- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
İns ins canım Rabbim gönlünün muradını versin insSol kuzm cevap için biçok kişi kalmış inşaallah bende kalrm
Cnm Bn suanda reglimn 6.gündeym yarn doktora gidip çekiliyormuş anezteziyle bu ay Artık olursa bırakmak istiyorum çünkü gerçekten tahliller çok güzel çıktı bundan sonrası sabır sükunetBat ne zmndi senin cnm
Hadi hayırlısı canım ya ins emekleriniz bosa çıkmasın duam seninle güzel haberlerini bekliyorumCnm Bn suanda reglimn 6.gündeym yarn doktora gidip çekiliyormuş anezteziyle bu ay Artık olursa bırakmak istiyorum çünkü gerçekten tahliller çok güzel çıktı bundan sonrası sabır sükunet
Sağol canm benm Allah bin kat razı olsunHadi hayırlısı canım ya ins emekleriniz bosa çıkmasın duam seninle güzel haberlerini bekliyorum
Evet cnm çekildim dün anesteziyle ama kalktgmda çok ağrım vardı bugünde var zaten doğrulamıyorm akşam da ısıtma almıştı çok kötü ateş çıktı 39 a neyse sonucu olarak iki tüpümde kapalıymış zar zor sağ tüpü açmışlar ama sol tüp kapalı hala tamamen açıldı ama sağ taraf çok şükür inşaallah başka şeye gerek kalmadan gebe kalrmBerraAksa_K ne yaptın canım rahim filmi çekildimi?
Evet cnm çekildim dün anesteziyle ama kalktgmda çok ağrım vardı bugünde var zaten doğrulamıyorm akşam da ısıtma almıştı çok kötü ateş çıktı 39 a neyse sonucu olarak iki tüpümde kapalıymış zar zor sağ tüpü açmışlar ama sol tüp kapalı hala tamamen açıldı ama sağ taraf çok şükür inşaallah başka şeye gerek kalmadan gebe kalrm
Aminnn Allah razı olsun senden dua etGeçmiş olsun kuzumiyi ki anestesi ile çekilmilsin.. daha önce dış gebelik yaşamıştın sen dimi demekki sebebi buymuş.. En kısa sürede iyileşir bebişini alırsın kucağına inşallah..
Allahh senden razı olsun kuzm Sende umudun kırlmaz inşaAllah beklyorm beta hcg nin yükselmesini cnmm güzel haberler alasın bu hayrlı günlerin hatrnaGecmis olsun cnm Rabbim en kısa zmnda emeginin karşılığını versin ins saglikli sihhatli bebisin olsun ins
Ins cnm ya ama demin tuvalete gittim pembe lekelenme oldu peceteye herhlde hamile dglm ya ya da yerlesme olabilir mi ki acayip bi sekildr bi usuyorum bi yaniyorum ne oldugunu anlamaidmAllahh senden razı olsun kuzm Sende umudun kırlmaz inşaAllah beklyorm beta hcg nin yükselmesini cnmm güzel haberler alasın bu hayrlı günlerin hatrna
Hayatm yerleşme kanamasıdr yaa bnce bi gebelik testi yap istersenIns cnm ya ama demin tuvalete gittim pembe lekelenme oldu peceteye herhlde hamile dglm ya ya da yerlesme olabilir mi ki acayip bi sekildr bi usuyorum bi yaniyorum ne oldugunu anlamaidm
Testim yok evde cnm esime kalsa gidelim hastaneye der biliorym ama ona da surpriz yapmak istiyorumHayatm yerleşme kanamasıdr yaa bnce bi gebelik testi yap istersen
Yarn ilk idrarla yap kuzm o zman çok merak ettm vallahiTestim yok evde cnm esime kalsa gidelim hastaneye der biliorym ama ona da surpriz yapmak istiyorum
Yarın bi olsun da ins arkası gelecek mi ki cok acik pembe renk leke cikti peceteyeYarn ilk idrarla yap kuzm o zman çok merak ettm vallahi
O yerleşme kanamasdr kuzm hiç merak etme dua et bizedeYarın bi olsun da ins arkası gelecek mi ki cok acik pembe renk leke cikti peceteye
İns canım bütün du@larimda isteyen herkese nasip etsin diyorum vala ama bu sitedeki konuştuğuklarima ayrı ayrı da dua ediyorumO yerleşme kanamasdr kuzm hiç merak etme dua et bizede
Rabbim senden razı olsnn oşan çocgnu sana bapşlasn olacak olanıda aminnİns canım bütün du@larimda isteyen herkese nasip etsin diyorum vala ama bu sitedeki konuştuğuklarima ayrı ayrı da dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?