Tam belamı arıyorum, farkındayım da. Yine aklıma sokarsam yine öylece kalakalacağım çünkü adamın umrumda değilim.Selamlar esas kiz. Cogu kizin kendi salakliginin farkina varmasi üzücü bi tipler yüzünden. Bir zamanlar salak hatun rolünde takilmistim ben de. Diyecegim o ki, sunu aklina kazi bizim hatun: Sen cok degerlisin, bu tiplere ayiracak zamanin yok. Bu adam zaten senin de bilgidin gibi hiyarca davranmaya devam edecek. Artik kendine aci cektirme ve defet sunu hayatindan. Sonrasinda bir rahatlama bir rahatma.. O zamana kadar paranoyakliklar pesini birakmayabilir ama gercekten istersen halledebilecegin bir durum bu. Ona haddini göster. Izini kaybettir gerekiyorsa. Kolay ulasamayacagi kisi ol. Bu tipleri hayatinizdan cikarin esas hatunlar. Bu tiplerden bize sadece zarar ve bizim ask sandigimiz rahatsiz edici kalp atislari kalir.. Bol sanslar konu sahibi.
Hırs değil bir anda "noluyo la" diye kaldımheyecan ve ilgi bağımlılığı çok kötü bişey yaa. başta siklemediğin adam bir anda ilgiyi kesince kıymete biniyor. ben de öyleyim.
tavsiyem, uzak dur. allah aşkına.
3 gün sonra yine aynı şeyi yapacak sana. bu sefer daha beter hırs yapacak ve üzüleceksin.
Hangi konserde karşılaşmış bunlar? (Biraz zipziplik yapayım)Hikayemizin esas kızı olan ben tam bir salak olduğuma karar verdim. Ne güzel hayatıma gayet güzel devam ediyordum hatta yeni erkeklerle tanışıyor, hoşlanıyordum. Durduk yere niye tekrar aklına soktum ki onu?
Klasik bir hikaye aslında, piç ama karizmatik erkek, piç ama salak hatun, yoğun bir flört, adamın işi gereği onu bir ay bekleyen hatun, sonra birden ilgiyi kesen erkek, o ilgiyi kestiğinde onunla konuşmaya alışma sınırlarına gelmiş olan hatun, “şu an bir başkasıyla beraberim” diyen erkek, içi gitse de kuyruğu dik tutup umursamayan hatun, ara ara facebookta kısacık mesajlaşmalar. Ve nihayetinde hatunun tepesinin tasını attırıp bütün gece sinirden kudurmasına sebep olan, konserde karşılaşmaları ama erkeğin hatunu görmezden gelmesi –hesapta çok arkada durduğu ve hatunun geleceğinden haberi olmadığı için görmemiş-. O olaydan sonra hatun kişi aklında tamamen bitirir her şeyi. Unutur, hiç olmamış gibi yaşamaya devam eder.
Gel gelelim kendisi salaktır işte, aylar sonra adamın iki beğeni bir takibi üzerine kalbi tekrar pıt pıt eder, adamın yarattığı o heyecanı özlemiştir çünkü. Ve su katılmamış bir salak olduğu için, yine aklına girer adam. Onu hala umursamayan, hayatını yaşamakla meşgul olan adam.
O adam ki geçen sene hatunla o kadar konuşmaya rağmen pat diye arkasını dönüp gitmiştir, hatuna öylece bırakılmak günlerce dert olmuştur, üstüne üstlük hatunun hayata dair fikirlerini öyle bir değiştirmiştir ki artık 6 ay önceki o hatun değildir bizim esas kız.
Gayet mutlu ve yoğun bir hayatı olmasına rağmen bu adam yine hatunun aklına girmiştir ve tekrar buna izin verdiği için kendine çok kızmaktadır.
İntikam değil ya, muhtemelen öyle bir şey olsa elime yüzüme bulaştırır yine kendime yaparım ne yaparsamIntikam bazen güzeldir, icteki yaglari eritir... Hatun saf ama salak degil anladigima göre... Biraz yemis gibi yapip dimdizlak biraki versin... Hadi esas kiz, bunu basara bilirsin...
Hahaha ya önemsiz, küçük bir konser işte.Hangi konserde karşılaşmış bunlar? (Biraz zipziplik yapayım)
Nasıl girdi ki aklına o kadar zaman sonra?
Ay aynen. Adam kendini çekince "nasıl olur ya, nasıl yapar ya" moduna girdim.Ben şunu söyleyim bu gibi durumlarda erkeğin kendini cekmesi ve umursamayışı çekiyor biz kızları. O erkek ne kadar cirkinde olsa boş bi insanda olsa ya da olmasada o kişi tarafından reddedilince fazladan değer veriyoruz onu putlaştiriyoruz, kendimize terk edilemicegimizi ispatlamaya çalışıyoruz devaminda da. Aslında ne boş bi çaba bırak ne hali varsa görsün zaten adam olmadığını ispatlamış sana değer verecek onca insan varken dışarda ne vakit kaybı..!
Tabii ki babası belli olmayan anlamında kullanmıyorum, babamı tanıyorum yoksa sıkıntı yok orada : )Piçin anlamını biliyor musunuz?
Nasıl kendinize böyle seyler soyleyebiliyorsunuz vallahi pes....