- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Evet benn daha çok yeni. Yaa aslında düşünmüyodum amaa eşim uzman o çok istiyo bide gurbette olunca tekim bakalım hayırlısı hepimiz için Allaah önce sizleree nasib etsin sonra bizleree :)Aynn kuzm ama sen daha çok yenisin takma ama avantajn şuki kornmadn iyiki 3. Ayda geliyor cnm çoğnun
Olabilir kuzum inşllah tutunmaya çalışıyordur 10 eylül de erken gebelik testi yapabilirsin belki çıkarCnm 13 eylül felan
Yaa çok haklısınızz inanın her gün dualarımdasınızz umut kaybetmek yok onun da kısmeti elbet bi yerde vardırrMalesefki elimizde değil
Çok Sağol canım amin inşllah hepimiz bu duyguyu tadarizYaa çok haklısınızz inanın her gün dualarımdasınızz umut kaybetmek yok onun da kısmeti elbet bi yerde vardırr
Hayrlısı bitanem asker yareninin duası kabldür dua et bizeEvet benn daha çok yeni. Yaa aslında düşünmüyodum amaa eşim uzman o çok istiyo bide gurbette olunca tekim bakalım hayırlısı hepimiz için Allaah önce sizleree nasib etsin sonra bizleree :)
Ayy ya ederimm etmez olurmuyum inşaallaahh en yakın zamandaaHayrlısı bitanem asker yareninin duası kabldür dua et bize
İnşallaah canım benimm inşallaahÇok Sağol canım amin inşllah hepimiz bu duyguyu tadariz
Allah sizi birbirnze bağşlasnn kzmAyy ya ederimm etmez olurmuyum inşaallaahh en yakın zamandaa
24 yaşındayım canıımm siz kaç yaşındasınızHuzurkokulu cnm senin yaş kaç
20 yaşndaym cnmm24 yaşındayım canıımm siz kaç yaşındasınız
Amin canım Allah razı olsunnAllah sizi birbirnze bağşlasnn kzm
Ay ben senden daha yaşlıyımm :)20 yaşndaym cnmm
Öyle deme kız ben erken evldm :) 2 yıllık evliyim :)Ay ben senden daha yaşlıyımm :)
Ben 19 canım24 yaşındayım canıımm siz kaç yaşındasınız
Hadi yaaa maşallaahh en iyisini yapmışsın ya erken evlenmekle bizde askerlikti sonra eşimin eğitimi ataması derken bu zamana 6 senedir beraberiz haziranda evlendik :)Öyle deme kız ben erken evldm :) 2 yıllık evliyim :)
Ay ben cidden yaşlıymışımm :) kızlarrr daha genciz yaaa umut kaybettmek yok burda bi uzman eşi daha var oda 4 aydır uğraşmışlar hamile kalmak için 20 yaşında ikizi oldu şimdii o yüzden güzel düşünyoruzzBen 19 canım
Bizde 8 sene oldu birlktyz eşim askerliğini yaptı 1 sene sonra evlendik şırnakta askerdi onun için hasas noktam buHadi yaaa maşallaahh en iyisini yapmışsın ya erken evlenmekle bizde askerlikti sonra eşimin eğitimi ataması derken bu zamana 6 senedir beraberiz haziranda evlendik :)
Doğru diyon cnmm bnmmAy ben cidden yaşlıymışımm :) kızlarrr daha genciz yaaa umut kaybettmek yok burda bi uzman eşi daha var oda 4 aydır uğraşmışlar hamile kalmak için 20 yaşında ikizi oldu şimdii o yüzden güzel düşünyoruzz
1 yıllık evliyim canım bnde erken evlendim umudumuzu tabiki asla kaynetmrknyok ama üzülmemek te elde olmuyor canım bazenAy ben cidden yaşlıymışımm :) kızlarrr daha genciz yaaa umut kaybettmek yok burda bi uzman eşi daha var oda 4 aydır uğraşmışlar hamile kalmak için 20 yaşında ikizi oldu şimdii o yüzden güzel düşünyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?