Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Bende bekliyorum kızlar :) normalde adetim 12si olacaktı 2 gün geç yumurtladım dolayısıyla 14 ünü bekliyorum. :)

Bnm takvimde su an tahmini yum gunum bugun ama cok bi akintim yok onceki gunlerde de yoktu hemde bugun sadece bi kez sari akinti gördüm acaba neden ki

Benim de uygulama da bugün yumurtlama günüm ama hiç akıntım olmadı zaten öncesini de değerlendirmedik kafam karıştı akıntı olmazsa yumurta çatlamamış mı oluyor yani?

Bnm sat tarihine gore 21 ekim ama bende 4 gun erken yumurtladigimi düşünüyorum akintiya bakarak bat 17 ekim die düşünüyorum

Benim de uygulama da bugün yumurtlama günüm ama hiç akıntım olmadı zaten öncesini de değerlendirmedik kafam karıştı akıntı olmazsa yumurta çatlamamış mı oluyor yani?
Vala canim bende anlamiyorum bnm akintim adet sonrasinda oldu yum akıntısı gibiydi eminim biz adet sonrasini da takvime gore yum tarihini de degerlendirdik bklm ne olacak

Bnm takvimde su an tahmini yum gunum bugun ama cok bi akintim yok onceki gunlerde de yoktu hemde bugun sadece bi kez sari akinti gördüm acaba neden ki
Bazen iltihap olabilyor kuzm birde sonrdan başlayabilyor akıntı kuzmm merak etme taklma buna

Bazen iltihap olabilyor kuzm birde sonrdan başlayabilyor akıntı kuzmm merak etme taklma buna
Olabilir ben bu ay erken yumurtlama oldugunu düşünüyorum ama nedense 4 gun erken yumurtladim gibi hissediyorum normlde yum zamanindaki akintilar kaşık agrilarini adetin 12. Günü gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…