Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

öyle tabi ama umudum yok hiç...bugun eşimle geziyorduk arabadan arabaya bebek sevdik ben bebege el sallıyorum öpücük tıyorum oda bana gülüyor falan el salllıyor ..tabi o arada eşim de aynı el sallıyor ... bi garip oldum eşimde çok istiyor tutmayınca üzülüyor bende üzülüyorm fazlasıyla...diyorum ki kendi kendime sıkıntın var işte olmuyor sanki uzun süre de böyle olmucak gibi geliyor...gerçekten zormuş 2.ayda böyleyim 1 yıl olmasa ne yapıcam bilmiyorum...

öyle tabi ama umudum yok hiç...bugun eşimle geziyorduk arabadan arabaya bebek sevdik ben bebege el sallıyorum öpücük tıyorum oda bana gülüyor falan el salllıyor ..tabi o arada eşim de aynı el sallıyor ... bi garip oldum eşimde çok istiyor tutmayınca üzülüyor bende üzülüyorm fazlasıyla...diyorum ki kendi kendime sıkıntın var işte olmuyor sanki uzun süre de böyle olmucak gibi geliyor...gerçekten zormuş 2.ayda böyleyim 1 yıl olmasa ne yapıcam bilmiyorum...
Yook canım o kadar takma ya ne aşılamalar ne tedaviler olaup hamile kalamayan tam pes ettiği ayda hamile kalan var son ümit tüp bebek tedavisine gidip hamile oldugunu öğrenenler Allah ım verdimi hertürlü veriyor kuzum nasip işi sadece dua et Allah ım zamanını kesinlikle bilio öyle krndini eşini suçlama önce huzur önemli gerisi Allah ın emri..

Yook canım o kadar takma ya ne aşılamalar ne tedaviler olaup hamile kalamayan tam pes ettiği ayda hamile kalan var son ümit tüp bebek tedavisine gidip hamile oldugunu öğrenenler Allah ım verdimi hertürlü veriyor kuzum nasip işi sadece dua et Allah ım zamanını kesinlikle bilio öyle krndini eşini suçlama önce huzur önemli gerisi Allah ın emri..
Suclamiyorum canim sadece uzuluyorum...bugun regli gunu goguslerde acima.falan basladi dunden...

Kızlarrr hasta oldum ben cumartesi günü,normalde çaşamba gelecekti ilk defa erken geldi çokk üzüldüm,bide o gün kardeşim geldi onunda bbeği var 2 aylık bzde kaldılar o kadar özendimkii :(yine olmadı bu ay,üzerine çok düşmiycem artıkk :( doktora gidicme işten fırsat bulabilirsem. sağlık ocağında bakarlar mı acaba

belirtilerin yüzde 75ini yaşdım ama yok olmadı. lütfen belirtilere takılı kalmayın çok üzülüyoruz,her nefeste bile bi belirti arıyoruz,kafamızı rahatlatmamız lazım :(

belirtilerin yüzde 75ini yaşdım ama yok olmadı. lütfen belirtilere takılı kalmayın çok üzülüyoruz,her nefeste bile bi belirti arıyoruz,kafamızı rahatlatmamız lazım :KK43:
Haklisin valla regli belirtimi bile anlayamaz hale geldim :olamaz:

Suclamiyorum canim sadece uzuluyorum...bugun regli gunu goguslerde acima.falan basladi dunden...

