• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

2 taraftada vardi bu sefer agri ama o akıntıdan yok acaba çatlama olmuyor muki
Kuzum benden o bahsettiğin akıntı geldi yumurtam yenimi çatlamış oluo adetimin 10. Gününden beri agrım vardı şimdi mi çatladı kafamda deli sorular:KK35::KK35::KK34:o_O

Kuzum benden o bahsettiğin akıntı geldi yumurtam yenimi çatlamış oluo adetimin 10. Gününden beri agrım vardı şimdi mi çatladı kafamda deli sorular:KK35::KK35::KK34:o_O
Aaaa bak ne guzel ya. . O akıntı yumurtlama belirtisi cnm kıvaminda goruntusunde eminsen reçete ne günde 1 defa çalışma yazıyorum:halay::kahve:

Evet bana da öyle geliyo ama yumurtlama dönemleri hiç böyle olmazdı A s bu arada Can'ım inş geçer ya iki gündür çok rahatsız etmeye başladı artık
aynen canm bende rahatsz olmaya başladım birde bnm böyle olduğundan beri yni 3-4gündr göğüslerim şişti dolgunlaşıtı,sende byle bişi oldu mu

Gunaydinlar herkesee ne durumdayiz belirtisi artan var mi test yapan vs vs :)

Goguslerimdeki agri artti fakat test yapamadim korkuyorum olumsuz haber almaktan :) cunku daha 4 gun var

Bat'nza kac gun kaldi ya da geciken var mi

Bu arada bayanlar ben 16 gün geciktim 7. Gün kan testi negatifti cuma dr gidicem kızın küçük henüz düşünmüyorduk ama olursada sevinirim :)

arkadaşlar daha öncede yazmıştım. 4 mayıs son adet tarihim. 25i gbi 3 gün süren kahverengi lekelenmelerim oldu. sonra kesildi. o zaman adet tarihime 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. adet olmam gerekn tarihte adet olmadım. 4 gün geciktikten sonra da yani 7-8 haziran gbi idrar testi yaptım çünkü aşırı kasık ağrım ve şişkinliğim vardı ve aşırı akıntım oluyodu ara sıra beyaz bazen de sarı ama adet olmuyordum. o da negatif çıktı. bugün gecikmemin 11. günündeyim. adet olacakmışım gibi olan ağrılarım kesildi. akıntımda yavaştan devam ediyor. başına bu tarz bişeyler gelen var mı? hiç umut yok değil mi ? :KK43:

Ama benim bugun sağ tarafımda agrı var kasıktan kalçama vuram bi agri ndn acaba :KK43:
Benim hiç öle olmadı kuzum kendini fazla yorma içerdede çalışmalara devam edio rekabet büyük yani:KK55::KK39: yorma kendini fazla bünye münye kalmadı biz kadınlar çok garibiz herşeyi çekiyoruz:KK19:

Bu arada bayanlar ben 16 gün geciktim 7. Gün kan testi negatifti cuma dr gidicem kızın küçük henüz düşünmüyorduk ama olursada sevinirim :)
Canım hadi güzel haberlerle İnşallaaah:dua::KK37:

B
Gunaydinlar herkesee ne durumdayiz belirtisi artan var mi test yapan vs vs :)

Goguslerimdeki agri artti fakat test yapamadim korkuyorum olumsuz haber almaktan :) cunku daha 4 gun var

Bat'nza kac gun kaldi ya da geciken var mi
Kız yap testi nasıl sabrediyorsın bizede güzel haberini ver İnşallaaah minnaklarla dolsun bu ay karnımız İnşallaah:KK36::KK36:
Benim bat 1 geçikirse 5 temmuz daha çook var:KK17:o_O

arkadaşlar daha öncede yazmıştım. 4 mayıs son adet tarihim. 25i gbi 3 gün süren kahverengi lekelenmelerim oldu. sonra kesildi. o zaman adet tarihime 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. adet olmam gerekn tarihte adet olmadım. 4 gün geciktikten sonra da yani 7-8 haziran gbi idrar testi yaptım çünkü aşırı kasık ağrım ve şişkinliğim vardı ve aşırı akıntım oluyodu ara sıra beyaz bazen de sarı ama adet olmuyordum. o da negatif çıktı. bugün gecikmemin 11. günündeyim. adet olacakmışım gibi olan ağrılarım kesildi. akıntımda yavaştan devam ediyor. başına bu tarz bişeyler gelen var mı? hiç umut yok değil mi ? :KK43:
Canım çok gecikmiş stres 5 6 gün etkilerde 11 gün çok yani geç döllenme muhakkak 1 hafta daha bekle kan ver tekrar İnşallah minnağın geliyordur lekelenmende olmuş çünkü :KK73::KK73:

Back