• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Bizde 8 sene oldu birlktyz eşim askerliğini yaptı 1 sene sonra evlendik şırnakta askerdi onun için hasas noktam bu
Benim eşimde şırnakta yaptı askerliğini. Anlayabiliyorum o yüzdenn çok zor zamanlar geçirdik ama bugünümüze şükür şuan Malatyadayız 4 sene sonra bakalım sonra neresi olcak :)

Benim eşimde şırnakta yaptı askerliğini. Anlayabiliyorum o yüzdenn çok zor zamanlar geçirdik ama bugünümüze şükür şuan Malatyadayız 4 sene sonra bakalım sonra neresi olcak :)
Ayy dün maltyadaydm çok güzl bi yer bende elazığdym ne cok ortak nokta var :)

Evet bizim insanlar çok misfir perverler cana yakınlar elaxığa kime geldn cnm yok eşim uzman cvs değil cnm sen suan nerde yaşyorsn
Evet yaa gezmeye gelmiştik öylee orda bi kaç insanla karşılaştım o yüzden :) şuan malatya battalgazideyimm. Eşimin ailesi benim ailem Adanalı yine çok uzak sayılmaz :)

Evet yaa gezmeye gelmiştik öylee orda bi kaç insanla karşılaştım o yüzden :) şuan malatya battalgazideyimm. Eşimin ailesi benim ailem Adanalı yine çok uzak sayılmaz :)
Dün battalgazideydim bileseydim yanlz bırkmazdm seni :))) whatsapptan görüşlm istersen :)

Hoşbulduk :) bende öyle düşünüyorum ama bilemedim :110: peki ne zaman sonra belirti gösterir
Aslinda 6 haftalik olmadan bulanti olma ihtimali az hadi bilemedin 4 hafta suan spermle yumurta birlesmemis bile olabilir 24 saatte belirti olma ihtimali yuzde sıfır psikolojiktir yada baska bi hastalik sebebiyle olabilir belirtilerin icin 2 hafta daha sabretmelisin

Aslinda 6 haftalik olmadan bulanti olma ihtimali az hadi bilemedin 4 hafta suan spermle yumurta birlesmemis bile olabilir 24 saatte belirti olma ihtimali yuzde sıfır psikolojiktir yada baska bi hastalik sebebiyle olabilir belirtilerin icin 2 hafta daha sabretmelisin
Anladım canım yumurtlama gününde denemek zorundamısın peki yani benim yumurtlama günüme 6 gün var yumurtlama günü olmadann denedik

Canım sabah ilk idrarla yaptım bunları var mı bişey

Eklentiler

• 476FE356-4539-4EB3-B45C-A52E9B80EBBF.jpeg
    476FE356-4539-4EB3-B45C-A52E9B80EBBF.jpeg
    25,4 KB · Görüntüleme: 62
Back