Kızlarrr hasta oldum ben cumartesi günü,normalde çaşamba gelecekti ilk defa erken geldi çokk üzüldüm,bide o gün kardeşim geldi onunda bbeği var 2 aylık bzde kaldılar o kadar özendimkii :KK43:yine olmadı bu ay,üzerine çok düşmiycem artıkk :KK43: doktora gidicme işten fırsat bulabilirsem. sağlık ocağında bakarlar mı acaba
Kızlar bende aynı durumdayım yok gibi gelio banada yakındur kırmızının gelmesi Allah ım hakkımızda hayırlısını versin bende takmucam artık yaüstüne düşmwk olmuyır vücydumuz bizi kandırıo.. saglık ocagı ayrıntılı bakmaz canım kadındoğumcuya gitmen lazım ayrıntılı muayene yapar bi sıkıntın varsa çıkar İnşallah yoktur tabiki..

inşALLAH canım,ya insan psikoljkman kötü oluyor ya,kendimizi ne kdr kötü duruma hazırlasakta boş yani illaki üzülüyoruz. eşimde farkına vardı herelde üzüldüğümün beni şehir dışına alışverişe yemeğe falan götrdü gezdirdi. iyi oldum biraz ama kafayaa takmamak elde değil.hep hayrlısı diye dua ettim demekki hayırlısı byleymiş

inşALLAH canım,ya insan psikoljkman kötü oluyor ya,kendimizi ne kdr kötü duruma hazırlasakta boş yani illaki üzülüyoruz. eşimde farkına vardı herelde üzüldüğümün beni şehir dışına alışverişe yemeğe falan götrdü gezdirdi. iyi oldum biraz ama kafayaa takmamak elde değil.hep hayrlısı diye dua ettim demekki hayırlısı byleymiş
Basladiii agrilar gelmek uzereeeeeeeeeeee :kızgın::duduk:

Arkadaşlar geçen hafta idrar testinde çift çizgiyi gördüm ve ardından kan ile de çok şükür kesinleşti hamileliğim.. Burada her ay belirti okuyup kendimi dinlemeden duramıyordum.. İtiraf etmeliyim ki ben son 2 ay tüm belirtileri yaşadım.. Beyazz akıntım iki ay önce başladı.. Göğüs hassasiyetim son 3-4 aydır belirgin bir şekilde kendini fark ettiriyordu.. Hatta geçen ay 3 gün adet gecikmesi de yaşadım ama sonuç negatifti.. Bu ay da geçen ay gibi akıntım hep devam etti, kremsi ve beyaz renkte.. Ardından göğüslerim acımaya başladı yine ama burada bir fark hissettim dokunulmayacak şekilde acıyordu.. Adet öncesi şişme ve acıma bundan daha az seviyedeydi.. Cinsel ilişki sırasında ara ara aniden kasık batması yaşadım.. Sonra benim için en önemli belirti rüyalarım oldu.. Bir gün rüyamda bir bebek emzirdiğimi gördüm.. Tabirlere bakınca bebeğe işaret ediyordu istediğimdendir dedim.. Sonra bir kez de emzik seçmeye çalışıyordum bebeğime ve avent marka nın iyi olduğunu söylüyorlardı.. Sonrasında adetime 3 gün önce test yaptım çok silik bir çizgi belirdi ama emin olamadığım için ertesi gün bir daha yaptım.. Bu kez sonuç pozitifti.. Hep merak ederdim nasıl olucak nasıl hissedicem diye ama her ay yanılabiliyor insan.. Beni en çok etkileyen rüyalarım oldu.. Çünkü diğer belirtileri bir kaç aydır yaşıyordum zaten.. Ha bir de bu ay adetimin 8. günü başlayıp 5 gün kadar soğan suyu içtim her sabah.. Oruçlar başladığı için devam edemedim.. Belki onun da bir faydası olmuştur diye söylüyorum arkadaşlar denemekten bir şey kayetmeyiz ne de olsa.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.. Ben daha tam olarak anlayamadım ama kendimi çok iyi hissediyorumm çok şükür.. Her şey daha da güzel olacakk.. Şimdi kendime bir geri sayım imzası ekleyip iyi ce oda gireyimm :))) Hepinize dua ediyoumm.. En hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip olur inşallahh..

Arkadaslar mrb benim adetim hep gunun gunune olurdu yani 2 gun onceye atardi simdi 3 gun gecti hala olamadim tam hastalaniyorum diyorum yine hicbirsey yok goguslerim zaten 10 gundur dokunulmayacak kadar agriyo ates basiyor kasıklarım hastalancakmısım gibi agriyo adet gunu test yaptim negatif cikti simdide 3 gun gecti kafam karisik.

