- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Bnce sen en güzel yaşndasnAy ben cidden yaşlıymışımm :) kızlarrr daha genciz yaaa umut kaybettmek yok burda bi uzman eşi daha var oda 4 aydır uğraşmışlar hamile kalmak için 20 yaşında ikizi oldu şimdii o yüzden güzel düşünyoruzz
Benim eşimde şırnakta yaptı askerliğini. Anlayabiliyorum o yüzdenn çok zor zamanlar geçirdik ama bugünümüze şükür şuan Malatyadayız 4 sene sonra bakalım sonra neresi olcak :)Bizde 8 sene oldu birlktyz eşim askerliğini yaptı 1 sene sonra evlendik şırnakta askerdi onun için hasas noktam bu
Yaa tabikidee şimdi bende hamile olmadığımı öğrenirsem üzülceem. Ama iyiki yaşımız genç böyle bi avantajımız var1 yıllık evliyim canım bnde erken evlendim umudumuzu tabiki asla kaynetmrknyok ama üzülmemek te elde olmuyor canım bazen
Evet bende işte diyorum düşünmüyodum ama şuan yaşım tam çocuk düşünme zamanları. Bide aileden uzak olunca bazı şeyleri iki kere düşünüyosun yalnızlık zorBnce sen en güzel yaşndasn
Ayy dün maltyadaydm çok güzl bi yer bende elazığdym ne cok ortak nokta var :)Benim eşimde şırnakta yaptı askerliğini. Anlayabiliyorum o yüzdenn çok zor zamanlar geçirdik ama bugünümüze şükür şuan Malatyadayız 4 sene sonra bakalım sonra neresi olcak :)
Çok doğru kuzmEvet bende işte diyorum düşünmüyodum ama şuan yaşım tam çocuk düşünme zamanları. Bide aileden uzak olunca bazı şeyleri iki kere düşünüyosun yalnızlık zor
Yaa gerçekten mi bende elazığa gelmiştim elazığının insanlarına bayıldım. Senin eşinde mi uzmann :)Ayy dün maltyadaydm çok güzl bi yer bende elazığdym ne cok ortak nokta var :)
Evet bizim insanlar çok misfir perverler cana yakınlar elaxığa kime geldn cnm yok eşim uzman cvs değil cnm sen suan nerde yaşyorsnYaa gerçekten mi bende elazığa gelmiştim elazığının insanlarına bayıldım. Senin eşinde mi uzmann :)
Evet yaa gezmeye gelmiştik öylee orda bi kaç insanla karşılaştım o yüzden :) şuan malatya battalgazideyimm. Eşimin ailesi benim ailem Adanalı yine çok uzak sayılmaz :)Evet bizim insanlar çok misfir perverler cana yakınlar elaxığa kime geldn cnm yok eşim uzman cvs değil cnm sen suan nerde yaşyorsn
Dün battalgazideydim bileseydim yanlz bırkmazdm seni :))) whatsapptan görüşlm istersen :)Evet yaa gezmeye gelmiştik öylee orda bi kaç insanla karşılaştım o yüzden :) şuan malatya battalgazideyimm. Eşimin ailesi benim ailem Adanalı yine çok uzak sayılmaz :)
Ay canım sağoll :)Dün battalgazideydim bileseydim yanlz bırkmazdm seni :))) whatsapptan görüşlm istersen :)
Ne dedin anlamadm evet mi hayr mı :)Ay canım sağoll :)
Gebelik kolaylastirici olarak da veriliyor bana doktor yazdi ve bu sebeple kullanan cok kadin varProgestan düşük önleyicdr hamilelk kolaylaştecı değildr hatta dengeyi bozar çok kötü baş dönmesi tansiyon dşüklüğü uyku yapıyor
İlerleyen zamanlarda görüşürüzz canımm :)Ne dedin anlamadm evet mi hayr mı :)
Bilmiyormm bn ilk defa duydmGebelik kolaylastirici olarak da veriliyor bana doktor yazdi ve bu sebeple kullanan cok kadin var
Sen bilrsinİlerleyen zamanlarda görüşürüzz canımm :)
Aslinda 6 haftalik olmadan bulanti olma ihtimali az hadi bilemedin 4 hafta suan spermle yumurta birlesmemis bile olabilir 24 saatte belirti olma ihtimali yuzde sıfır psikolojiktir yada baska bi hastalik sebebiyle olabilir belirtilerin icin 2 hafta daha sabretmelisinHoşbulduk :) bende öyle düşünüyorum ama bilemedimpeki ne zaman sonra belirti gösterir
Anladım canım yumurtlama gününde denemek zorundamısın peki yani benim yumurtlama günüme 6 gün var yumurtlama günü olmadann denedikAslinda 6 haftalik olmadan bulanti olma ihtimali az hadi bilemedin 4 hafta suan spermle yumurta birlesmemis bile olabilir 24 saatte belirti olma ihtimali yuzde sıfır psikolojiktir yada baska bi hastalik sebebiyle olabilir belirtilerin icin 2 hafta daha sabretmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?