BELKİ ANNE HİÇ OLAMAYACAĞIM KİM BİLİR...

ATTRAENTE çok geçmiş olsun bana çok iyi geldin anlayışından dolayı ayrıca teşekkür ederim çok zor zamanlardan geçiyoruz şimdi hastaneden çıktım randevu vermiyordu ayak üstü kağıdı gösterdim baktı iyi dedi beynimde ki kurda gitti inş. 4 ay sonra tekrar verir ailem bu durumu bilmeden önce hep bende suç bulutları hep yanaştı hep öptüm kokladim ama söylediğimde oldu yalan değil.

Ben aslında başlığı yanlış atmıştım bana söylediğiniz hepsini söyledim fazlası var eksiği yok canım ve uyguladım ama insan işte yeğenim bakarken o yüzü içimi burkuyor

zelibon ben bunların hepsini dedim önce sen sağlıklı sıhhatli olki bebisim iz allahin izn. Olur herseyden evvel sen benim için önemlisin dedim

superchef iyi dileğin için çok sağol cnm dua edermisin

H handegoreli allah razı olsun canım amin.

evet anne olmak cok isteniyor içgüdüsel ama burda garip bi durum var eşinizde tümör var 1.evre demek kanserin ilk evresi demek siz buna rağmen çocuga mı öncelik vererek üzülüyorsunuz ben bu kısmı tam çözemedim de ben olsam o kocayı 8aydır çoktan zorlamıştım doktora önce onun sağlığı merak etmeyin bebek Allahın takdiri ne örnekler gördüm çevremde koca prof.ların çocugunuz olmaz dedikleri çiftlere Allah nasip ediyor inanın dua edin tedavi olun ama şu durumda kocanızın sağlığına odaklanın..

Kontrolü olmaya zor bela ikna ettim ama korkuyorum yine vazgeçer diye ameliyati da olduk hamd olsun

Benim de bir arkadaşım var eşinde canlı sperm çıkışı 0.
Doktor tüp bebek olabileceğini söylemiş.
Arkadaşım boşanma kararı almasalardı tüp bebek tedavisi olacaktı.
Belki sizde de öyle bir imkan olabilir.
Tabi bunun için önce eşinin dr'a gitmeye ikna olması gerekiyor.

İnş. Canım gider inş. İnsan ister istemez tereddutle kalıyor eşimin canlı cansız sifir

Hamdolsun , iyi olmasına sevindim ama sakın bırakmayın peşini
Psikolojik yardım almaya ikna olması lazım çünkü ömrü boyu bununla yaşayacak
Kanser farklı bir hastalık, durur, hortlar, bazen sakin kalır yanıltır insanı
Bünyesinin ve ruhunun sağlam olması lazım ki bu hastalık bıraksın yakasını
Dilerim gönlünce olur her şey, Rabbim bebek şansı da verir size, dua edin hep

Bana zaten benim birşeyin yok diyor alındı geçti bitti diye psikoloğa ben gidiyorum 5 sene boyunca kontrol olucak eğer bu esnada çıkarsa kemoterapi yada işin alacak hakkımızda hayırlısı inş.

bencillik etmeyin lütfen bu o kadar da büyük bir sıkıntı değil evlat edinmeyi düşünebilirsiniz. en azından şu dünyaya bir faydanız olur.

kelebegimm8 canım ben bu duygularımı bastırmaya çalıştıkça bir çocuk sevdiğimde bana anne diyince ben ne yaşadığımı biliyormusunuz 8 ay boyunca ne yaşadığımı kimse bilmiyor benim yazdığım kadar bilirsiniz gerisini ben bilirim, evet eşimi tedavi için ameliyat için neler yaşadım nelerden ödün verdim şimdi ben burda kalkıpda çocuğum belki olmiyacak demem mi kabahat elbette eşimin tedavisi için ilgileniyorum ben de söyledim istersen evlatlık alabiliriz diye kimse kimseyi yargılamaya hakkı yok bence, ben bu konuda bencilik ediyormuşum eşim ne yapıyor peki allah aşkına ya kimse kusura bakmasın ama ben içimdeki hissi yazdım ileriye dönük olacağını yazmadım

ben de fikrimi belirtmek istedim. çocuk sahibi olmayı çok önemsiyorsunuz. bana da yumurtlama bozukluğu sebebiyle anne olamayacağım söylendi tedaviyle de olur mu olmaz mı bir fikirleri yokmuş denemek lazımmış. hiç umrumda olmadı açıkcası. çocuklar anne deyince içim falan da titremiyor. durumu dramatize etmeyin.

en azından şu dünyaya bir faydanız olur. sizin bu cümlenize çok kızdım orasını allah bilir işte bence evliyseniz sizde eşinize karşı bencilik ediyorsunuz eşimde deli olur çocuklara benden daha çok,bu benim hakkım ne demek yani ilk evliliğmizin aylarında hep eşim istedi allah var ben istemedim sen öyle için titremiyor diye bende senin gibi olmamı bekleme senle beni aynı kefeye koyma sevdiğim çocuk BANA ANNE DEDİ. bence yanlış düşünüyorsun burda dramatize etmiyorum sen bu olayı çok hafife aldığını düşünüyorum belki olursa eşimede mutlu olur diye düşündüm bugüne kadar kendim için 1 defa düşündüysem eşim için 2 defa düşündüm elimden ne geldiyse yaptım yalvar yakar hastaneye yatırıp ameliyat ettirdim patoloji sonucunu bile ben gösterdim dr randevu aldım gitmedi kavga ettik hep ben barıştım yanaştım gıkımı çıkarmadım....

