Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Bence gebelik var kesin.hadi hayırlı olsun .. bizde dua et son 2 günüm bekliyorum

Canım valla benim belirtilerde aynı ve bugun sabahtan beri içim geçiyor gibi oluyor uzanıyorum az iş yapıyorum gene uzanıyorum test yapsammı bilemedim az önce eşim aradı konuştuk ne oldu geleyimmi diyo ama birden ter boşalıyor ya kızlar ne oluyor bana yaaa kızlar kasıktata agrı var

Son düzenleme:
son reglim 9haziranda bitti,yumurtlama gunumu telefon programlari var ya oraya bakarak yaptim hamileligin sansinin yuksek oldugu zamanlarda iliskiye girdik onceki testimi bu gectgmz carsamba yaptm cok silikti,bir de bugun bunu yaptm iste.buarada ben 22 23gunde bir regl oluyorum duzenli olarak,suan reglime 4ua da 6gun var canim,cok heyecanlym

Ya kızlar ben sinirden delircem kasık agrısı ve ateşlenmefen doktora geldim ikidir vajinal bakarım baktırmazsan git diolar ya vajinal en son seçenek diilmi önce bi test falan istenir karından bakılır görünmüyorsa tanı koyamıyorsa vajinal bakılır.bi agrı bi ateşle pat vajinal muayne ne alaka ya delircem ikidir bu geliyor başıma böle mi olmalı illa??

Benim de 5 inde bitti ama yumutlama gunu 9uuyla 14 u arasi olarak gosteriyordu degerlendirdik...ben bugun yaptim negatif galiba tutmadi...reglime 3 gun var

Cnm benim de gecen gun gittigimde vajinal baktilar cunku intihap falan varsa oyle anlasiliyor ... cunku intihap varsa kasik agrisi ve ateslenme yapar...bence baktirmani tavsiye ederim...2.kere gittigimde yine alttan bakti ardindanda karnimdan bakti baska odada...korkuyorsan eger gercekten korkma

Ya ama bunlar nasıl doktor ya iki doktora gittim ikiside aynı.insan gibi açıklayıp bu şekil görünür vesaire falan demiyorlar böle bakarım baktırmazsan git diolar ya ben Allah ın günü vajinal muaynemi oluyorum ne bilim küçük oldugumda görünüşümfen anlaşılıo korkama şöle böle olcak falan filan insanla bi diyalog kurmuyolar o tavırlarına brn nasıl kendimi teslim ediyim hayvan gibiler resmen ilk erkekdi acilde mecbur hadi tamam erkek sonuçta hayvanlık yapar dedim ama şimdi bayan seçtim özellikle ama buda aynı insanlıktan nasibi almamışlar resmen niyetli niyetli okadar yolu gelip boş dönüyorum ya göbegind3n bakıyım bişi göremezsem alttan bakmam gerek falan demiyolar bile ya yazıklar olsun haram olsun aldıkları para niyetli niyetli beni perişan ediyorlar ikidir ya yardımcı olmak falan yok parasıyla hizmet veriyosum tavrın kime insan görünümlü yaratık çok kızdım ya

Ya ama ben anladım hep doğru çıkar sabahdan içime bi sıkıntı çöktü dedim heralde kist var heralde kötü bi haber alcam ama yine doğru çıktı muayne bile olamadımm resmen doğru çıkıo hep ya

Birde söylüyorum niyeliyim diye tamq karnından bi bakalım o zaman niyetli olmadığın günde alttan bakarım falan yok insalık sıfır ya

Canlar gecikmemin 9.gunu hic adet belirtim kalmadı gelen giden yok hamilelik naminada bir belirti yok sastim kaldim umudum gec dollenme falandir umarım diye ama diyorum kan testi negatif çıktı pztye kadar olmazsam gidicem tekrar kan vermeye ya da direk kadin dogumami gitsem son uc aydir cok gecikiyorum

Canım benim ya çok züldüm emin ol herkesin başına öyle olaylar gelebiliyor .. Üzme kendini sabret dur hemen kist felan diyede düşünme para alıyorlar ama hiç duyarlı davranmıyorlar

Benimde 2 ay önce oldu aynısı 9 gün gecikti.tüm testler negatif.ama anladım hersey psikolojikmis.zihnim resmen bedenimi oyuna getirdi

Aslında anlatmalari yada soylemeleri lazim cnm haklisin malesef yuzune bile bakmadan,recete yazip gonderenler var ... cok ters davraniyorlar bizim sayemizde para kazaniyolar sonucta...ama dedigim gibi ilk karindan bakmanin faydasi olmaz cnm vajinal muayeneyle ne oldugu hemen tespit edilebilir birde intlhap varsa tahlille ugrasmadan hemen muayeneyle gorebiliolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…