anne demesi yokmu yüreğim burkuluyor resmen sızlıyor burnumun direği ve tabi eşim bu hastalığın tedavisi içinde gitmedi her iki hastalığı 8 ay önce öğrendik nasıl ne yapmam gerektiğini bilemiyorum 1,5 senelik evliyiz evliliğimizde yerine oturmadı düşüncelerinizi bekliyorum...