• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belalı eski sevgili

Abiniz sağ olsun yaninizda durmus.

Bir seyler yapsaniz belki iyice takar.

Psikopat da ailesine ulasabilir misiniz?

Toplasinlar ogullarini.

Kimsenin evlatlarina bunu yapamaz cocuklari.

Aileye haber gönderin ogullarina sahip ciksinlar olmadi hukuki işlem baslatacagiz diye bi uyarin.

Faydalı olmazsa hiç korkmadan hukuki işlem baslatin.

Abinizin de tacize ugradigini belirtin mesaj kayitlari gsm dokumleri ile.

Allah kolaylık versin.
Ben vaktinde beni tehdit ederken uyardım arayıp.pek bir yararı olmadı sanki , ya da onları dinlemedi ya da onlar da onun gibi anlayamıyorum

Gece uyumadan aklımda kaldın...
Yanlış mı hatırladım, acaba bir saçma anıma falan denk geldi de kadına abuk sabuk bir akıl mı verdim diye düşündüm.
Şimdi geriye dönüp eski konuna ve ne yazdığıma,
İnsaflı anıma bile denk gelmiş....

Sen bu adamla yaşamaya devam edemezdin.
Bir yerde artık canına mı kast ederdi ne yapardı bilmiyorum..
Şimdi de abini tehdit ediyorsa savcılığa gidin.
Hem abine hem sana hem ailene uzaklaştırma kararı çıkartın.
Ailenin haberi olmadan onlar için de karar çıkabiliyor.
Öyle savcılığa gidip ifade vermek zorunda kalırsa falan, zaten bir tırsar orada, merak etme.

He ben olsam bu adama eyvallah edeceğime aileme her şeyi anlatırım o ayrı...
Abin arkanda durmuş ne şanslısın ki.
Diğer konuda arabamı bıraktım yazmışsın. Onu da hala alamadıysan çalıntı ihbarı yap.

Git polise, eski erkek arkadaşım aracıma zorla el koydu, vermesini söyledim, üzerime yürüdü, korkumdan bir şey de yapamadım. Arabamı istiyorum de.

Gece uyumadan aklımda kaldın...
Yanlış mı hatırladım, acaba bir saçma anıma falan denk geldi de kadına abuk sabuk bir akıl mı verdim diye düşündüm.
Şimdi geriye dönüp eski konuna ve ne yazdığıma,
İnsaflı anıma bile denk gelmiş....

Sen bu adamla yaşamaya devam edemezdin.
Bir yerde artık canına mı kast ederdi ne yapardı bilmiyorum..
Şimdi de abini tehdit ediyorsa savcılığa gidin.
Hem abine hem sana hem ailene uzaklaştırma kararı çıkartın.
Ailenin haberi olmadan onlar için de karar çıkabiliyor.
Öyle savcılığa gidip ifade vermek zorunda kalırsa falan, zaten bir tırsar orada, merak etme.

He ben olsam bu adama eyvallah edeceğime aileme her şeyi anlatırım o ayrı...
Abin arkanda durmuş ne şanslısın ki.
Diğer konuda arabamı bıraktım yazmışsın. Onu da hala alamadıysan çalıntı ihbarı yap.

Git polise, eski erkek arkadaşım aracıma zorla el koydu, vermesini söyledim, üzerime yürüdü, korkumdan bir şey de yapamadım. Arabamı istiyorum de.
Yok arabamı sattım bir şekilde. Onda değil yani. Ona epey kinlenmiş zaten. Abime demiş ki o benim arabamdı, onun üstüne almıştım , satmış paramı çaldı falan demiş.

Yok arabamı sattım bir şekilde. Onda değil yani. Ona epey kinlenmiş zaten. Abime demiş ki o benim arabamdı, onun üstüne almıştım , satmış paramı çaldı falan demiş.

Eh rahatı bozulmuş tabi...
boşver. Doğru olanı yaptın. Böyle ilişkilerin sonu hiç bir zaman iyiye gitmez.
Bir noktada bitecekti.
Kendinden daha fazla kayıp vermeden bitirdin diye düşün... zamanla kurtulacaksın tamamen Ma bu zamanı senden ve ailenden uzak geçirmesinde fayda var.

Ne manyaklar var ya, ruh hastasından kil payi kurtulmussun valla, onun için de sukret. Bence bir şey yapamaz ama abin şikayet etsin.
Nasıl bir mantık bı de ya, abin sanki sizi baristiricak.
Hep biriyle çıkacağım zaman ilk düşünürdüm , bir de başıma bela olmasın, yapışkan olmasın diye.

Ben vaktinde beni tehdit ederken uyardım arayıp.pek bir yararı olmadı sanki , ya da onları dinlemedi ya da onlar da onun gibi anlayamıyorum

Anlıyorum sizi en iyisi hukuki islem baslatmaniz.

Abiniz de kurtulur böylece ve bu Dünya psikopatlarin değil anlamış olur.

Güçlü olun aynen böyle güçlü durdugunuz gibi. Kimsenin size baskı yapmaya hakkı yok.

Back