- 17 Şubat 2016
- 182
- 124
- 23
Canim son olarak erken hamilelik testini de yapicam pozitif cikarsa gidicem bakalimA a a a yy y y y ne guzelll yaaaa ben soyle gorsem hastaneye kosarim valllaaaa hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim son olarak erken hamilelik testini de yapicam pozitif cikarsa gidicem bakalimA a a a yy y y y ne guzelll yaaaa ben soyle gorsem hastaneye kosarim valllaaaa hemen
İnsallah vardir canim erken gebelik testinde dee pozitif gorursem gidicem insallahCanım gözün aydın kandada kesinleşir İnşallah miniğin..kan testine git hemeen
Bak erken olan testte buyuk ihtimal cok az daha koyu cikabilir .... hemen resmini at yap ta hadiiiiiiiiiii catlicam meraktan....Canim son olarak erken hamilelik testini de yapicam pozitif cikarsa gidicem bakalim
Ama benim akinti artti ya beyaz akinti geliyor nedir bu acaba .Umudumuzu yitirmiyoruz o zaman canım
Test 5te gelicek hemen atıcam canım şuan ben ne durumdayım bir bilsenBak erken olan testte buyuk ihtimal cok az daha koyu cikabilir .... hemen resmini at yap ta hadiiiiiiiiiii catlicam meraktan....
İnsallah canim Allahim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinBence gebelik var kesin.hadi hayırlı olsun .. bizde dua et son 2 günüm bekliyorum
Ben bukadar meraklaniyorsam seni hic dusunemiyorum....son adet tarihin ne , testleri kav gun kala yapmisstin ve yumurtlama nezamandiii ? Cok soru sordum ama bizlerede ornek olmassi lazmTest 5te gelicek hemen atıcam canım şuan ben ne durumdayım bir bilsen
Benim belirtiler hala gitmedi kasıkta rahimde batma kasılma ateş basması sık idrar aynen devam kremimsi bir damla da akıntı gelio günde canım ama test yaptım negatif çıktı 6 gün var bata..
Senin kaç günün var yaptınmı test canım
Benim de 5 inde bitti ama yumutlama gunu 9uuyla 14 u arasi olarak gosteriyordu degerlendirdik...ben bugun yaptim negatif galiba tutmadi...reglime 3 gun varson reglim 9haziranda bitti,yumurtlama gunumu telefon programlari var ya oraya bakarak yaptim hamileligin sansinin yuksek oldugu zamanlarda iliskiye girdik onceki testimi bu gectgmz carsamba yaptm cok silikti,bir de bugun bunu yaptm iste.buarada ben 22 23gunde bir regl oluyorum duzenli olarak,suan reglime 4ua da 6gun var canim,cok heyecanlym
Cnm benim de gecen gun gittigimde vajinal baktilar cunku intihap falan varsa oyle anlasiliyor ... cunku intihap varsa kasik agrisi ve ateslenme yapar...bence baktirmani tavsiye ederim...2.kere gittigimde yine alttan bakti ardindanda karnimdan bakti baska odada...korkuyorsan eger gercekten korkmaYa kızlar ben sinirden delircem kasık agrısı ve ateşlenmefen doktora geldim ikidir vajinal bakarım baktırmazsan git diolar ya vajinal en son seçenek diilmi önce bi test falan istenir karından bakılır görünmüyorsa tanı koyamıyorsa vajinal bakılır.bi agrı bi ateşle pat vajinal muayne ne alaka ya delircem ikidir bu geliyor başıma böle mi olmalı illa??
