Belimizi Büken Doğal Gaz Faturası..

Kaç 10 ben evi hergün 2 saat havalandirmadan duramam yinede zor nefes aliyorum. Hava kirliligide olabilir

Bizim oturduğumuz mahallede doğalgazı en son biz yaktık birde sadece geceleri yaktık ilk ay 115 tl fatura geldi komşuların daha azdı yalıtımları olduğu için bizde yalıtım yok bu ay gece gündüz yandı 300 ün üstünde gelir kesin aşırı sıcakda değil evimiz normal gecen sene en soğuk aylarda en fazla ödediğimiz 500 tlydi bu sene 600 olur herhalde

Acaba en son peteğin hangisi olduğunu nasıl anlayacağız.
Benim odalarım tek sıra halinde. Kombi salona en yakın, ondan en uzak olan da yatak odası oluyor. Son petek odur zannımca.

Ama daha karışık bir düzen varsa, tesistaçı anlar sanırım. Ya da kombiyi ilk yakınca belki siz de bakabilirsiniz, ilk hangi petek, ondan sonra hangisi, en geç hangisi ısınıyor gibi

Eli kulaginda bizimkinin de.Hic kapatmiyoruz 22 derecede sabit.350-400 arasi bekliyorum ben de

İller arası tabi ki fark ediyor... su olsun elektrik olsun doğalgaz olsun.. onun için küçük yerlere gitme fikri son zamanlarda aklımı çeliyor..
Bizim kartlı doğalgaz, 200 tl lik yükledik 135000 yükledi acayip zamlanmış.. bu ayı çıkarmaz dedik biz de..

Aa öğrenmiş oldum bende merakediyodum neden zor nefes aliyorum ben diye. Üşümeyide sevmiyorum ama zorda nefes aliyorum açıkcası
Evi serin tutup üstünüzü daha kalın giyinmeyi deneyebilirsiniz. Kalın sevmiyorsanız da outdoor mağazalarında satılan ince ama sıcak tutan, sıradan termallerden daha farklı giysiler ve çoraplar var. Onlara bakabilirsiniz.

termostat takin eve biz iki senedir kullaniyoruz her ay nerden baksaniz 100 lira kardayiz

Bizim evdede sıkıntı var hiç yakmasakda 450 geliyo ev ılık hmde. Hmde izmrde oturuyorum kış hiç sert olmuyor

Benim bu yil cl4 aylik bebegim oldugu icin evi sicak tutuyorum evim 2+1 salon mutfak kapali oturma odasi yatak odasi ve giris hol acik ona ragmen 248 tl geldi yanlis soyle birsey var ben 2 gun salonu actim camasirligi oraya koydugum icin ayni derecede petek isisi dustu kapadim ev isindi petekleri kontrol edin isi kaybina neden olabilir gecen yil banada her odayi acin fark yok dediler 350 tl fatura odedim cok fark var

Aslında bizimki de yeni bina. 6 yıllık yani sıfırken almıştık.
Ama genel anlamda malzemeler çok kötü kullanıldığı belli. Yalıtımın olduğundan bile şüpheliyim.
Mesela salondaki fransız camdan soğuk giriyor. Çünkü ağırlık yüzünden eğilmiş. Araya fitil yapıştırıyoruz.
Ya yaptıracağız ya da satıp çıkana kadar sabredeceğiz bakalım..

Yeni fatura şoka sokmaz inşallah. Resmen lüks doğalgaz kullanmak.

Merhaba bizimde 170 tl gelmis. Ben ekimden beri yakiyorum. Gecen ay 55 idi gunduzleri kapamistik. Bu ay full time calisti.. 2 odam kapali, mutfak, hol, yatak odasi ve oturma odasi calisiyor. Ust katim boş alt katim otopark. Bekliyoduk dogrusu

Şimdi türkiyede değilim şu an yaşadiğim ülkede klima yetiyor ordaykende kalın giysemde üşürdüm ama ev 21 değilse. Her ay çok kan kaybedince kansızlığım çok oluyor tabi

21 dereceye kadar normal ama , tabi o kadar yakıp sıcacık olmamasi kotu oluyor . 21 derece de çocuğun usutmez endişe etme canım

Kasim ayında 2 hafta gece gündüz açtık. 220 tl geldi ayrica faturalari toplu koyuyorlar kendiminkini seçerken diğerlerine baktim herkese 140 civarı en fazla 170 vardı. Ara kat yani bilmiyorum 1 ay yaksak anlayacam ama 2 haftada gelen fatura bu

YENİ KOMBİ BİZİM DE YOĞUŞMALI BAKALIM NE KADAR GELECEK

Ben de oyle dedim zaten ukala ayni seyi soylerken nasil tartistik senle simdi, 18-22arasi olmasi lazim kisiye gore degisir bu algi. 18de ben de üşüyorum ama 19-20de rahatim uyudugum oda 20-21 olsun isterim. 22nin üstü saglikli degil. Diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…