- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Belki geç yumurtlamşsndr hormon ilacları günleri değiştryor cbm bn klomen kullanmadan önce 14. Cü gün bnm yumrtam kendi kendne 20 m olmştu kullandgm ay 14.cü gün hala 16 m diYarin sabah test yaparim ama olsaydi onceki testim cikardi sanirim cok umutlanmak istemiyorum daha oncede 5 gun stresten geciktigim olmustu bu ay progestan kullandim ilaci 7 gun kullanip biraktim birakali 8. gün bitti gecikmem takvime gore 3 benim adet duzenime gore beş çünkü takvim 28 günu baz aliyor ama benim adetim 26 gunde bir oluyor..
Hormon ilacida kullandim stresten gecikmede yasayabilirim cok umutlanmak istemiyorum çünkü 2 yıldır cok umutlanıp hayal kirikliklarim olduBelki geç yumurtlamşsndr hormon ilacları günleri değiştryor cbm bn klomen kullanmadan önce 14. Cü gün bnm yumrtam kendi kendne 20 m olmştu kullandgm ay 14.cü gün hala 16 m di
Bnde 2 yıldr beklyorm hayrlısı olsnHormon ilacida kullandim stresten gecikmede yasayabilirim cok umutlanmak istemiyorum çünkü 2 yıldır cok umutlanıp hayal kirikliklarim oldu
Senin adet tarihin ne? Benimki 30 ağustosdu bu arada 6 yasinda cocugum var normal yoldan 3 ayda kaldigim bi gebeliktiBnde 2 yıldr beklyorm hayrlısı olsn
Bnm adetlerm dış geblikten ve düşükten snra öok değişti düzeni normalde fixs 30 günde oşrdm şimdi32 33 onun için eylül13 olablrSenin adet tarihin ne? Benimki 30 ağustosdu bu arada 6 yasinda cocugum var normal yoldan 3 ayda kaldigim bi gebelikti
Canim sabah bende öyle oluyorum bugün aile hekimine gittim ilaç aldm neredeyse 1hafdr geçmeyen bir grip ilk olacağım zaman banada öyle oldu dikkat ettGünaydın kızlar bugün sabah kalktgmda donuyordm bi belirtmi bilemiycem ama totem için yazacaktm
Cnm ilaç kullanma nedn kullanyorsn ki inşaAllah hasta olmam kuzm saolCanim sabah bende öyle oluyorum bugün aile hekimine gittim ilaç aldm neredeyse 1hafdr geçmeyen bir grip ilk olacağım zaman banada öyle oldu dikkat ett
Çok kötüyüm canm gebe olma ihtimali için kullanılabilir ilaç yazdı ama testler negatif tabiki bence yok olsaydı testte çıkardı öyle değil miCnm ilaç kullanma nedn kullanyorsn ki inşaAllah hasta olmam kuzm saol
Cnm senin adetin geçmemişti deni daha ne zman test yaptn kiÇok kötüyüm canm gebe olma ihtimali için kullanılabilir ilaç yazdı ama testler negatif tabiki bence yok olsaydı testte çıkardı öyle değil mi
Yok geçmedi ama geçse bile zaten olma ihtimalini sanmıyorum kendi kendime hep kuruntu yapıyorum perşembe günü adet günümCnm senin adetin geçmemişti deni daha ne zman test yaptn ki
LeYok geçmedi ama geçse bile zaten olma ihtimalini sanmıyorum kendi kendime hep kuruntu yapıyorum perşembe günü adet günüm
Cok gecmis olsun Allah saglik versin.. peki kimyasal gebeliğin sebebi ne? Korunman gerekecek mi yoksa yine bizimle her ay gebelik kovalayacak misin?
Hayırlı olsun kzum meleğin seninle olur ınşBende belirtilerimi yazayım. Adetin 17.gününde başlayan ve bugün bat günü hala devam eden kasık ağrım var. Sol tarafta daha çok. 16.günde başlayan göğüs ağrısı bir hafta sürdü. Durdu bir kaç gün sonra tekrar başladı sanki uçları pişik olmuş. Dokundukça ağrıyor. Birde ağız tadında değişiklik vardı. Hem çok açtım hemde hiç bir şey yiyesim yoktu. Ve bugün öğrendim hamileyim. Bhcg 34 çıktı bizim için dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Bende sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?