Belamı arıyorum

esas kız kürkçü dükkanı esas oğlanda tilki sanırım dükkanın kapısını çalıyor sen kilidi açarsan girecek içeri yok izin vermezsen de dükkan etrafında dolaşacak (beğenme-takip gibi) ta ki yeni bir dükkan bulana kadar

Evet hatun hem salak,hem gururunu evde unutmuş

Hehehhhh kendimi gördüm bu hatunda.Zoru seviyorsun,akrep burcu musun yoksa ?

Çok affedersiniz mıçan kıymetli olur derler, benim için de öyle. İyi adamları değil piç adamları tercih ettiğimiz doğrudur.

Piçler daha eğlenceli ve heyecanlı hehe. Piçlerin hayatını da ben mahvettim çoğunuzun intikamını alıyorum rahat olun heheh

Piçler daha eğlenceli de ondan. Efendi adamlar çok sıkıcı derkeeennn...bugünlerde efendi birinden hoşlanıyorum ?!? Bilinçaltım akıllandı galiba.

Ozetle hatun kisisi ne zaman mutluysa, ne zaman unuttuysa adam kisisi o zaman kendini hatirlatma geregi duymustur. Yasanmamisliklar/ yasanmasi planlanmis ama gerceklesmemisler/birakilan olmak/yarim kalmak vs. İsin ozeti bu. Belki bir seyler yasansa o hatun kisisi hicbir sey hissetmeyecek bile... Ama adam kisisi de bunu biliyor pek tabii, ondan boyle yapiyor.

Herife ne oldu onu da yaz bari merak ettik :)
Bir şey olmadı, sadece arkadaşım

Bitti gitti neyse ki :) Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ee sonuç ne merak ettim bu sefer esas kız sırtını dönseymiş diye umudediyorum. Bir mendil gibi buruşturup atsaymışş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…