şu söylediklerinizle o kızdığınız cümlemin boş olmadığını gösterdiniz zaten. bu kadar çabalamanızı garipsiyorum söz konusu olan tüm insanlığı ilgilendiren bir olay değil alt tarafı herhangi bir çiftin çocuğu. yaşayan milyarlarca insandan birisiniz çocuğunuz da olursa öyle olacak daha fazlası olamazsınız olamayız. bu kadar uğraş niye bu kadar çaba niye. bir çocuk nasıl bu kadar önemli olabilir benim aklım almıyor. bu nasıl bi egodur. istediğiniz ebeveynlik yapmaksa evlat edinirsiniz neden kendinizi de evliliğinizi de yıpratıyorsunuz.

ben öyle kaba cümleleri sevmiyorum ve bu konu hassasım farkındasın da o gün kü duygumdu hissimdi içimde burkulan olaydı zaten belki hiç anne olamayacağım dedim DAHA ÖNCE DEDİĞİM GİBİ BEN ZATEN EŞİME DEDİM OLMAZSA EVLATLIK ALIRIZ DEDİM ÜZÜLMESİN DİYE VE HAYIR DEDİ, MADEM HAYIR DİYORSA GİDİLSİN BAKTIRSIN... ayrıca eşim sperm çıkışı sıfır söylendi sebebi araştırılmadı daha gitmedi dr bir sürü sebebi var... evlatlık alsam ilgilendiğimde anne diyince içimdeki burukluk gider ha benim evladım ha evlatlık ben ayırt eden insan değilim hele oöyle şeyleri ayırt eden kişi İNSAN DEĞİLDİR.....

eşiniz neden istemiyormuş acaba evlat edinmeyi? ayrıca ben düşüncelerimin arkasındayım biraz güçlü olun lütfen hassassınız ya da değilsiniz bu bizim konuya objektif bakmamız gerektiği gerçeğini değiştirmez. hassas olunacak bir şey yok ortada. bir kayıp yok bir acı yok bir özlem yok. sadece istenip de elde edilemeyen bir şey var. mesela ben de mavi 2015 model bi wv golf istiyorum ama olmuyor. benim gözümde sizin çocuk isteğinizin bundan hiç bir farkı yok.

canım herkesin isteği var bir şekilde güzel yada kötü işte ama bilmiyorum sordum cvp vermedi büyük ihtimal sperm tedavisinde sonucunun olumsuz olmasından korkuyor yanındayım ama bazen o duyguları bastıramıyorum eşime yansıtmamak için buraya yazdım ablamın bebeği var 2. kez hamile evet çok sevindim ama içim burkuldu maalesef bir şekilde bir yerlerden başlamak zorundayız ama benim tek isteğim azda olsa beni düşünmesi ben nasıl bir çift olarak ikimiz için düşünüyorsam ondanda istiyorum sırf eşim istemiyor diye durumu ailelere anlatmadım üzülmesin diye

Herkes için çocuk aynı şey değil önce bunu kabul etmek lazım
Benimde olmuyor, bunu 30 yaşıma kadar hiç önemsemedim, ne zaman ki doktor menapoz başlıyor artık ihtimalin çok düşük dedi, içim cız etti. Teşhisle beraber algılarımda değişiklik oldu, şimdi yanıp tutuşmuyorum çocuk diye ama içim çok buruk, elimde olmadan yoldaki bebeklere bile takılıyor gözüm. Bir araba istemek ile fiziksel bir eksikliğiniz olması aynı şey değil, siz bu sorunla bu şekilde başa çıkmış olabilirsiniz ancak herkes çıkacak diye bir şey yok. Şu sitede yüzlerce üye var çocuğu olması için yıllarca çabalayan, her gün dua eden, insanlar farklı farklı. Konu sahibesi eşine umursamazlığı için kızgın yani adam gitse doktora, araştırsa, çözüm arasa ve doktorlar çözüm yok dese kadıncağızın sesi çıkmayacak ama eşinin bu konuyu ötelemesini kendisine haksızlık olarak görüyor ki haklı da aslında. Evlilik hayatı ortak yaşamaksa, eşinin isteklerini de düşüneceksin, elinden geleni yapacaksın, gayret göstereceksin. Ha Rabbim vermez evlat, Allah'tan gelene amenna ama konu sahibi yapılabilecek bir şey varsa yapması için çabalıyor, bir kadının anne olmak istemesi dünyanın en doğal durumu, bunda bir anormallik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…