• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Canım aynı durumdayım seninle tamamen.. biz devam ediyoruz canım daha minicik bişidir yani zarar görüceni sanmıyorum 2 ay sonra hamile oldugunu öğrenenler devam etmiştir muhakkak habersiz oldukları için

İnşAllah canım valla oldu mu olmadı mı anlayamadım ki ama batmalar ,ağrı ama korkutmuyor değil ama havanın verdiği sıcak da var suya giriyorum her dakka ya zor bu işler sakinim geçen ay kadar şuan o yok çok şükür .. En iyisi deniyoruz bizde o yüzdende bi sorayayım dedimm ..:110:

Kızlaar bakin bi benim 1 haftadır kasıklarımdaki kasılma agrı bugün rahmime yani karnımın altına geçti yürürken ve egilirken vurup gidiyor gibi böle olanınız varmı bata 8 günüm var belirti olarak yaşayanlarınız varmı:skandal:o_O

Kız yoksa hamile misin:) hadi inşallah hayırlısı...
Bende çok fena hastalandım bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım
Zaten doğrudüzgün uyuyamıyorum sonra bi burun akıntısı başladı genzimde yanıyo sızım sızım sızlıyo ve tıkalı offff bu şekilde oruç tutmak çok zor:hasta: zaten sinüzitim var genzim çok kötü ve baş ağrısı :KK43: bir anda çıktı uykular haram artık bana :KK43: ALLAH hepimize şifa versin

Kız yoksa hamile misin:) hadi inşallah hayırlısı...
Bende çok fena hastalandım bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım
Zaten doğrudüzgün uyuyamıyorum sonra bi burun akıntısı başladı genzimde yanıyo sızım sızım sızlıyo ve tıkalı offff bu şekilde oruç tutmak çok zor:hasta: zaten sinüzitim var genzim çok kötü ve baş ağrısı :KK43: bir anda çıktı uykular haram artık bana :KK43: ALLAH hepimize şifa versin
Ayy abla aminn İnşallah :dua::anneadayı: çok geçmiş olsun abla yaz gribi çok kötü oluo eşiminde sinüziti var çok fena oluo yakalanınca gribe dikkat et kendine:KK37:

İnşAllah canım valla oldu mu olmadı mı anlayamadım ki ama batmalar ,ağrı ama korkutmuyor değil ama havanın verdiği sıcak da var suya giriyorum her dakka ya zor bu işler sakinim geçen ay kadar şuan o yok çok şükür .. En iyisi deniyoruz bizde o yüzdende bi sorayayım dedimm ..:110:
Hayırlısı kuzum İnşallah ya merakla bekliyoruz takdir Allah ın :KK16:

Hamilelik belirtileri nelerdir?

Adet gecikmesi: Hamileliğin en kesin belirtisi olarak kabul edilir. Adet kanaması yerine görülen açık renkli bir kanama hamileliği düşündürmelidir.

Göğüslerde hassasiyet: Belirtilerin en önemlilerinden olan göğüslerdeki ağrı, şişme ve dokunulduğunda hassasiyet hamileliği düşündüren unsurlardandır.

Mide bulantısı: Erken dönemde hissedilen mide bulantılarına kusma da eşlik edebilir. Hamileliğin ilk haftasından itibaren bulantılar görülebilir.

Aşırı yorgun ve uykusuz olma hali: Anne adaylarının erken yorulması, halsizlik hissetmesi erken belirtiler arasındadır. Uygunsuz saatlerde uyumak ve sabahları zor uyanmak belirtiler arasında yer alır.

hamilelik-belirtileri-ne-zaman-baslar.jpg

İştah açılması ve yiyeceklerden tiksinme hissi:Yemeklere aşırı düşkünlük ve bazı yiyecekleri yemek istememek hamilelik belirtileri arasındadır.

Kokulara karşı hassasiyet: Duyulan farklı kokulara karşı tepkiler vermek, hamile kalındığının göstergeleri arasındadır. Bu kokular gebeleri rahatsız ederek mide bulantılarına sebep olur.

