• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Canlar gecikmemin 9.gunu hic adet belirtim kalmadı gelen giden yok hamilelik naminada bir belirti yok sastim kaldim umudum gec dollenme falandir umarım diye ama diyorum kan testi negatif çıktı pztye kadar olmazsam gidicem tekrar kan vermeye ya da direk kadin dogumami gitsem son uc aydir cok gecikiyorum
Canım İnşallah gec döllenmedir hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşallah

Canım benim ya çok züldüm emin ol herkesin başına öyle olaylar gelebiliyor .. Üzme kendini sabret dur hemen kist felan diyede düşünme para alıyorlar ama hiç duyarlı davranmıyorlar
Üzülmedim ama sinir oldum ya vajinal muayne dışında yapamam ne demek işine geliyorsa diolar resmen ya.reglimi beklicem gelmezse test yapıcam sadece çok gecikirse şöle bir ay iki ay falan anca öyle gider vajinal baktırır yoksa asla o insan görünümlü yaratıklara acmam biyerimi kol bacak acıcakmışız gibi rahatsız olunca insana uyuz uyuz bakıolar birde

Benimde 2 ay önce oldu aynısı 9 gün gecikti.tüm testler negatif.ama anladım hersey psikolojikmis.zihnim resmen bedenimi oyuna getirdi
İlk ay benimde öle oldu o yüzden bu ay pek takmıyorum canım belirtileri normal olarak takip ediyorum meraktan yani ama olursa olur olmazsa Allah ım bilir hayırlısını diyorum canım

Kızlar bu da silik ne diyorsunuz?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 52
Evet canim 4 5gun var haftasonu da girdi nerde yaptirican tahlili pazartrsiye kaldi artik.Canim bu guzel gunlerde Allahim insallah sana da nasip etsin
Hastane acillerinde yapiliyor canim ..Aminnn isteyen herkese nasip etsin rabbim insaallah erken yaptigim icin cikmamistir insallah vardir..

Ya kızlar ben sinirden delircem kasık agrısı ve ateşlenmefen doktora geldim ikidir vajinal bakarım baktırmazsan git diolar ya vajinal en son seçenek diilmi önce bi test falan istenir karından bakılır görünmüyorsa tanı koyamıyorsa vajinal bakılır.bi agrı bi ateşle pat vajinal muayne ne alaka ya delircem ikidir bu geliyor başıma böle mi olmalı illa??

Hayret ediyorum onlara
Devlete mi gittin tatlım? Devlet bile olsa senin talebine göre hareket etmek zorundalar.. resmen başından savmış böylelerine bende uyuz oluyorum
Yatarak para kazanıyorlar
Başka yere git bence araştır iyi bi yere deki ben alttan muayene olmak istemiyorum ultrasonla bakın amma meraklılar bakmaya
Bu arada internet paketim bittiğinden giremicem birkaç gün:(

Canim hamilelik icin kan testi yaptiricam deyince yapiyorlar mi?guzel dileklerin icin Allah razi olsun canim

Ben özel poliklinikte yaptırmıştım hemde haftasonuydu yaptılar özel yerlerde oluyor tabi diğer yerleri bilmem ama
Gebelik testi yaptırıcam diyorsun zaten sadece kan veriyorsun
Hayırlısı olsun inşallah

Hayret ediyorum onlara
Devlete mi gittin tatlım? Devlet bile olsa senin talebine göre hareket etmek zorundalar.. resmen başından savmış böylelerine bende uyuz oluyorum
Yatarak para kazanıyorlar
Başka yere git bence araştır iyi bi yere deki ben alttan muayene olmak istemiyorum ultrasonla bakın amma meraklılar bakmaya
Bu arada internet paketim bittiğinden giremicem birkaç gün:KK43:
Saglık bakanlığına şikayette bulundum dönüş yaptılar doktorların istediği tedaviyi yapma yetkileri varmış falan filan.hasta hakları die de bişi var dedim.evet zorla tedavi edemezler, başka doktorlarla görüşün alternatif seçeneklerinizi degerlendirin dedi.koca eskişehir haddinden fazla hastane var ve ben tek tek doktormu arıcam çok yardımcı oldunuz dedim yüzlerine kapattımmmm.hiç bi sonuç çıkmıyor yani biz yırtınmakla kalıyoruz

Kan testi yaptırmıştım labaratura gidip negatif çıkmış şimdi baktım netten ama buna degil kist şüphem yüzünden üzülüyorum.. artık Özel hastanede baktırcam vajinal.. Devlet hastanelerinin vasat doktorlarına baktırmam insanla konuşmayı bile bilmiyor yaratıklar..

Back