- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Hımm tm kuzm bnmKuzum bu normal düşük değil ya yapmıyolar dr gerek yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm tm kuzm bnmKuzum bu normal düşük değil ya yapmıyolar dr gerek yok dedi
Öyle kuzum dedim hsg falan pıhtılaşma yapın falan yok dedi senin dedi rahme tutunuptafüşen bi gebeliğin yok ki dedi öyle bi gebeliğin olursa yaparız dediHımm tm kuzm bnm
Mal mı kız bu kana karsan gebelik gebeliktr pıtılaşma kandan dolayı olr ne alaka kızÖyle kuzum dedim hsg falan pıhtılaşma yapın falan yok dedi senin dedi rahme tutunuptafüşen bi gebeliğin yok ki dedi öyle bi gebeliğin olursa yaparız dedi
Valla doktor yapmadı kuzum ben özelde de dedim yapmadılar gerek yok diyolarMal mı kız bu kana karsan gebelik gebeliktr pıtılaşma kandan dolayı olr ne alaka kız
O zman bekle kuzm Allahım bu defa kucagmza Almayı nadşp etsnValla doktor yapmadı kuzum ben özelde de dedim yapmadılar gerek yok diyolar
Ahhh canım insallah valla öyle hevesliyiz ki vallahi öyle içten diyorum ki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor bi durum ..O zman bekle kuzm Allahım bu defa kucagmza Almayı nadşp etsn
Aynen de öyle kzumAhhh canım insallah valla öyle hevesliyiz ki vallahi öyle içten diyorum ki Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor bi durum ..
Aynen de öyle kzum
Neden canmn içiağlayacaktım cok tuttum kendimi..
Sanki bi an hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim içim acıdıNeden canmn içi
Banada o his geldiği anda darma duman olyorm ama şükrki gebe kalabilyorzSanki bi an hiç anne olamayacakmışım gibi hissettim içim acıdı![]()
Elhamdulillah ama işte ne bileyim Kayınvalidem öyle istiyoki tek gelinim ben bi de sanki onlara hiç torun veremeyecekmişim gibiBanada o his geldiği anda darma duman olyorm ama şükrki gebe kalabilyorz
Kuzm öyle düşünme kaynanda dua etsnnn annenin duası cocgna kabldür..Elhamdulillah ama işte ne bileyim Kayınvalidem öyle istiyoki tek gelinim ben bi de sanki onlara hiç torun veremeyecekmişim gibi![]()
Ediyo ediyo kuzum Allah razı olsun da işte bi anlık bişey öyle geliyo sonra gidiyoKuzm öyle düşünme kaynanda dua etsnnn annenin duası cocgna kabldür..
Gelmesnnn kuzzm hep Rabbinin kötü şeylern ardından iyi şeyler vercegini untmaEdiyo ediyo kuzum Allah razı olsun da işte bi anlık bişey öyle geliyo sonra gidiyo
Aminnnnnnnnn aynen de öyle Rabbime hiçbirsey zor değildir . O ol desin yeterki en büyük çabamz duamz olr elbettekiBen bu hamilelik işini sadece Allaha bırakıyorum gerçekten ol derse olur nasip ederse olur ne yaparsak yapalım boş o yüzden stresi ve cok düşünmeyi bıraktım ben artik sadece dua ediyorum. Allah herkese annelik duygusunu yaşatır inşallah![]()