Selam kızlar haftasonu yoğun hızlı geçti benim sanırım arada bazı kişilerinde çok morel bozuk geçmiş .. Ya kızlar aslında kafaya çok taktıkça daha çok üzlüyoruz nasıl atlatacağız nasıl çözümleyceğiz hiç bilemiyorum . Zamanla herşey yolunda olucak demem o ki daha yolun başındayız kızlar pes etmeyin üzülmeyin desemde insan benimsiyor sanki içimizden bişey gidiyormuş gibi oluyor anlıyorum sizi benimde duygular çok karışık buay çok yoğun geçiyor anlyamıyorum işin garibi
ben olumsuz düşünüyorum bu ay çünkü belirtiler olsada hasta olucakmışım gibi dünden beri agrı oluyor geçiyor son 5 gün bata heycanla bekliyorum artık anlta anlata bi, hal olduk ama akışına bıraktım artık .:KK12:

Selam kızlar haftasonu yoğun hızlı geçti benim sanırım arada bazı kişilerinde çok morel bozuk geçmiş .. Ya kızlar aslında kafaya çok taktıkça daha çok üzlüyoruz nasıl atlatacağız nasıl çözümleyceğiz hiç bilemiyorum . Zamanla herşey yolunda olucak demem o ki daha yolun başındayız kızlar pes etmeyin üzülmeyin desemde insan benimsiyor sanki içimizden bişey gidiyormuş gibi oluyor anlıyorum sizi benimde duygular çok karışık buay çok yoğun geçiyor anlyamıyorum işin garibi
ben olumsuz düşünüyorum bu ay çünkü belirtiler olsada hasta olucakmışım gibi dünden beri agrı oluyor geçiyor son 5 gün bata heycanla bekliyorum artık anlta anlata bi, hal olduk ama akışına bıraktım artık .:KK12:
Evet mesela benim moral bozuk...2 gun once test yaptim yine negatif ..bugun regli gunu ama gelmedi daha gelicek gbi agri oluyor geciyor...bu aydan umitliydim ama yine tutmadi :KK43:

Evet mesela benim moral bozuk...2 gun once test yaptim yine negatif ..bugun regli gunu ama gelmedi daha gelicek gbi agri oluyor geciyor...bu aydan umitliydim ama yine tutmadi :KK43:

Canım benim aynen öyle bak şuan ben sabahtan beri böyle midem bulanıyor gibi oluyor ama yok bişey tam uzanıyorum geçiyor sonra lavaboya gidiyorum bakıyorum yok bişey şuan şişkinlik yok bişey yok agrı yok ne oluyor ne bitiyor anlayamadım ben ya galiba çok stres yaptıtkça değişiyor duygular bende biraz da olsa olabilirmi diyorum ama sanmıyorum ya..:KK61::KK61:

Canım benim aynen öyle bak şuan ben sabahtan beri böyle midem bulanıyor gibi oluyor ama yok bişey tam uzanıyorum geçiyor sonra lavaboya gidiyorum bakıyorum yok bişey şuan şişkinlik yok bişey yok agrı yok ne oluyor ne bitiyor anlayamadım ben ya galiba çok stres yaptıtkça değişiyor duygular bende biraz da olsa olabilirmi diyorum ama sanmıyorum ya..:KK61::KK61:
Mesela suan adet oluyorum gibi ama bisey yok...ve suan adim attikca kalca kemiklerim aciyor bu ilk defa oluyor ama belki baska bi sebepten...

Mesela suan adet oluyorum gibi ama bisey yok...ve suan adim attikca kalca kemiklerim aciyor bu ilk defa oluyor ama belki baska bi sebepten...

Valla canım bende anlamıyorum ki neden dolayı olduğunu çok mu stres mi yaptın mı acaba ?:110:

Back