- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
-
- Konu Sahibi maviyesiltuna
canım üzülme erkekler nedense bu durumlarda böyle Saçma bir psikolojiye girip zor olan durumu daha da zorlaştırıyorlar benim eşimde beni tam 1 sene ağlattı sonra bizde sizin gibi onun bunun 2. Çocuk haberlerini almaya başlayınca tedaviye razı oldueşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
2 hafta önce kan tahlili verdi salı günü göstermeye gidecekti unuttuğunu söylüyor sizce doğrumu söylüyor
akrabamın bir çocuğu var ikinci şimdi yeniden hamile evet sevindim ama içim burkuldu ve çocukları severken anne demesi yokmu yüreğim burkuluyor resmen sızlıyor burnumun direği ve tabi eşim bu hastalığın tedavisi içinde gitmedi her iki hastalığı 8 ay önce öğrendik nasıl ne yapmam gerektiğini bilemiyorum 1,5 senelik evliyiz evliliğimizde yerine oturmadı düşüncelerinizi bekliyorum...
eşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
2 hafta önce kan tahlili verdi salı günü göstermeye gidecekti unuttuğunu söylüyor sizce doğrumu söylüyor
akrabamın bir çocuğu var ikinci şimdi yeniden hamile evet sevindim ama içim burkuldu ve çocukları severken anne demesi yokmu yüreğim burkuluyor resmen sızlıyor burnumun direği ve tabi eşim bu hastalığın tedavisi içinde gitmedi her iki hastalığı 8 ay önce öğrendik nasıl ne yapmam gerektiğini bilemiyorum 1,5 senelik evliyiz evliliğimizde yerine oturmadı düşüncelerinizi bekliyorum...
hastalıkların tam olarak sonuçlarını bilemiyorum ama tedavisi var da eşiniz olmuyorsa size büyük haksızlık. kızmakta haklısınız.eşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
sperm hiç mi yokmuş.ilaçlarla üretilemiyormuymuş
yok canım kontrol gitmesi lazım bakılması lazım
evettestis kanseri mi aynı zamanda
eşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
ben anlayamadım kocanız kanser ve bunu umursamıyor mu?
ve kocanız kanser ve siz sadece anne olmama mevzusunu mu düşünüyorsunuz?
ben mi yanlış anladım?
testis kanseri iyileştirilebiliyor.ileri düzeydeyse hemen tüp bebeğe yönlendiriliyor.doktorların da yaptığı ilk şey çocukları yoksa çocuk sahibi yapmak hastaları ama bu adam ciddiye pek almıyormuş
annelik duygularınızı anlıyorum ama öncelikli eşinizin hastalığını düşünmelisiniz...Rabbim şifa versin inşallah..
canım üzülme erkekler nedense bu durumlarda böyle Saçma bir psikolojiye girip zor olan durumu daha da zorlaştırıyorlar benim eşimde beni tam 1 sene ağlattı sonra bizde sizin gibi onun bunun 2. Çocuk haberlerini almaya başlayınca tedaviye razı oldu
Allah şifa versin önce eşinizin hastalıgı kabul edip tedavi olması şart. böyle umursamaz tavırla nereye kadar. Yada öyle görünüyo olabilir oda çok üzülüyordur.
hastalıkların tam olarak sonuçlarını bilemiyorum ama tedavisi var da eşiniz olmuyorsa size büyük haksızlık. kızmakta haklısınız.
evet adamın olayı ciddiye alması lazım tehdit et seni terkederim de yani gerçekten senin için de zor bir durum.
ettim canım boşanırım dedim git boşan dedi bu vurdum duymazlığı beni öldürecek gerçekten
ben anlayamadım kocanız kanser ve bunu umursamıyor mu?
ve kocanız kanser ve siz sadece anne olmama mevzusunu mu düşünüyorsunuz?
ben mi yanlış anladım?