BELKİ ANNE HİÇ OLAMAYACAĞIM KİM BİLİR...

bence yuklenmeyin ona bu kadar kim bilir kafasının icinde neler vardır onunda bazen insanlar kabullenmek istemez hastalıgı aslında surekli hastayım nolucak ne edicek diye gezmesinden daha iyi.. umursamaması bile hastalık icin iyi etkidir psikoloji bakımından stres daha kotu hale getirir siz onu cocuk icin degilde kendi saglıgı acısından kontrol altında tutmasına tesvik edin belki bu kdr ustune dusmeniz onu daha geri cekiyordur

Ben anlayamadım valla 1. evre de olsa eşiniz testis kanseri ve öncelikle düşünmeniz gereken şey eşinizin kan testi sonuçlarıın nasıl çıkacağı olmalı. Unutmuş doktora göstermemiş diyorsunuz siz hiç mi kocanızla ilgilenmiyorsunuz neden hatırlatmadınız o gün doktora gideceğini ya da siz de neden yanında gitmediniz. Ben eşimin herhangi bir dr randevusuna gününe saatine kadar aklımda tutar gidene kadar hatırlatırım önemli birşey olmasa bile. Önce onubir çözün azosperm için ilaç kullanılır olmadı tüp bebek olur bu yöntemde küçük bir işlemle testislerde sperm bulup alıyorlar ve tüp bebek yapıyorlar ama şu an önemli olan eşinizin sağlığı.

Canım elbette en baş sağlığı için düşünüyorum ama baktım onada yanaşmıyor belki çocuk özlemi gidince hayata bağlanır diye düşündüm o da yok bu da yok diyor tamam benim üzerimde ağır bir yük oluştu eşimin ailesi bu olaylarda haberdar değil artık bunaldim annesi arar hasta gördüm teyzesi arar hasta gördüm der yalan değil bazende kafama takmıyor değilim bebegi

önce eşiniz kanserden bir kurtulsun da,bebeği düşünürsünüz elbet..kendi evladınızı doğuramasanız da ,evlatlık alırsınız ...
sanki hastalıktan önce bebk derdinde olduğunuz için eşiniz bu durumda gibi geliyor kusura bakmayın..

Bir gün o

Bir gün önce sordum saat 3 de dedim ertesi gün aradım 4 de unutmuşum diyor canim 2 yanında gitmemi istemiyor yoksa dr gitmem diyor Ve gitmedim ben ne yapmalıyım soylermisin

Testis kanseri olduğunda bu durumu öğrendik kendi isterdi hep bebek Limonlu_Cheescake ben 29 eşim 27

adam kansermiş ötesi varmı çocuktan önce eşinizin tedavi olması lazım çok önemli ben olsam ailesine söylerim Allah korusun birşey olursa
lütfen bebek bebek diyip durmayın eşinizin sağlığı daha önemli

Testis kanseri olduğunda bu durumu öğrendik kendi isterdi hep bebek Limonlu_Cheescake ben 29 eşim 27

Eşin ayan beyan depresyonda
Hastalığın ilk evrelerinde görülen bir şeydir yadsıma, biz de annemde yaşadık
Ailesi ile paylaş durumu
Testis kanseri basit gibi durabilir ancak hücre cinsini ve met. riskini de göz önünde tutarak acil müdahale lazım
Başa çıkamıyorsanız ailesinden destek alın ama vakit kaybetmeyin, kanserde bir gün bile önemli

ATTRAENTE canim geçen sene ameliyat oldu 1. Evrede çıktı ve sadece kan tahlili alınıyor çok şükür psikoloğa dedim kabul etmedi nasıl asabiliriz

hormonlardan ziyade eşinizin sağlık sorununa öncelik vermelisiniz.

ATTRAENTE canim geçen sene ameliyat oldu 1. Evrede çıktı ve sadece kan tahlili alınıyor çok şükür psikoloğa dedim kabul etmedi nasıl asabiliriz

Türk erkeği için üreme organında bir aksilik ölmekten beterdir bunu unutmayın, senin pipin var diye sırtı sıvazlanan çocuklar bunlar. Haliyle şu an yaşadığı hastalıktan ötürü kendini eksik ya da yetersiz buluyor ve umursamıyormuş gibi davranıyor. Başta ameliyat olduğunu anlamadım, şükür ki müdahalesi yapılmış. Ailesinden biri destek olmalı bu konuda, baba, erkek kardeş,amca gibi yakın bir erkek. Bende rahim ağzı tanısı ile ameliyat oldum, çocuk sahibi olma ihtimalim yok denecek kadar az, bir de uterin kanama sorunlarım var inan bana bunu eşimle konuşmakta bile zorlanıyorum, doktoruma hep yalnız giderim dönüşte de ablama uğrayıp yarım gün zırlarım. Eşim benimle bunları bilerek evlendi , Allah'ı var kalbimi kıracak tek kelime etmedi bu güne dek ama bu beni eksiklik duygusundan kurtarmıyor. Sabırla yaklaşmanız lazım, doktora ikna etmek uzun bir süreç olabilir, yumuşak yaklaşın, hatta önce kendiniz gidin doktora biz annemde öyle yaptık. Sonra sonra hastalığının ileri aşamalarında ikna oldu psikolojik yardıma. Sabırlı olmanız gerek ve bu çocuk arzunuzu ondan saklamanız. Siz kötü oldukça o daha çok bunalıma girer.

başlıktanda anladığım üzere tek derdiniz bebek sahibi olamamak gibi geldi bana.önce eşinizle ilgenelinin allah göstermesin tam tersi olup eşiniz böyle bir başlık atsaydı ne hissederdiniz?önce psikoljik destek şart.erkekler çocuk olmasanın nedeni kendileri olunca kimseye söylemek istemiyorlar utanıyorlar genelde utanılcak bişy yok ama çoğu erkeğin yapısı bu.kaldıki birde kanser diyorsunuz nasıl olurda bunu umursamaz eşiniz anlayamadım ama kim bilir içinde neler yaşıyor.ben kendi adıma bebek olmayı bir kenara atar eşimi düşünürdüm ikna ederdim varsın çocuk olmasın evlatlık alınır ama eşim başımda olsun.geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer.bu arada benim arkadaşımın eşininde sperm sayısı sıfırdı fakat bazı erkeklerde tesislerinden sperm çekiyorlar sayı sıfırda olsa orda canlı sperm bulmuşlardı o kişiden sizin eşinizde böyle bir şansı olabilir tabiki öncelik tedavisi.

annelik duygularınızı anlıyorum ama öncelikli eşinizin hastalığını düşünmelisiniz...Rabbim şifa versin inşallah..

kesinlikle tedavi olması konusunda haklısın..belki kendine konduramıyodur..ne bileyim ailesi falan araya girsin bebeği geçtim kendi canındanda olcak..bebeği hiç karıştırmadan onun tedavi olması gerektiğini anlasın..ama bebek için deil öncelikle kendi sağlığı için....

canım ya kıyamam dilerim Rabbim çaresini verir ve mutlu huzurlu bebişli yuvanız olur üüzüldüm de açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…