- 5 Nisan 2015
- 34
- 24
- 34
-
- Konu Sahibi maviyesiltuna
Ben eşinizin size haksızlık ettiğini düşünüyorum evet bir rahatsızlığı var ve gerekli ameliyatları ve tedavileri olmuş şuan yapması gereken tek şey kontrollerini düzenli bir şekilde yaptırması ve bebek için gerekli tedavilerin olması.. Ben yazdıklarınızdan bunu anladım yanlışım varsa düzeltin, eğer durum anladığım gibiyse bende sizin yerinizde olsam eşime kızardım çünkü insan kendi sorumluluğunuda bilmeli çocuk gibi her seferinde kolundan tutup doktora gitmesi için zorlayamazsınız
Bilgi vermek için geldim ,
azospermia çeşitleri vardır, sadece tek bir sperm testine baglı bu sonuca vardırılamaz hormonlara bakılır gecmıste yasadıgı kaza veya hastalıklar mutlaka raporlarıyla bakılırkı tespıt dogru yapılsın. mıkrotese olmasını ıstemıyormussun ama bu bılıyorsunkı tek yontem bır arkaads yazmıs cer cop yedı 4 mılyon oldu dıye bılemem mutlaka olanlar var ara ara bende duydum ama o cer copler bır yandan hormonlarla oynuyor ve bunları tup bebek doktorları mesela hıc ıstemıyorlar tedavının seyrını degıstırıyor ha tedavı olmazken elbette zararı yok, yok derken zaten en kotu asamada olundugundan ınsanlar bu tarz seyler evet kullanıyor bızde kullandık ama fsh bır daha normale donmedı mesela.
buarada suda var tanı azospermia mı , tıkanıklıkmı? neden neden cıkıs yok bunların tanısı konmadımı oysakı cok basıt bu yontemler? bır baska tandıgımın mesela sayı 0 ıdı ama ölü hucreler var ıdı o uzun sure tedavı gordu ve yurtdısında buarada orada tup bebek yontemıyle tesesız cocugu oldu.
bu konuda bılgı almanız ıcın cıder dernegını ve emre bakırcıoglu ve tansel kaplancanı onerıyıorum.
eskı esımdede azospermıa vardı ve testıslerden sperm alındı ve oglum dogdu fakat aynı sorunla kendı oz amcamın oglunun 10 senedır ne sperm sayısı oynadı ne sperm bulunud nede cok doktora gıttıler
yapmanız gereken tek sey omuz omuza verıp pes etmemek, ve gerekrıse doktor doktor gezmek. bana sormak ıstedıgın bısey olursa ben sana seve seve yardımcı olurum . ne kadar uzgun ve caresız oldugunu benden baska bırde yasayanlar anlar
hıc urologa fılan gıtmedınızmı?emre bey ne dedı tam anlayamadım bakın gercekten emre ve tansel bey bu ıslerde bır numara adamlar bızım zamanımzda emre bey tatıldeydı bende tansel beye once kendım randevu almsıtım. soyle hayal edıyoruz sperm sayısı 0 cıkmıs ve basımdan asagı dunya gecırılmıs ben cok ısrarcıydım ve ısteklıydım hanı dag gelse galıba oda yıkılır gıderdı karsımda. mutlaka esını anla yanında ol ama oda bı yola gırmesı gerek buaraa mıkrotese zararlı bır operasyon degıl ama ınsanlar nedense bu ıslemde erkeklıgının kaybedılecegınden korkuyorlar,Bilgi için çok teşekkür ederim eşime bunun için 2 defa randevu aldım benim gelmemi istemdi bende ısrar edince gitmedi emre beye mail attım ya tıkanıklık yada hormonel olarak tedavisi olduğunda normal yollada tedavi olabileceğimi söyledi ama eşim bunları kabul edip araştırma yapmalıyız geçenlerde eşime söyledim belki bir ameliyat herşeyi kurtacak diye birde eşim torsiyon ameliyatı oldu yani testisleri ters dönme sebebiyle damarların tıkanması bir dr gitsek araştırılsa baktık olmuyor diyip önüme bakacağım oda yok bu belirsizlik çok zor oluyor maalesef
hıc urologa fılan gıtmedınızmı?emre bey ne dedı tam anlayamadım bakın gercekten emre ve tansel bey bu ıslerde bır numara adamlar bızım zamanımzda emre bey tatıldeydı bende tansel beye once kendım randevu almsıtım. soyle hayal edıyoruz sperm sayısı 0 cıkmıs ve basımdan asagı dunya gecırılmıs ben cok ısrarcıydım ve ısteklıydım hanı dag gelse galıba oda yıkılır gıderdı karsımda. mutlaka esını anla yanında ol ama oda bı yola gırmesı gerek buaraa mıkrotese zararlı bır operasyon degıl ama ınsanlar nedense bu ıslemde erkeklıgının kaybedılecegınden korkuyorlar,
bızde sorun ınmemıs testıs ıdı amcamın oglunda ıse kortızona baglı uretım durmus onda hıc sperm bulunamadıı .
