Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Aynn kuzm ama sen daha çok yenisin takma ama avantajn şuki kornmadn iyiki 3. Ayda geliyor cnm çoğnun
Evet benn daha çok yeni. Yaa aslında düşünmüyodum amaa eşim uzman o çok istiyo bide gurbette olunca tekim bakalım hayırlısı hepimiz için Allaah önce sizleree nasib etsin sonra bizleree :)

Evet benn daha çok yeni. Yaa aslında düşünmüyodum amaa eşim uzman o çok istiyo bide gurbette olunca tekim bakalım hayırlısı hepimiz için Allaah önce sizleree nasib etsin sonra bizleree :)
Hayrlısı bitanem asker yareninin duası kabldür dua et bize

Hadi yaaa maşallaahh en iyisini yapmışsın ya erken evlenmekle bizde askerlikti sonra eşimin eğitimi ataması derken bu zamana 6 senedir beraberiz haziranda evlendik :)
Bizde 8 sene oldu birlktyz eşim askerliğini yaptı 1 sene sonra evlendik şırnakta askerdi onun için hasas noktam bu

Doğru diyon cnmm bnmm

1 yıllık evliyim canım bnde erken evlendim umudumuzu tabiki asla kaynetmrknyok ama üzülmemek te elde olmuyor canım bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…