Arkadaşlar yıllarca çekdim ben bu hastalıgı,fizik terapiden tutunda ,ilaölara vs kadar her yolu denedim evet bu tedaviler sadece belli bir süre beni idare etti ama daha sonra tekrar ortaya cıktı.Velhasıl bu rahatsızlıgın bacakda güç kaybına neden olmayı basladıgı andan itibaren yapabileceğiniz pek birşey kalmıyor.Verilen ilaçların hepsi aynı agrı kesici ,kas gevşetici.Cok agrılarda da iğneleri ama sonuç 2 ay sonra aynı
Gelelim kesin çözüme ameliyat ama kime olacaksınız işin ehline ,yoksa arka arkaya ameliyat olursunuz vw daha beter bir hale gelirsiniz.
Size bu konuda verecegim tek isim Ege ün.Nöroşiroji ana bilim dalı bşk.Prof.DR.MEHMET ZİLELİ .Kendisi izmirde ve dünyanın sayılı branşında daki uzmanlarından 1 tanesi.2,5 yıl oldu ameliyat olalı.Tek bir agrı kesici içmemekle birlikde ameliyatın ertesi günü antalyaya 15 gün sonrada işime başladım.Eğer bu rahatsızlıgı yasıyorsanınz ve ameliyatlık duruma gelmişseniz tek adres.
kukacım, kimseyi korkutmak istemem. Ben kendimde bu güveni göremiyorum sadece. Ama forumda gördüğüm kadarıyla fıtığı olan anneler var. Onlar buradan tecrübelerini paylaşırsa hepimiz için daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun. Inşallah kistten ömür boyu kurtulmuş olursun!a.s.
istanbulda tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı ? acababu illeti 1 senedir çekiyorum bıktım artık ve daha 25 yaşındayım ameliyat olup rahatlamak istiyorum
canım bende 25 yaşımda (geçen şubat) ameliyat oldum bel fıtığından.
18 yaşımdan beri çekiyordum. Fiziktedavi gördüm defalarca fakat ne kadar dikkat ettiysemde ters bir hareket ardından günlerce yatıyordum.
En son 2011 Şubatta ağrılarım bir türlü dinmedi..ağrı kesici iğneler,sıcaklar, kremler vs. MR çektirdiğimde fıtığımın artık yırtıldığını söylediler. Fakat doktorum gençsin dedi şiddetli ağrım da yoktu ameliyat olmamı önermedi..aradan bir 3-4 gün geçti çizmemi giyim derken kalçama bir ağrı girdi..ve o ağrı bir hafta boyu sürdü 24 saat vardı. Gündüz gece uyuyamadım,yanma uyuşma kramp herşey o 5 günde ilerledi..ayak tabanım hissetmez hale geldi.
Ameliyat olmaktan da korktum,ama o ağrı dayanılcak bir ağrı da değildi.
Yeditepe Üni hastanesinde Dr. Başar Atalay'a ameliyat oldum.Sanada tavsiye ederim..6 ay sonra kontrole bile gittiğimde beni hatırladı :)
Peki ameliyattan sonra ağrıların tamamen geçitimi ve eskı haline dönebildinmi son durumun nedir vidasını normalmi ameliyat oldun
bende de 2 tane bel fıtıgı var. özellikle kışın çok hastalandım ve sonuncusun da ölüyorum zannettım agrıdan wc ye falan gıdemedım o derece kötuydum ..şuan ayaktayım ama agrılarım bazen ayaklarıma vuruyor cok ayakta kalırsam...bizim ailede bıraz genetık olmayan yok halam aylarca yattı doktor amelıyat rısklı dedı...velhasıl adana da bi adam var. bı karısım yapıyormus 3 gun belınızde kalıyormus dah sonra elıyle masaj yaparak tedavı edıyormuş,halam ben iyi olduysam herkes ii olur dıyor.ben korktugum ıcın gidemıyorum. bıraz agrı oluyormus çunku yaparken.....Türkıyenın heryerınden ınsanlar gelıyormus bu adama.belkı ilgilenen olur dıye söyledım.adana da yalnız...
adanada nerde ve ismi ne acaba
cnm hastaneler caddesinin ordaymış benı bu bayramda eşim götürecekti ben gitmedim...tatil dönüşü yıne hastalandım şuan belim ağrıyor...eğer gidersen halama sorarım...aamın adı mustafaymış
geçmiş olsun. hastaneler durağının orda herhangi bir masaj salonu falanmı yoksa evindemi. bana net bi bilgi edinebilirmisin ad soyad gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?