bılmıyorum hayatınız yasantınız nasıl ama en once klınıge gıdıp klınık baskanıyla gorusebılırsınız musatfa bey oda sıze yol gosterebılır veya cıderden sıbel hanım . cok kolay ulasabılırsınız sıbel tuzcuyada tuzcuogluylu sosyal meydada hem cıder olarak var hemde kendı ısmıyle. yanı en olmadı bu durumda nasıl davranman gerektıgıyle alakalı fıkır alırsın
bahcecıyımı aradın canım ? umut tup bebegımı ? ben sana ıletısım bılgılerımı vereyım valla elımızen bısey gelırse ne mutlu olur. bu tarz bısıden bahsetmek ıstemıyorum ama ınsan ınsanın kulune muhtactır yıllar once ılk bebegım olmayacagını ogrendıgımde bır arkadasın ılaclarına yardım etmıs 7 denemede cocuk ahıbı olmasına vesıle olmustum daha sonra baska bır kız benım elımden tuttu benı doktora goturdu ve benım cocugum oldu. hepside bu forumda oldu.CuteMom canım verdiğin yeri aradım canım azospermia kanserle alakalı olabilir dediler Nuray hanımla konuştum ama benim içimde ufakta olsa düzelme var gibi hissediyorum bizde de öyle canım canlı ölü her şey sıfır ama diğerleri gayet normal varikosel ihtimal olabilir diye okumuştum önceden hakkımızda hayırlısı herşeyin belki kök hücreyi bekleriz
Aynı şeyleri yaşadım inan,Rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuştursun senicanım çok haklısın ama sevdiğim çocuklar anne diyince ağlamamk için elimden geleni yapıyorum ama hep kalabalık ortamda oluyorum.
Yaşayan bilir canım,tabiki eşinin Hastalığını önemsiyor ama anne olma duygusu bazen Herşeyin üstünde olabiliyorben anlayamadım kocanız kanser ve bunu umursamıyor mu?
ve kocanız kanser ve siz sadece anne olmama mevzusunu mu düşünüyorsunuz?
ben mi yanlış anladım?
Ne diyorsun sen Allah Aşkın'a ya araba isteği ile çocuk istegi nasıl aynı kefeye koyuluyor,senin içinde Analık duygusu yoksa Allah sana bol bol araba versin inşallaheşiniz neden istemiyormuş acaba evlat edinmeyi? ayrıca ben düşüncelerimin arkasındayım biraz güçlü olun lütfen hassassınız ya da değilsiniz bu bizim konuya objektif bakmamız gerektiği gerçeğini değiştirmez. hassas olunacak bir şey yok ortada. bir kayıp yok bir acı yok bir özlem yok. sadece istenip de elde edilemeyen bir şey var. mesela ben de mavi 2015 model bi wv golf istiyorum ama olmuyor. benim gözümde sizin çocuk isteğinizin bundan hiç bir farkı yok.
Aynı şeyleri yaşadım inan,Rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuştursun seni