- Emoji Skoru
- 1.616
- Puanlar
- 83
Ayy hergün 1 kez çalışıyoruz zaten kuzum helak oldum yastık koyup yatmaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hergün 1 kez çalışıyoruz zaten kuzum helak oldum yastık koyup yatmaktan
Benim de 4 temmuzBat 5 temmuz henüz belirtim yok çok meraktayım.belirtilerimizi paylaşalım kızlar birbirimize yardımımız dokunur çevreyle konuşulmuyor böyle şeyler malesefiyiki burası var
tecrübeli arkadaşlar neler yaşadınız sizde bizi aydınlatın..
Daha çok erken kuzum ikinci ayımız denemelerdeki zaten stres yok düzenli beraberliğimizi yaşıyoruz ama bebiş aklımızda muhakkak ki stresimiz yok çok şükür ama insan sabırsızlanıo işte batlarımız yakın hadi İnşallah arka arkaya güzel haberler veririz burdanBenim de 4 temmuz
Stres yapmamaya çalışıyorum bu ay ben öyle bi karar aldım sana da tavsiye ederim
çocuk için değil birbirinizi sevdiğiniz için beraber olun eşinizle Rabbim saatini yazmış zaten biraz relaks
keşke dediğin gibi olsa başka ne isterim canım. ama o kanama yerleşme kanaması olsa bile kesildikten yaklaşık 8-10 gün sonra idrar testi yaptım. negatif çıkmıştı.öyle birşey olsa görünmez miydi?Canım çok gecikmiş stres 5 6 gün etkilerde 11 gün çok yani geç döllenme muhakkak 1 hafta daha bekle kan ver tekrar İnşallah minnağın geliyordur lekelenmende olmuş çünkü
bilmiyorum ki kuzum neden öyle oldu acaba stresten oluyordur stres herşeyin başı ya.biraz daha bekle idrarda çıkmazsa doktora gidip görünmen en iyisi canım adet söktürücü falan verirkeşke dediğin gibi olsa başka ne isterim canım. ama o kanama yerleşme kanaması olsa bile kesildikten yaklaşık 8-10 gün sonra idrar testi yaptım. negatif çıkmıştı.öyle birşey olsa görünmez miydi?
B
Kız yap testi nasıl sabrediyorsın bizede güzel haberini ver İnşallaaah minnaklarla dolsun bu ay karnımız İnşallaah
Benim bat 1 geçikirse 5 temmuz daha çook var
Yap bakalım çıkarmı çıkar kuzum 6 günde yerleşio zatenBaska konuyada yazdim belki cok oluyorum ama regl donemim cok duzensiz en son 20 mayista oldum ve bugun 28. Gunum. Iliskiden sonrada 11. Gunum sence cikar mi idrar testinde dayanamiyorum ama korkuyorumda :)
Bekliyoruz haberini çift çizgi İnşallaah :)Anlastik tmm yarin sabah yapacagim insallah :)
Kuzum istemezmi hiç ama onlar içinde kolay degil çok yoruluyorlar uzun saatler çalışıyorlar çalışmayı sevmesi çok çok ii benim eşimde böyle izin günlerinde bi planımız yoksa arada ek iş yapar nöbete kalır falan Allah razı onlardan bizi kimseye muhtaç etmek istemiyorlar.. çalışmayıp karı parası beklese ekmeğe suya hasret bıraksa daha mı iyi çok var öyle sorumsuz erkek.birde bu ilişki erkekleri bitkin bırakıyor kuzum onları çok etkiliyor halsiz kalıyorlar işe gidince zorluyor halsizlik. yoksa erkek istemezmi çalışmalar falanTeşekkür ederim babycim
Evet aslında ramazandan dolayı erken çıkması gerekiyo ama çıkarmıyo vicdansızlar sabah 8'de çıkıyo gece 11 civarı geliyo insaf yahu sanki köle çalıştırıyolar o da gıkını çıkarmıyo 3 kuruş para için biraz borcumuz var da... gerçi olmasaydı bile yine çıkarmaz çalışmayı çok seviyor adam.. kaç kere trip attım neler yaptım faydasız artık Allah Kerim bide o benim kadar istemiyo sanırım çocuğu yani istiyorda benim kadar değil takmıyor hiç
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize
Kuzum istemezmi hiç ama onlar içinde kolay degil çok yoruluyorlar uzun saatler çalışıyorlar çalışmayı sevmesi çok çok ii benim eşimde böyle izin günlerinde bi planımız yoksa arada ek iş yapar nöbete kalır falan Allah razı onlardan bizi kimseye muhtaç etmek istemiyorlar.. çalışmayıp karı parası beklese ekmeğe suya hasret bıraksa daha mı iyi çok var öyle sorumsuz erkek.birde bu ilişki erkekleri bitkin bırakıyor kuzum onları çok etkiliyor halsiz kalıyorlar işe gidince zorluyor halsizlik. yoksa erkek istemezmi çalışmalar falan
Kuzum olacagı varsa hertürlü oluyor mesela bi arkadaşın ablası afedersin ilişkiye girmeden hamile kalmış yani yüzeyden içine akmış spermler o şekilde kalmış yani Allah nasip edince herr türlü oluyor boşuna huzurnuzun kaçmasına izin verme her fırsatta çalışmalara devam o bebikler birgün bizede gelicek İnşAllahHaklısın cano öyle tabi ALLAH onlardan razı olsun başımızdan eksik etmesin...... benimki birkaç haftadır izin günlerinde bile çalışıyor çalışmak iyi güzelde işte herşeyin aşırısı da zarar be... bende artık diyorumki olacağı varsa artık böylede olur
elimden gelen bu artık hayırlısı
Kuzum olacagı varsa hertürlü oluyor mesela bi arkadaşın ablası afedersin ilişkiye girmeden hamile kalmış yani yüzeyden içine akmış spermler o şekilde kalmış yani Allah nasip edince herr türlü oluyor boşuna huzurnuzun kaçmasına izin verme her fırsatta çalışmalara devam o bebikler birgün bizede gelicek İnşAllah
Burda takılıyormu bilmiyorum ben kulaktan kulağa duymuştum davetsiz misafir gelmiş yaniAmin inşallah tatlım inşallah
Hadi yaa benim ablamda ilişkiye girmeden hamile kaldı yüzeyden sadece
O arkadaşın burda mı?
Yumurtlama dönemin gelmiş olabilir bugün kaçıncı günün? Ben genelde hep üşüdüğüm için hiç sıcak basması olmuyor sadece geçen hafta 4-5 gün süren akıntım vardı inşallah yumurtlamışımdırda bitmiştir
Akıntı kesildikten sonra daha çalışma yapamadık çünkü İnşallah yakalarsın yumoşu hadi hayırlısı
Ayy conta monta kalmadı kuzumKızlar ben bu sefer contayı yaktım galiba
4 adet gebelik testi siparişi verdim. . Bna ulasmadan tavsiye etmek istemem ama 2si 6gun önce diqer 2si erken. . .kapida ödemeli hemde. . Bulamayan arkadaslar var bilgileri olsun.
Kızlar beni ateş basıyor ya menepoz ateşi gibi soğuk soğuk terliyor gibiyim kolum koluma deyince bile yanıyorum vucüt ısım yükseldi yumurtlama belirtisiymiş galiba grip mrip degilim turp gibiyim çünkü.böyle olanınız varmı
Biri clearblue ,diqeri predictor. . .2side iyi testler diye biliyorm hem %50 indirimde cok iyi .Ayy conta monta kalmadı kuzum
Hangi marka testlerin canım sonucu merakla bekliyorum