• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

üzülme canm bekle bakalım,bnmde göğüslerim şiş birde dün belim ağrıdı başkada bişi yok,umudum yok gibi bu ay. hayrlısı ama. bebeğimizin nasibi varsa bize tutunur..
Bende o kasıktaki sizlama disinda bir belirti kalnadi .... enteresan olan adet belirtim de yok hic... suan bile ufak ufak sızlamalar oluyor sag kasigimda ...

kızlarrrr sen durumlar ve belirtiler neler,sanırım çoğumuzun az kaldı batlara,benim son 5 gün. bende sol kasığıma ağrı giremeye başladı,birde göğüslerim şiş.sizde durumlar neler :KK25:

Dun aksam oyle birsey yasadimki kesin var dedim cunku ilk defa boyle bisey oldu...oturuyordum esimle tavla oynuyorduk tam taşı alayim derken elimi uzattigimla.kaldim sag kasıgimda bi acıma oldu orda minnak bi sey hissediyorum ama oyle boyle canimi yakmadi yaaa egiliyorum aciyor kalkiyorum aciyor...tabi kisa bi sure sonra gecti..
Canım ben hala o yaşadığı çekiyorum ya seyirme gibi olup batma oluo ama negatif belkide geç döllendi daha yeni tutuo bizimkiler Allah dan umut kesilmez canım duadan başka çaremiz yok

kızlarrrr sen durumlar ve belirtiler neler,sanırım çoğumuzun az kaldı batlara,benim son 5 gün. bende sol kasığıma ağrı giremeye başladı,birde göğüslerim şiş.sizde durumlar neler :KK25:
Benim 6 gün var tabi dengesi şaşmazsa şaşarsa 10 gün var belirtiler benim kasıklarda batma seyirme ateş soğuk soğuk terliyorum sık idrar dün test yaptım negatif canım

Benim 6 gün var tabi dengesi şaşmazsa şaşarsa 10 gün var belirtiler benim kasıklarda batma seyirme ateş soğuk soğuk terliyorum sık idrar dün test yaptım negatif canım
HADİ İNŞŞALH TUTSUN HEPİMİZİNKİDE BURDA GÜZL HABERLER VERELİM HEPİMİZZ. BİŞİ SORUCAM HER HAMİLELİKTE YERLEŞME KANAMASI GELİYOR MU MUTLAKA,YOKSA O DA MI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BİLEN VAR MI

HADİ İNŞŞALH TUTSUN HEPİMİZİNKİDE BURDA GÜZL HABERLER VERELİM HEPİMİZZ. BİŞİ SORUCAM HER HAMİLELİKTE YERLEŞME KANAMASI GELİYOR MU MUTLAKA,YOKSA O DA MI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BİLEN VAR MI
Yerlesme kanamasi herkeste olmuyor.canim ya .

Kızlar testi tekrarladim bir bakarmisiniz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
Back