Uzaklaştırmayı bir şikayette çıkartabilir mi?Duayla falan olmaz bu işler . Abiniz gidip savcılığa şikayet edecek ve uzaklaştırma çıkartacak.
Telefondaki mesajların vs çıktısını alıp gidip şikayetçi olacak. Tehdit içeren sözler varsa uzaklaştırma çıkar.Uzaklaştırmayı bir şikayette çıkartabilir mi?
Amin. Ne yapacağım bilemiyorum. Ailemin diğer fertlerine sıçramasın diye dua ediyorum. Abimden umduğunu bulamayınca daha da mı pisleşir bilemiyorum kısacasıHem abiniz hem siz savcılığa gidin. Birlikte Ankara’da gitseniz daha iyi olur sanki. Ama ikiniz de ayrı ayrı suç duyurusunda bulunun. Ev adresi olarak abinizin işyeri adresini verirsiniz. Allah akıl fikir versin şahsa.
Uzaklaştırmayı bir şikayette çıkartabilir mi?
Ben tam bilmiyorum mesajlar ne içerikli abim tam anlatmadı.Telefondaki mesajların vs çıktısını alıp gidip şikayetçi olacak. Tehdit içeren sözler varsa uzaklaştırma çıkar.
Uzaklaştırmayı bir şikayette çıkartabilir mi?
Ben bayramdan sonra Ankara’ya geçebilirim. O şimdi tek yapacak muhtemelen şikayetini. Aynen abim de arkamda durmasa beni iyice ezecekti zaten.Yalnız gerçekten abinize Helal olsun ... ve lütfen bu adamı şikayet edin ...
Bu Arada siz daha evvelki konuda da epey uzun cevap yazmıştınız. Dediğiniz gibi yaptım aynen , bu sefer de böyle bela oldu.Tehdit şantaj mesajları varsa elinizde bir savcılığa gitmenize bakar...
1 ay uzaklaştırma verir, sonra tekrar bir dilekçe ile sureyi uzatabilirsiniz.
Eğer uzaklaştırmayı ihlal ederse 3 günlük hapşs cezası mı ne oluyor...
uzaklaştırma talebi harici dava da açarsanız, tehdit ve şantajdan, daha da şahane olur
Aynı evde yaşama gibi mevZularımız oldu bizim , o yüzden bahsedemiyorum kimseye ailem duysa beni paralar. O da bildiğinden , bana da ulaşamadığından abimi geçirmiş eline.Benim de bir ara esk8 sevgilim raharsız etti. Korkmuştum kimseye anlatamadım. Şimdiki aklım olsa inanın aileme anlatır oradan da polise giderdim. Bunlardan her türlü kaza bela gelir. O zamanlarda auleme anlatip şikayet etmediğim için çok pisman oldum. Bir sey yaptı mı, hayir ama yapqbilirdi de
Sizin adınıza üzüldüm.Bu Arada siz daha evvelki konuda da epey uzun cevap yazmıştınız. Dediğiniz gibi yaptım aynen , bu sefer de böyle bela oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?