Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Allah canına sağlık versnn tekrar olur üzülme kuzum bak şükret gebe kalabliyorsn bak bnce sen bu düşüğünün cevabını arastr bnm gbi yapma en son hsg cekldm ve öğrendm herşeyi
5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirler

5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirler
Yok cnm tekrar kan alirlar eger yukselme varsa dis gebelik Allah korusun degilse zaren kimyasaldr

Yok cnm tekrar kan alirlar eger yukselme varsa dis gebelik Allah korusun degilse zaren kimyasaldr
Kimyasal canım belli artık adetim geldi bugün felaket bi ağrı çektim tüm gun yattim biraz gecti şükür artik pazartesi yine gidicem tabi hcg sifirlandi mi die zaten düşük ama yine de baktrmak lazim

Kimyasal canım belli artık adetim geldi bugün felaket bi ağrı çektim tüm gun yattim biraz gecti şükür artik pazartesi yine gidicem tabi hcg sifirlandi mi die zaten düşük ama yine de baktrmak lazim
Aynen cnm ne yaotn Allahım sağlıklısonı nasip etsn kuzm

Kızlar buralar sesssiz kaldı yanlz bırkmayın beni burdaki arkadaslr regl oldnz mu ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…