- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Valla canm adete az kaldı baklm Allahm nasip edecek mi
Suanlık bir belrtm yok ama sabahları adet sızısı gbi sızılarm olyorr kuzmHerhangi bi belirtin varmı canım normal adet döngülerinden farklı olarak?
Valla aynılarnı bende hissedyorm ama regl zamnı gelmeden bilemeyz ki :)S.a kızlar bnm bataa 10 gun var dün cok halsizlik yorgunluk vrdi bi de hafif bulantı bugünse el ve ayak üşümesi var . insulin direnci icin glifor kullaniyorum adetlerim duzenli sizcr hamilelik belirtisi olm ihtimali var mı pek te umitlenmektrn yana degilim zaten kesin yoktur diyorum
Aynen hayrlisi bklm gecikme olacak mi onu bekleyecemValla aynılarnı bende hissedyorm ama regl zamnı gelmeden bilemeyz ki :)
Bnde onu beklycm cnmAynen hayrlisi bklm gecikme olacak mi onu bekleyecem
Senin bat ne zamanBnde onu beklycm cnm
Büyük ihtimal 14 eylül cnmhayrlısyla gelmesn inşallahSenin bat ne zaman
Var mı belirti cnm bnmde 18 eylül bklmBüyük ihtimal 14 eylül cnmhayrlısyla gelmesn inşallah
Ara ara adet sancısı var kuzm birde gögsümde agrı var damarlar çok belirdi ilk defa bu kadr belli damarlar ve birde bi kaç defa başm dolandı ondan mı bilmem ama bilemem birde test yaptm silik cok belrsz bi tesr varVar mı belirti cnm bnmde 18 eylül bklm
Hadi hayırlısı canım inşaallah hayırlısıyla vardır bu testte ben pek göremedim ama varsa da çıkmayabilior bazen regl günün gecince yap bi de ins gelmezseEki Görüntüle 2188363 bu iki gün olcak o gün yaptgm test
Bnde görwmidim ama ole belli belrsz bişy işte onada prk güvnmiyormHadi hayırlısı canım inşaallah hayırlısıyla vardır bu testte ben pek göremedim ama varsa da çıkmayabilior bazen regl günün gecince yap bi de ins gelmezse
Bugun ben rüyamda goguslerimi sıktırıyorum süt fiskiriyor sonra gebelik testi yapiom kopkoyu çıkıyor cok tuhaf bi ruyaydiBnde görwmidim ama ole belli belrsz bişy işte onada prk güvnmiyorm
Aynen bnde bua ay sürekli çift zgi gördm ve bir kızm olmuş emziryordm rüyamdaBugun ben rüyamda goguslerimi sıktırıyorum süt fiskiriyor sonra gebelik testi yapiom kopkoyu çıkıyor cok tuhaf bi ruyaydipsikolojim bozuldu artık galiba
Aynen bnde bua ay sürekli çift zgi gördm ve bir kızm olmuş emziryordm rüyamda
Yok cnm bn bi kere dış gebelik bi kerede düşük yaşadm ama tabi olrsa ilk çocgm olacaksenin ilk gebelik mi olacak olursa ins cnm
Hayırlısıyla saglikli sıhhatli bi evladin olur insYok cnm bn bi kere dış gebelik bi kerede düşük yaşadm ama tabi olrsa ilk çocgm olacak
Oy amin canm seninde bnmde bu yoşda bekleyenlern hepsninHayırlısıyla saglikli sıhhatli bi evladin olur ins
Amin canım :)Oy amin canm seninde bnmde bu yoşda bekleyenlern hepsnin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?