- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Bnmde var kuzmBen daha olmadım cnm
Bende bu aydan pek ümitli değilm umudum Allahtan yoksa bn pek ümitli degilm yaniBende varım 22 Ekim ama bu ay değerlendiremedik karavana anlayacağınız. Hayırlısı olsun
Bnm takvimde su an tahmini yum gunum bugun ama cok bi akintim yok onceki gunlerde de yoktu hemde bugun sadece bi kez sari akinti gördüm acaba neden kiBnmde var kuzm
Bnm takvimde su an tahmini yum gunum bugun ama cok bi akintim yok onceki gunlerde de yoktu hemde bugun sadece bi kez sari akinti gördüm acaba neden ki
Vala canim bende anlamiyorum bnm akintim adet sonrasinda oldu yum akıntısı gibiydi eminim biz adet sonrasini da takvime gore yum tarihini de degerlendirdik bklm ne olacakBenim de uygulama da bugün yumurtlama günüm ama hiç akıntım olmadı zaten öncesini de değerlendirmedik kafam karıştı akıntı olmazsa yumurta çatlamamış mı oluyor yani?
Bazen iltihap olabilyor kuzm birde sonrdan başlayabilyor akıntı kuzmm merak etme taklma bunaBnm takvimde su an tahmini yum gunum bugun ama cok bi akintim yok onceki gunlerde de yoktu hemde bugun sadece bi kez sari akinti gördüm acaba neden ki
Kuzm bn yumurtlamayı bilmyorm şuan ama 13ünde beklyorm beraber bekleriz :))Bende bekliyorum kızlar :) normalde adetim 12si olacaktı 2 gün geç yumurtladım dolayısıyla 14 ünü bekliyorum. :)
Olabilir ben bu ay erken yumurtlama oldugunu düşünüyorum ama nedense 4 gun erken yumurtladim gibi hissediyorum normlde yum zamanindaki akintilar kaşık agrilarini adetin 12. Günü gördümBazen iltihap olabilyor kuzm birde sonrdan başlayabilyor akıntı kuzmm merak etme taklma buna
Testin varsa koylşma takip et kuzmOlabilir ben bu ay erken yumurtlama oldugunu düşünüyorum ama nedense 4 gun erken yumurtladim gibi hissediyorum normlde yum zamanindaki akintilar kaşık agrilarini adetin 12. Günü gördüm
Bekleyelim ilk mi ?Kuzm bn yumurtlamayı bilmyorm şuan ama 13ünde beklyorm beraber bekleriz :))
Ovulasyon testi hic kullanmiom kuzum ben yok hep akintidan takip ediyordum geneldeTestin varsa koylşma takip et kuzm
İlk ama gebelik yaşdm ve kaybettm malesef dış gebelilik ve kimyasal yaşadmBekleyelim ilk mi ?
Akıntı bazen başka seylere işarettr diye kullanıyorm bn kuzm ama regl gğnğne kadr hesapladgn doğru olyorOvulasyon testi hic kullanmiom kuzum ben yok hep akintidan takip ediyordum genelde
Eşim istemiyor ovu testini ya alamıyorumAkıntı bazen başka seylere işarettr diye kullanıyorm bn kuzm ama regl gğnğne kadr hesapladgn doğru olyor
Nieki kuzm herhalde stres yaparsn dşyeEşim istemiyor ovu testini ya alamıyorum
Aynen kendimi daha stres yaparmisimNieki kuzm herhalde stres yaparsn dşye
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin :)İlk ama gebelik yaşdm ve kaybettm malesef dış gebelilik ve kimyasal yaşadm
Amin kuzm sanada banadaRabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?