Ya ama bunlar nasıl doktor ya iki doktora gittim ikiside aynı.insan gibi açıklayıp bu şekil görünür vesaire falan demiyorlar böle bakarım baktırmazsan git diolar ya ben Allah ın günü vajinal muaynemi oluyorum ne bilim küçük oldugumda görünüşümfen anlaşılıo korkama şöle böle olcak falan filan insanla bi diyalog kurmuyolar o tavırlarına brn nasıl kendimi teslim ediyim hayvan gibiler resmen ilk erkekdi acilde mecbur hadi tamam erkek sonuçta hayvanlık yapar dedim ama şimdi bayan seçtim özellikle ama buda aynı insanlıktan nasibi almamışlar resmen niyetli niyetli okadar yolu gelip boş dönüyorum ya göbegind3n bakıyım bişi göremezsem alttan bakmam gerek falan demiyolar bile ya yazıklar olsun haram olsun aldıkları para niyetli niyetli beni perişan ediyorlar ikidir ya yardımcı olmak falan yok parasıyla hizmet veriyosum tavrın kime insan görünümlü yaratık çok kızdım yaCnm benim de gecen gun gittigimde vajinal baktilar cunku intihap falan varsa oyle anlasiliyor ... cunku intihap varsa kasik agrisi ve ateslenme yapar...bence baktirmani tavsiye ederim...2.kere gittigimde yine alttan bakti ardindanda karnimdan bakti baska odada...korkuyorsan eger gercekten korkma
Ya ama ben anladım hep doğru çıkar sabahdan içime bi sıkıntı çöktü dedim heralde kist var heralde kötü bi haber alcam ama yine doğru çıktı muayne bile olamadımm resmen doğru çıkıo hep yaCnm benim de gecen gun gittigimde vajinal baktilar cunku intihap falan varsa oyle anlasiliyor ... cunku intihap varsa kasik agrisi ve ateslenme yapar...bence baktirmani tavsiye ederim...2.kere gittigimde yine alttan bakti ardindanda karnimdan bakti baska odada...korkuyorsan eger gercekten korkma
Ya ama bunlar nasıl doktor ya iki doktora gittim ikiside aynı.insan gibi açıklayıp bu şekil görünür vesaire falan demiyorlar böle bakarım baktırmazsan git diolar ya ben Allah ın günü vajinal muaynemi oluyorum ne bilim küçük oldugumda görünüşümfen anlaşılıo korkama şöle böle olcak falan filan insanla bi diyalog kurmuyolar o tavırlarına brn nasıl kendimi teslim ediyim hayvan gibiler resmen ilk erkekdi acilde mecbur hadi tamam erkek sonuçta hayvanlık yapar dedim ama şimdi bayan seçtim özellikle ama buda aynı insanlıktan nasibi almamışlar resmen niyetli niyetli okadar yolu gelip boş dönüyorum ya göbegind3n bakıyım bişi göremezsem alttan bakmam gerek falan demiyolar bile ya yazıklar olsun haram olsun aldıkları para niyetli niyetli beni perişan ediyorlar ikidir ya yardımcı olmak falan yok parasıyla hizmet veriyosum tavrın kime insan görünümlü yaratık çok kızdım ya
Aslında anlatmalari yada soylemeleri lazim cnm haklisin malesef yuzune bile bakmadan,recete yazip gonderenler var ... cok ters davraniyorlar bizim sayemizde para kazaniyolar sonucta...ama dedigim gibi ilk karindan bakmanin faydasi olmaz cnm vajinal muayeneyle ne oldugu hemen tespit edilebilir birde intlhap varsa tahlille ugrasmadan hemen muayeneyle gorebiliolar...Ya ama bunlar nasıl doktor ya iki doktora gittim ikiside aynı.insan gibi açıklayıp bu şekil görünür vesaire falan demiyorlar böle bakarım baktırmazsan git diolar ya ben Allah ın günü vajinal muaynemi oluyorum ne bilim küçük oldugumda görünüşümfen anlaşılıo korkama şöle böle olcak falan filan insanla bi diyalog kurmuyolar o tavırlarına brn nasıl kendimi teslim ediyim hayvan gibiler resmen ilk erkekdi acilde mecbur hadi tamam erkek sonuçta hayvanlık yapar dedim ama şimdi bayan seçtim özellikle ama buda aynı insanlıktan nasibi almamışlar resmen niyetli niyetli okadar yolu gelip boş dönüyorum ya göbegind3n bakıyım bişi göremezsem alttan bakmam gerek falan demiyolar bile ya yazıklar olsun haram olsun aldıkları para niyetli niyetli beni perişan ediyorlar ikidir ya yardımcı olmak falan yok parasıyla hizmet veriyosum tavrın kime insan görünümlü yaratık çok kızdım ya