- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Adet oldm bugün tam günümde oldm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayrlısıHayırlısı kuzum![]()
Hayırlısı canım ins önümüzdeki aylar mutlu haberi alirsn insAdet oldm bugün tam günümde oldm
Amin saolsn hepmz de inşaAllahHayırlısı canım ins önümüzdeki aylar mutlu haberi alirsn ins
Ins canımAmin saolsn hepmz de inşaAllah
Kızlar dün doktora gittim baktı rahmime hormonjma çok çok iyi dedi dedim peki hocm neden dış gebelik ve düşük yaşdm dedi olmaması lazm ama olmş ama dedi dış geblikten snra rahim filmi çektin mi hayr dedim oda mutlaka çek eşimdede sıkntı yok çektikten snra hemen kalrsn çnkü gebeliğe engel birşey gözkmyor çnkü Bende adetim bitince özel hastanede çektrcem inşaAllah hiç duydnz mu çekilip gebe kalanları
Cnm bnde gebelşk yaşadm iki tane ama sonlandı birie dış gebelik diğeri kendi kimyasal gbi bişy di bana ona rağmen ısrarla doktem çek dedi kürtajda ameliyatta tıkanklık ve yapşklık olmş olablr dediGeçmiş olsun canım..
Rahim filmi çektirip tıkanıklık açılınca hamile kalmana engel bi durum kalmaz diye düşünüyorum bende çok araştırdım bu sitede ve rahim filmi çektirip hamile kalan çok..
bende çekilecektim ama gerek kalmadı kimyasalda olsa bi gebelik yaşandığı için kanalım tıkalı değil demekki ama bikaç ay denicem kendim olmaz ise çektiricem bende..
bu arada devlette rahim filmi çekmiyorlar özellerde çekiyorlar bulunduğun şehire göre fiyatı değişenibilir silivride 1000 tl mesela esenlerde 400 tl idi arada uçurum var sende mutlaka araştır canım
Cnm bizim burda yani elazığda da özelde aneztezili sigortalysan 350 eğer değilsen 700 diğer yerlerde pahalıGeçmiş olsun canım..
Rahim filmi çektirip tıkanıklık açılınca hamile kalmana engel bi durum kalmaz diye düşünüyorum bende çok araştırdım bu sitede ve rahim filmi çektirip hamile kalan çok..
bende çekilecektim ama gerek kalmadı kimyasalda olsa bi gebelik yaşandığı için kanalım tıkalı değil demekki ama bikaç ay denicem kendim olmaz ise çektiricem bende..
bu arada devlette rahim filmi çekmiyorlar özellerde çekiyorlar bulunduğun şehire göre fiyatı değişenibilir silivride 1000 tl mesela esenlerde 400 tl idi arada uçurum var sende mutlaka araştır canım
Bende özelde çektirdim haziranda. 140 tlydi.Geçmiş olsun canım..
Nerede çektirdiniz?Bende özelde çektirdim haziranda. 140 tlydi.
Cnm bnde gebelşk yaşadm iki tane ama sonlandı birie dış gebelik diğeri kendi kimyasal gbi bişy di bana ona rağmen ısrarla doktem çek dedi kürtajda ameliyatta tıkanklık ve yapşklık olmş olablr dedi
Fethiye de. Lokman hekim esnaf hastanesi.Nerede çektirdiniz?
Aynenn cnm öyle ama bnm sebep birtek. Bu çünkü hersey cok iyi gwbwlikte yaşanıyor ama sonlanıyor direk dar mı aetk tıkalımı bilmyorz onun için istedi cnmAnladım canım tabi doktorun söylediyse mutlaka bildiği vardır ben kürtaj yaşamadığım için tıkanıklık olabilir bende diye düşünmüştüm ama kimyasal da olsa sperm yumurtamla buluştuğuna göre (sağlıksız bir birleşme de olsa) kanalım açık demektir diye düşündüm.. ama sadece kanal tıkanıklığı için değil başka sebeplerden dolayıda doktor isteyebilir bu filmi.. bikaç ay daha olmazsa bence çektiricem..
Cnm bu testi nasıl böyle koyu yapabiliyorsun programlami yapilioEki Görüntüle 2188363 bu iki gün olcak o gün yaptgm test
Yok cnm bnm telefonda varCnm bu testi nasıl böyle koyu yapabiliyorsun programlami yapilio
Canim benim pek bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla oyle hamile kalan var die hatrliomKızlar Rahim filmiyle hamile kalan tanıdığınz var mı çok merak ediyorum artık bana umut olacak biri yok mu ?![]()
Sol kuzm cevap için biçok kişi kalmış inşaallah bende kalrmCanim benim pek bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla oyle hamile kalan var die hatrliom