Sıkça tuvalete çıkma isteği: Hamileliğin ilk dönemlerinde başlayan şikayetler son ana kadar devam edebilir.

Vücut ısısında meydana gelen artışlar: Ateş basması diye tabir edilen bir durumdur. Hamile kalanlarda sıkça rastlanmaktadır.

Ruh halinde meydana gelen farklılıklar: Anne adaylarının hormon değişikliklerinden dolayı ağlama krizleri, davranışlardan alınma, gülme gibi etkiler yaşaması bu dönemde normal sayılmalıdır.

Küçük bi bilgi paylaştım kızlar :KK25:

Ayy abla aminn İnşallah :dua::anneadayı: çok geçmiş olsun abla yaz gribi çok kötü oluo eşiminde sinüziti var çok fena oluo yakalaonınca gribe dikkat et kendine:KK37:

Sağol kuzum Allah razı olsun evet aynen sinüzitde olunca çok fena geçiriyorum şu saat oldu hala uyuyamadım bide benim burnumda taş varmış sol tarafta nasıl ne zaman çıktı bilmiyorum en ufak bi tıkanmada felaket oluyorum sinüzitide iyice azdırıyo doktor ameliyatla alınacak demişti ama cesaretim yok
ya daha kötü olursa diye korktuğumdan yanaşmadım :KK43: neyse sen nasıl oldun devam ediyormu hala inşallah hayır olsun... bak sana çok tesirli bi dua vericem sürekli oku bunu her iş için

" RABBÎ YESSİR, VE LÂ TUASSİR,
RABBÎ TEMMİM BİL-HAYR."

(Eğer arapça okumayı bilmiyorsan şapka işareti ^ koyduğum harfleri hafif uzatarak oku çünkü arapça doğru okunmazsa duanın anlamı bozulur)

MANASI= "RABBİM KOLAYLAŞTIR, ZORLAŞTIRMA. RABBİM İŞİMİ HAYIRLA SONUÇLANDIR."

Çok dikkat etmen lazım abla eşim hemen kapıyor sinüzit oldugu için hassas oluyor gribe karşı.. ben aynen devama abla valla geçen ay hiç böle olmadım ateş basöası soğuk sopuk terlemeler kasığımdaki batma rahmime geçti gelio gidio ama acıtıo saniyelik gelip gidişler oruç olduğum için anlamıyorum hiç bişi belik oruç etkiliyor bünyemi çok zayıf bünyem bi grip olsam yığılıp kalıyorum yatak döşek agzım gözüm burnum hepsi ayrı telden çalıyor.belirsizlik çok zor ya :KK12:o_O

Urmicca Urmicca ah bebeğim sende aynı benim gibi hassassın
İnşallah bi hastalıktan dolayı değildir olumlu düşünmeye çalışalım ALLAH Kerim.. o yazdığım duayı bol bol oku
Yaşadıkların hamilelik belirtisi gibi ama her duruma hazırlıklı olmalıyız çünkü bende geçen ay bütün belirtileri yaşadığım halde yanıldığımı gördüm
Daima umutlu olalım ama bir yandanda her ihtimale hazır olalım
bu arada nickini nasıl değiştirdin? Ben profiliminden yapamadımda

Urmicca Urmicca ah bebeğim sende aynı benim gibi hassassın
İnşallah bi hastalıktan dolayı değildir olumlu düşünmeye çalışalım ALLAH Kerim.. o yazdığım duayı bol bol oku
Yaşadıkların hamilelik belirtisi gibi ama her duruma hazırlıklı olmalıyız çünkü bende geçen ay bütün belirtileri yaşadığım halde yanıldığımı gördüm
Daima umutlu olalım ama bir yandanda her ihtimale hazır olalım
bu arada nickini nasıl değiştirdin? Ben profiliminden yapamadımda
Çok erken daha üzülmem bu ay da olmazsa abla çünkü 2 ay oldu daha Allah bilir zamanını İnşallah kötü bişi çıkmaz yarın randevum var bakalım okucam abla biliyorum bu duayı türkçe de okuyorum duamıneksik etmem hiç yatmadan önce hep dua edip uyurum alışkanlık edindim bunu yıllar önce Allah ıma şükür dualarımda kabul oldu hayalimdeki gibi yaşadım herşeyimi çok şükür.. abla foto olarak paylaşıyım ayarı..

