• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Ben test yaptim dayanamadim gecenin bu saatinde gittim aldim miratech erken gebelik ve certain normal test aldim ikiside negatif :KK43:
Canım üzülme kırmızılar gelene kadar umut kesmek yoook Allah en kısa zamanda nasip eder bizede İnşallah

Kızlaaar günaydın nasıl gidiyor çalışmalar bat lar ne durumda geçen yaklaşan varmııı:anne::KK37::21:

Gunaydın kuzum. . .benim dünden beri hala agri devam ediyor 2tane parol icmeme ragmen bugun hafif gelip gecen agrim var. .
Benim aşırı ateşim yükseliyor kuzu ya soğuk soğuk terliyorum her an bayılcak gibiyim elim ayagım halsizleşiyor 17.günüm bugün

İnşallah kuzum İnşallah :dua::dua::dua::dua:
çok takmıyorum eşimde öyle ama Allah ım yavrularımıza kavuştursun İnşallah bu mübarek ayda:anne::anneadayı:
Amin cnm ya insallah. . .bende takmiyim diyorum ama takıyorum artık ndn olmuyor diye. . Sitede hamilelik takvimi olanlara bi imreniyorum ki keşke bende hamiş olsamda o takvimdn yapabilsem diyorum:KK43:ümidim yok hç

Amin cnm ya insallah. . .bende takmiyim diyorum ama takıyorum artık ndn olmuyor diye. . Sitede hamilelik takvimi olanlara bi imreniyorum ki keşke bende hamiş olsamda o takvimdn yapabilsem diyorum:KK43:ümidim yok hç
Kuzum bu şekilde kendini daraltma onları görüp moralini düşüyorsun bunlar çok etkiliyor hormonlarımızı mesela ben hamile konularına bakmıyorum çünkü morali bozuluyor bi kez baktım bidaha bakmadım yani karamsarlığa düşüo insan :110: Sadece dua başka hiç bişi diil bizim ilacımız inan:dua::KK19:

Back