• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Yarin sabah test yaparim ama olsaydi onceki testim cikardi sanirim cok umutlanmak istemiyorum daha oncede 5 gun stresten geciktigim olmustu bu ay progestan kullandim ilaci 7 gun kullanip biraktim birakali 8. gün bitti gecikmem takvime gore 3 benim adet duzenime gore beş çünkü takvim 28 günu baz aliyor ama benim adetim 26 gunde bir oluyor..

Yarin sabah test yaparim ama olsaydi onceki testim cikardi sanirim cok umutlanmak istemiyorum daha oncede 5 gun stresten geciktigim olmustu bu ay progestan kullandim ilaci 7 gun kullanip biraktim birakali 8. gün bitti gecikmem takvime gore 3 benim adet duzenime gore beş çünkü takvim 28 günu baz aliyor ama benim adetim 26 gunde bir oluyor..
Belki geç yumurtlamşsndr hormon ilacları günleri değiştryor cbm bn klomen kullanmadan önce 14. Cü gün bnm yumrtam kendi kendne 20 m olmştu kullandgm ay 14.cü gün hala 16 m di

Belki geç yumurtlamşsndr hormon ilacları günleri değiştryor cbm bn klomen kullanmadan önce 14. Cü gün bnm yumrtam kendi kendne 20 m olmştu kullandgm ay 14.cü gün hala 16 m di
Hormon ilacida kullandim stresten gecikmede yasayabilirim cok umutlanmak istemiyorum çünkü 2 yıldır cok umutlanıp hayal kirikliklarim oldu

Senin adet tarihin ne? Benimki 30 ağustosdu bu arada 6 yasinda cocugum var normal yoldan 3 ayda kaldigim bi gebelikti
Bnm adetlerm dış geblikten ve düşükten snra öok değişti düzeni normalde fixs 30 günde oşrdm şimdi32 33 onun için eylül13 olablr

Cok gecmis olsun Allah saglik versin.. peki kimyasal gebeliğin sebebi ne? Korunman gerekecek mi yoksa yine bizimle her ay gebelik kovalayacak misin?

Embriyo rahime tutunamadığı yani sağlıksız olduğu için vücut tarafından atılıyormuş, sebebi bu. Ben biraz geç kan tahlili yapsaydım belki farkında bile olmayacaktım.. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah hepimize doktor korunmamı söylemedi bikaç ay kendin dene yine dedi. Yani kovalamaya devam :) Geçen ay soğan suyu içmiştim belkide o sebep oldu bilmiyorum ama bu ay hiçbir kür yapmıcam.. bazı kadınların kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldığını okudum konulardan inşallah kavuşuruz en kısa zamanda meleğimize

Kızlar bndeki değişiklik üşüyorm 2 gündr ayaklarm ve belim buz gibi arada ateş basıyor suan yüzüm ateş gbi sanki birde belim agryor kasıklardada agrı var adete 7. 8 gün var canlar sizde değişklik nedir

Bende belirtilerimi yazayım. Adetin 17.gününde başlayan ve bugün bat günü hala devam eden kasık ağrım var. Sol tarafta daha çok. 16.günde başlayan göğüs ağrısı bir hafta sürdü. Durdu bir kaç gün sonra tekrar başladı sanki uçları pişik olmuş. Dokundukça ağrıyor. Birde ağız tadında değişiklik vardı. Hem çok açtım hemde hiç bir şey yiyesim yoktu. Ve bugün öğrendim hamileyim. Bhcg 34 çıktı bizim için dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Bende sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma

Bende belirtilerimi yazayım. Adetin 17.gününde başlayan ve bugün bat günü hala devam eden kasık ağrım var. Sol tarafta daha çok. 16.günde başlayan göğüs ağrısı bir hafta sürdü. Durdu bir kaç gün sonra tekrar başladı sanki uçları pişik olmuş. Dokundukça ağrıyor. Birde ağız tadında değişiklik vardı. Hem çok açtım hemde hiç bir şey yiyesim yoktu. Ve bugün öğrendim hamileyim. Bhcg 34 çıktı bizim için dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Bende sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma
Hayırlı olsun kzum meleğin seninle olur ınş

Back