- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Farkli bir test bi yorum yapamayacagim ama sadece tek cizgi görüyorumCanım sabah ilk idrarla yaptım bunları var mı bişey
Bnce var cnm bat ne zamnCanım sabah ilk idrarla yaptım bunları var mı bişey
2 gün sonraBnce var cnm bat ne zamn
İnşallah vardır canım yaBnce var cnm bat ne zamn
Var gbi sen test ypmya devam et ve inşaAllah vardr koyulşr oİnşallah vardır canım ya
Bence var bak görürsn sen demiştn dersn :)İnşallah canım ya inşallah vardır
Haber vericem merak etme inşallah dediğin gibi olur kuzumBence var bak görürsn sen demiştn dersn :)
İnşaAllah ki öle olr cnmHaber vericem merak etme inşallah dediğin gibi olur kuzum
Belirtilern nelerHaber vericem merak etme inşallah dediğin gibi olur kuzum
Hastaneye git cnm istersen testini bi at3 gün geciktim testlerim tek çizgi
Sem0510 cnm ne oldu gtmedin mi hastaneye
İnşaAllah cnm inşaAllah sağlıklı gebelijler yaşarsn kuzmKızlar k.bakmayın geç cvp için 5,2 değerim düştü yani kimyasal gebelik.. hayırlısı böyleymiş tutunamamış sağlıksız bi gebelik olacağı için.. dilerm sizlere nasip olur bu ay
Beklemedeyiz canısı senNapıyorsunuz kızlar ne var ne yok
Bende öyle tatlm yarim saat önce çok akintim oldu şeffaf renksiz kokusuz kafayı yemek üzereyimBeklemedeyiz canısı sen
Cok gecmis olsun Allah saglik versin.. peki kimyasal gebeliğin sebebi ne? Korunman gerekecek mi yoksa yine bizimle her ay gebelik kovalayacak misin?Kızlar k.bakmayın geç cvp için 5,2 değerim düştü yani kimyasal gebelik.. hayırlısı böyleymiş tutunamamış sağlıksız bi gebelik olacağı için.. dilerm sizlere nasip olur bu ay
Kafayı yedirtyor belirszlk beklemekten başka çaremiz yok malesefBende öyle tatlm yarim saat önce çok akintim oldu şeffaf renksiz kokusuz kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?