- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Teşekkürler : )Hikaye okur gibi okudum, süpersiniz.
Esas kızı anlayabiliyorum. Bu işler genelde böyledir. Esas oğlan işini biliyormuş doğrusu.
Umursama falan demeyeceğim çünkü elinde olsa umursamazdın zaten.
Hani ayrılma sebebiniz basit bir şey olsaydı heyecanının devamını dilerdim ama değilmiş.
Umarım esas kızı ömür boyu mutlu edecek bir esas oğlan çıkar karşısına. Esas kızlar iyidir yaaa
çünkü o adam saygısız,bencil görgüsüz.Teşekkürler : )
Esas oğlan gerçekten işini biliyor. Adam yok yere hayatımdan geçti resmen, fırtına gibi esti gitti
En sinir olduğum şey de be adam madem birini bulduğun için benimle konuşmayı kestin, efendi gibi ya gel söyle ya sil gitsin beni di mi?
Neden silecekmiş? Adam hazırda biri daha bulunsun istiyor işte.Teşekkürler : )
Esas oğlan gerçekten işini biliyor. Adam yok yere hayatımdan geçti resmen, fırtına gibi esti gitti
En sinir olduğum şey de be adam madem birini bulduğun için benimle konuşmayı kestin, efendi gibi ya gel söyle ya sil gitsin beni di mi?
Zipzip sen gerçekmişsin.Kac yasindalar peki bu ikisi?
shot hatun kendine salak demekten vazgeç az çok bilirim seni şu okuduğuma o yüzden inanamadım baya kör kütük aşık olmuşsun demek ki .. akıllı kızsındır sen yapma bunu bir erkeğe bel bağlamak dünyanın en saçma işi hele ki bunları yapıyorsa ateşle bile yaklaşma güzel kardeşimHikayemizin esas kızı olan ben tam bir salak olduğuma karar verdim. Ne güzel hayatıma gayet güzel devam ediyordum hatta yeni erkeklerle tanışıyor, hoşlanıyordum. Durduk yere niye tekrar aklına soktum ki onu?
Klasik bir hikaye aslında, piç ama karizmatik erkek, piç ama salak hatun, yoğun bir flört, adamın işi gereği onu bir ay bekleyen hatun, sonra birden ilgiyi kesen erkek, o ilgiyi kestiğinde onunla konuşmaya alışma sınırlarına gelmiş olan hatun, “şu an bir başkasıyla beraberim” diyen erkek, içi gitse de kuyruğu dik tutup umursamayan hatun, ara ara facebookta kısacık mesajlaşmalar. Ve nihayetinde hatunun tepesinin tasını attırıp bütün gece sinirden kudurmasına sebep olan, konserde karşılaşmaları ama erkeğin hatunu görmezden gelmesi –hesapta çok arkada durduğu ve hatunun geleceğinden haberi olmadığı için görmemiş-. O olaydan sonra hatun kişi aklında tamamen bitirir her şeyi. Unutur, hiç olmamış gibi yaşamaya devam eder.
Gel gelelim kendisi salaktır işte, aylar sonra adamın iki beğeni bir takibi üzerine kalbi tekrar pıt pıt eder, adamın yarattığı o heyecanı özlemiştir çünkü. Ve su katılmamış bir salak olduğu için, yine aklına girer adam. Onu hala umursamayan, hayatını yaşamakla meşgul olan adam.
O adam ki geçen sene hatunla o kadar konuşmaya rağmen pat diye arkasını dönüp gitmiştir, hatuna öylece bırakılmak günlerce dert olmuştur, üstüne üstlük hatunun hayata dair fikirlerini öyle bir değiştirmiştir ki artık 6 ay önceki o hatun değildir bizim esas kız.
Gayet mutlu ve yoğun bir hayatı olmasına rağmen bu adam yine hatunun aklına girmiştir ve tekrar buna izin verdiği için kendine çok kızmaktadır.
O geceki sinirimi hatirliyor musun? : DEşşek.
O geceki sinirimi hatirliyor musun? : DEşşek.
Haha peki demem tesekkur ederim : )shot hatun kendine salak demekten vazgeç az çok bilirim seni şu okuduğuma o yüzden inanamadım baya kör kütük aşık olmuşsun demek ki .. akıllı kızsındır sen yapma bunu bir erkeğe bel bağlamak dünyanın en saçma işi hele ki bunları yapıyorsa ateşle bile yaklaşma güzel kardeşim
tamam ağzının payını aldığına göre o kötü çocuğu yavaşça yere bırakıp önündeki maçlara bakıyorsun tamam mı şekerimHaha peki demem tesekkur ederim : )
Asik degilim sadece onunla konusmak eglenceli ve heyecanliydi, klasik kotu cocuk karizmasi iste. O heyecani ozledim sanirim bu ara. Yoksa yaklasmak niyetinde degilim agzimin payini aldim : )
O zaman yuruyebilirsinHa yok onu belirtmeyi unutmuşum, ayrıldılar pek tabii : )