Abla kişisel bilgilere tıkla ardında hesabınız bölümüne tıkla alta doğru in ordaisim degişikli

Eklentiler

• SI_20160623_184004.jpg
    SI_20160623_184004.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 51
  • SI_20160623_183856.jpg
    SI_20160623_183856.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20160623-183748.png
    Screenshot_20160623-183748.png
    163,8 KB · Görüntüleme: 33
Urmicca Urmicca çok teşekkür ederim tatlım denicem şimdi
Aynen dediğin gibi üzüleceğin hiçbişey yok daha çok başındasın ALLAH onuda nasip eder inşallah
Neler nasip etmediki... yuva verdi, eş verdi, sayısız nimetler ver elhamdulillah.. sonsuz şükürler olsun

Kızlar nasılsınız gün geçtikçe sanki bu ateş bu batmalar eskisi kadar kalmadı sizce ne olmuş olabilirr ..Umarım kötü bişey olmazz bide sorum olacak test yapmalımıyım gebelik içimden bi ses yap bi ses yapma diyo ama şaştım valla .

Urmicca Urmicca çok teşekkür ederim tatlım denicem şimdi
Aynen dediğin gibi üzüleceğin hiçbişey yok daha çok başındasın ALLAH onuda nasip eder inşallah
Neler nasip etmediki... yuva verdi, eş verdi, sayısız nimetler ver elhamdulillah.. sonsuz şükürler olsun
Aynen abla Allah ıma bin şükür yok galiba bu ayda yitest yaptım çıkmadı 6 günüm var bata

Kızlar nasılsınız gün geçtikçe sanki bu ateş bu batmalar eskisi kadar kalmadı sizce ne olmuş olabilirr ..Umarım kötü bişey olmazz bide sorum olacak test yapmalımıyım gebelik içimden bi ses yap bi ses yapma diyo ama şaştım valla .
Benim belirtiler hala gitmedi kasıkta rahimde batma kasılma ateş basması sık idrar aynen devam kremimsi bir damla da akıntı gelio günde canım ama test yaptım negatif çıktı 6 gün var bata..
Senin kaç günün var yaptınmı test canım

Kizlarrr yine husran regliye 3 gun var ve ben yine test yaptim şu erken olan testlerden ama koca bi negatifi aldim...yok ya olmucak ugrasmicam artik

Kizlarrr yine husran regliye 3 gun var ve ben yine test yaptim şu erken olan testlerden ama koca bi negatifi aldim...yok ya olmucak ugrasmicam artik
Benimde negatif canım üzülme vardır bi hayırlısı Allah ım büyük sıra bizede gelirbirgün İnşallah canımız sagolsun üzülme sakın..

Benimde negatif canım üzülme vardır bi hayırlısı Allah ım büyük sıra bizede gelirbirgün İnşallah canımız sagolsun üzülme sakın..
Dun aksam oyle birsey yasadimki kesin var dedim cunku ilk defa boyle bisey oldu...oturuyordum esimle tavla oynuyorduk tam taşı alayim derken elimi uzattigimla.kaldim sag kasıgimda bi acıma oldu orda minnak bi sey hissediyorum ama oyle boyle canimi yakmadi yaaa egiliyorum aciyor kalkiyorum aciyor...tabi kisa bi sure sonra gecti..

üzülme canm bekle bakalım,bnmde göğüslerim şiş birde dün belim ağrıdı başkada bişi yok,umudum yok gibi bu ay. hayrlısı ama. bebeğimizin nasibi varsa bize tutunur..

Back