Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Selam kızlar nasılsınız herşey yolunda gibi ateşler agrılar belirtiler var sanırım herkeste dünden beri buranın muhabeti bi sardı beni görmedende de sevdim sizi:KK15:O yüzden sıcak geldiniz için güvenrek size bişey sormak istiyorum pazartesi günü bat ilk günüydü bat gerçekleştrdik ama sormak istediğim 2 gündürlü akıntı geliyor sebebi nedir bilmiyorum ama şişkinlikte oldu bugun iyi gibiyim ama asıl yumurtlama pazar günü ama sanırım gerçekleştiremiycez gibi çünkü o gün çok yoğun ve koşturmalı geçicek :KK51:Sanırım temuzza kalıcak ama akıntı neyin nesi anlayamadım:KK43:

Bende istiyorum bende bende :)) ya bisi daha soracagim surekli kan sekerim dusuyormus gibi surekli ac misim gibi hissediyorum buda bir belirti mi bilen var ki?
Ay oksursem hamile miyim dicek duruma geldim :KK70:
Bilmiyorum canım ama bu psikolojik galiba çünkü geçen ay yemediğim kadar yemek yedim aç hissettim ve sonuç hüsran genelde yememe isteği oluyormuş aç olan benim negatif yeyimeme belirtisi olan arkadaş pozitifti o ay:KK47::KK47::21:

Biri clearblue ,diqeri predictor. . .2side iyi testler diye biliyorm hem %50 indirimde cok iyi .
Aynenn ikiside çok ii testler geçrn ay clear blue ile yaptım negatif çıktı pozitif olsaydı gününü bile göstericekti hassas testler yani İnşallah buraya çeker atarsın pozitif somuçlarını canım

Selam kızlar nasılsınız herşey yolunda gibi ateşler agrılar belirtiler var sanırım herkeste dünden beri buranın muhabeti bi sardı beni görmedende de sevdim sizi:KK15:O yüzden sıcak geldiniz için güvenrek size bişey sormak istiyorum pazartesi günü bat ilk günüydü bat gerçekleştrdik ama sormak istediğim 2 gündürlü akıntı geliyor sebebi nedir bilmiyorum ama şişkinlikte oldu bugun iyi gibiyim ama asıl yumurtlama pazar günü ama sanırım gerçekleştiremiycez gibi çünkü o gün çok yoğun ve koşturmalı geçicek :KK51:Sanırım temuzza kalıcak ama akıntı neyin nesi anlayamadım:KK43:
Yumurtlama yaklaşıyor canım o yüzden o akıntılar benimde böle oluyor ardından agrı ve ateş yükselmesi çatlamış oluyor yumurta yani netten ve burdan ogrendiklerim :KK49::rapci:Fırsat yarat kuzum bi ayını boşuna geçirme uyucanız sıra bile olabilir yani tabi sen daha ii bilirsin :KK48::halay:

Yumurtlama yaklaşıyor canım o yüzden o akıntılar benimde böle oluyor ardından agrı ve ateş yükselmesi çatlamış oluyor yumurta yani netten ve burdan ogrendiklerim :KK49::rapci:Fırsat yarat kuzum bi ayını boşuna geçirme uyucanız sıra bile olabilir yani tabi sen daha ii bilirsin :KK48::halay:

verygoody verygoody canım sende durumlar ne başka topikte okumuştum lekenme devam ediyormu merak ettim seni lekelenme var deyince:KK51:
Dün değil önceki gün çok hafif pembe lekelenme vardı dün hiçbişey gelmedi bugün pembe kırmızı karışık lekelenme geldi wc ye gittiğimde canım gece de hicuyuyamadim ateşten ateş bastı sürekli sanırım adetim geliyor ya

aynen canm bende rahatsz olmaya başladım birde bnm böyle olduğundan beri yni 3-4gündr göğüslerim şişti dolgunlaşıtı,sende byle bişi oldu mu
Yok Can'ım şişme yok hassasiyet sancı var dokununca ay inşallah sen yanılmazsın da belirtin doğru olur inşallah :dua:

Sen ne fenasın ya :D boş geçirmemek mi gerek diyosun vallahi ikidir böyle oldum saten 3 olucak bununla ama ateş basmaları gögüste hasasiyet şişkinlik saten habire gazman gbi dolaşıp duruyorum :) Durmak yola devammı diyosun :D :süslü::KK17:

Dün değil önceki gün çok hafif pembe lekelenme vardı dün hiçbişey gelmedi bugün pembe kırmızı karışık lekelenme geldi wc ye gittiğimde canım gece de hicuyuyamadim ateşten ateş bastı sürekli sanırım adetim geliyor ya
Test yaptınmı hiç canım hamilelik belirtileri regl belirtileriyle karıştırıla biliyormuuş

Hayırlısı :) önce bir şu gaz olayını geçelim de her akşam gaz nöbeti aralıksız ağlıyor Rabbim sizede nasip etsin ama çok zor :)
Bende de çok gaz var ya ilişkiye girince böle oldu ama bende:KK47::kızgın: geri çekilme yöntemiyle korunduğumuz sıra hiç böle olmuyordu:halay::halay:

Yok Can'ım şişme yok hassasiyet sancı var dokununca ay inşallah sen yanılmazsın da belirtin doğru olur inşallah :dua:
Canım bi test yapmalasın bence kaç günün var bat a

Sen ne fenasın ya :KK70: boş geçirmemek mi gerek diyosun vallahi ikidir böyle oldum saten 3 olucak bununla ama ateş basmaları gögüste hasasiyet şişkinlik saten habire gazman gbi dolaşıp duruyorum :) Durmak yola devammı diyosun :KK70: :süslü::KK17:
İnşallah bu ay tutar canım h3pimiz teker teker minnak sahibi oluruz İnşallah :KK36: tabiki bataaaaa kadar devaaaaam:spor::spor::KK71:

Tatlım on gün var olsa bile yanıltır diyorum da sanki bana yumurtlama Ağrı'sı gibi inşallah yanılırım da :halay:
Hmm anladım kuzum erkenmiş daha ama sabret az kalmıl güzel haberlerle İnşallah :anneadayı::anne:

FB_IMG_1466113211059.jpg
Allah ımm tipe bakın kızlar :anneadayı::KK200::KK68:

Ben test yaptim dayanamadim gecenin bu saatinde gittim aldim miratech erken gebelik ve certain normal test aldim ikiside negatif :(

Reglm duzensiz oldugu icin ne zaman olacagimida kestiremedim ama takvimime gore bugun bat gosteriyordu 28. Gunumdu olmayinca bende kostum nobetci eczaneye fakat husran :(

Back