- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Amin kuzum cümlemizn evladını ins ...Rabbim senden razı olsnn oşan çocgnu sana bapşlasn olacak olanıda aminn
Beni uyku tutmuyor ya bi kaç gecedir uyuyamiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum cümlemizn evladını ins ...Rabbim senden razı olsnn oşan çocgnu sana bapşlasn olacak olanıda aminn
Hayrlara vesile olr inşaallah Cnm bnce kendini dinlendr bebeşin rahat yerleşsnn :)Amin kuzum cümlemizn evladını ins ...
Beni uyku tutmuyor ya bi kaç gecedir uyuyamiyom
Ayyy amin ins :*Hayrlara vesile olr inşaallah Cnm bnce kendini dinlendr bebeşin rahat yerleşsnn :)
Ne gaptn cnmAyyy amin ins :*
Simdi acile gidicem cnm leke gelio kasiklarimda agriyorNe gaptn cnm
bana mutlka haber ver lekeden korkma inşaALLAH ki bişy olmayacaktrSimdi acile gidicem cnm leke gelio kasiklarimda agriyor
Ben bebek olduğunu düşünmüyorum artık açıkçası kesin düşük çıkacak hcg ama bu ağrı niyebana mutlka haber ver lekeden korkma inşaALLAH ki bişy olmayacaktr
kimyasaldr büyük ihtimal onun için zaten agrın olurBen bebek olduğunu düşünmüyorum artık açıkçası kesin düşük çıkacak hcg ama bu ağrı niye
Galibakimyasaldr büyük ihtimal onun için zaten agrın olur
Allah canına sağlık versnn tekrar olur üzülme kuzum bak şükret gebe kalabliyorsn bak bnce sen bu düşüğünün cevabını arastr bnm gbi yapma en son hsg cekldm ve öğrendm herşeyiGaliba
5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirlerAllah canına sağlık versnn tekrar olur üzülme kuzum bak şükret gebe kalabliyorsn bak bnce sen bu düşüğünün cevabını arastr bnm gbi yapma en son hsg cekldm ve öğrendm herşeyi
Yok cnm tekrar kan alirlar eger yukselme varsa dis gebelik Allah korusun degilse zaren kimyasaldr5.2 çıktı sonuc altan muayene de etti gözüken birsey yok büyük ihtimal kimyasal dedi pazartesi tekrar poliklinige gelin dedi peki simdi nolcak ilac falan mi verirler
Kimyasal canım belli artık adetim geldi bugün felaket bi ağrı çektim tüm gun yattim biraz gecti şükür artik pazartesi yine gidicem tabi hcg sifirlandi mi die zaten düşük ama yine de baktrmak lazimYok cnm tekrar kan alirlar eger yukselme varsa dis gebelik Allah korusun degilse zaren kimyasaldr
Aynen cnm ne yaotn Allahım sağlıklısonı nasip etsn kuzmKimyasal canım belli artık adetim geldi bugün felaket bi ağrı çektim tüm gun yattim biraz gecti şükür artik pazartesi yine gidicem tabi hcg sifirlandi mi die zaten düşük ama yine de baktrmak lazim
Gittim bi srn yok cnm denemeye devam dedi folik asit yazdıAynen cnm ne yaotn Allahım sağlıklısonı nasip etsn kuzm
Hayrlı sonçlar al cnm inşallahGittim bi srn yok cnm denemeye devam dedi folik asit yazdı
Ins cnm hyrlsHayrlı sonçlar al cnm inşallah
Ben daha olmadım cnmKızlar buralar sesssiz kaldı yanlz bırkmayın beni burdaki arkadaslr regl oldnz mu ne var ne yok