- 12 Kasım 2014
- 512
- 216
- 53
- Konu Sahibi sagnak
Manuel Terapi yaptıran ve şifa bulan çok tanıdığım var bende düşünüyorum
Nasıl bir fark varmış hayatlarında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manuel Terapi yaptıran ve şifa bulan çok tanıdığım var bende düşünüyorum
Belirli tekniklerle fıtıkları yerinden çıkarıyo manuel terapi uzmanları 3 ila 5 seans arası değişiyor benm üst komşum şuan gayet rahat eğiliyor kalkıyor çok zorlamadan ağırlık kaldırıyor felan tabii hareketlerine devam ediyor kaslarını ve omurilikteki zayıf noktaları sağlamlaştırmak içinNasıl bir fark varmış hayatlarında
manuel terapiyi araştır bence bende yaptırmayı düşünüorum Ankara da bir kaç uzmanla görüştümArkadaşalar merhaba burda yeniyim. Bir derdim var annemin 20 gündür bel ağrısı var yataktan kalkamıyo hiç birşey yapamıyor doktora gittik emar çekildi 3 tane fıtık çıktı ama doktor pek ilgilenmedi verdiği ildaçlar bi işe yaramadı. Siz ne dersiniz masaj iyi gelir mi ne ile masaj yapmalıyız ya da egzersiz falan
manuel terapiyi araştır bence bende yaptırmayı düşünüorum Ankara da bir kaç uzmanla görüştüm
manuel terapiyi araştır bence bende yaptırmayı düşünüorum Ankara da bir kaç uzmanla görüştüm
Hemen gönderiyim :)Kimlerle görüştünüz? Neye karar verdiniz? cevap yazarsanız çok sevinirim, burdan isim vermek istemezseniz, özelden bana mesaj atabilirsiniz
2 ay toparlanma süresi var 6 ay sonra yeniden doğmuş gibi olacaksınız ben ilk ameliyatımı iki yıl önce oldum çok rahattım bir Doğum yaptım fıtık ameliyatlı yerin karşısından çıktı yapışıklık olucak korkusuyla endoskopik yöntem ile ameliyatı tercih ettim haysiyetsiz dr müsvettesi diski bir milim bırakmış incecik fıtığı da almamış elime çıkan parçaları fıtık diye verdi bir hafta sonra 3. Ameliyatı oldum 18 ekimde aynı yerden başka bi dr a fıtığı aldı ama disk mesafesi için hiç bişey yapmadı nöral föromenler kapalı ona bağlı ağrım var kaymada kalçamda ağrı yapıyor platin takılacaktı istemedim çok para istedi 36 bin tl sadece fıtık için son ameliyatta 18000 ödedim iki yılda 60 bin harcadım.aman aman çok dikkat edin yüzün kas yapın tekrar etmesin sonu yok çünkü ben hala ameliyatlık durumdayım dr mr gönderdim yeni yine ameliyata çağırıyor birdaha ona gitmek istemiyorum bilerek kötü yapıyor gibiMerhaba,
bugün ameliyat olalı tam 1 ay oldu. Günlük yürüyüş yapıyorum evde (hava soğuk olduğu için). Belimde bi ağırlık oluşuyor çok yorulduğumda ve yatıyorum dinleniyorum. Bazen de belimin sağ tarafında bi ağrı hissediyorum. Sizin ağrılarınız ne zamn geçti. Dr ameliyat iyileşme süreci için 2 ay dedi.
2 ay toparlanma süresi var 6 ay sonra yeniden doğmuş gibi olacaksınız ben ilk ameliyatımı iki yıl önce oldum çok rahattım bir Doğum yaptım fıtık ameliyatlı yerin karşısından çıktı yapışıklık olucak korkusuyla endoskopik yöntem ile ameliyatı tercih ettim haysiyetsiz dr müsvettesi diski bir milim bırakmış incecik fıtığı da almamış elime çıkan parçaları fıtık diye verdi bir hafta sonra 3. Ameliyatı oldum 18 ekimde aynı yerden başka bi dr a fıtığı aldı ama disk mesafesi için hiç bişey yapmadı nöral föromenler kapalı ona bağlı ağrım var kaymada kalçamda ağrı yapıyor platin takılacaktı istemedim çok para istedi 36 bin tl sadece fıtık için son ameliyatta 18000 ödedim iki yılda 60 bin harcadım.aman aman çok dikkat edin yüzün kas yapın tekrar etmesin sonu yok çünkü ben hala ameliyatlık durumdayım dr mr gönderdim yeni yine ameliyata çağırıyor birdaha ona gitmek istemiyorum bilerek kötü yapıyor gibi
Destan yazmışım
Ben ameliyatta uyuşturucu ağrı kesici hiç bişey almamıştım hamile olduğum için iki ay tek başıma yataktan kalkamadım belim kaburgalarım çok şiddetli ağrıdı ama ameliyattan altı ay sonra çoook iyiydim ilk ameliyatım için geçerli bu,son ameliyatı üç ay önce oldum çok erken toparladım ameliyattan iki saat sonra kendim kalktım yataktan erken toparladım ilk ameliyata göre sıvı birikmesi zor geçti belim şişti o geçince ağrıların çoğu gitti bundan daha iyi olamam kaymaya bağlı ağrım geçmedi ama hafifledi ve artık hiç disk olmadığı için bacaklarımda biraz ağrı var uzun yürüyemiyorum platin olsa mesafe ayarlanacaktı ama onun içinde korktum açıkçası ama platin gerekecek gibi siz dikkat edin o ameliyat sizi 10 bellide 20 bellide ömür boyu idare eder ben çok dikkat etmedim herşeyi yaptım tekrar etmedi ama Doğum yapınca kaslarımda problem oldu bebeklerde ilgilenince fıtık tekrar çıktı ben spor yapmadım fırsatım olmadı ama şimdi yüzmeye gideceğim onun çok faydası varOff çok geçmiş olsun. Ben istanbul da oturuyorum burda özel hasteneye gittim iyi bir doktordu 4000 tl istedi. Annem Kocaeli de oturuyor ona yakın olayım diye orda bir özel hastanede ameliyat oldum. İkisi de çok iyi ama araştırdım,istersen isimlerini veririm muayene olursun ikisine de. Hatta çapa araştırmada da tanıdık doktor var uzak diye ona ameliyat olmadım ama benim için hepsi aynı şeyi söyledi, belimde ağrı ve sağ bacağımda çok ağrı vardı ayrıca en önemlisi sağ ayak parmaklarımda %80 güç kaybı oluşmuştu.
Şimdi dinleniyorum 1 ay sonra işe başlayacağım iyi olursam ama tekrarlamasından çok korkuyorum. Ağrıların ilk ameliyattan ne kadar süre sonra geçti? Benim ameliyat ağrım var ama bacağım felan ağrımıyor. Bir de spor yaptın mı ameliyattan sonraki süreçte?
Ben Antalya da oturuyorum ameliyat için istanbula geldim her defasında
Ben ameliyatta uyuşturucu ağrı kesici hiç bişey almamıştım hamile olduğum için iki ay tek başıma yataktan kalkamadım belim kaburgalarım çok şiddetli ağrıdı ama ameliyattan altı ay sonra çoook iyiydim ilk ameliyatım için geçerli bu,son ameliyatı üç ay önce oldum çok erken toparladım ameliyattan iki saat sonra kendim kalktım yataktan erken toparladım ilk ameliyata göre sıvı birikmesi zor geçti belim şişti o geçince ağrıların çoğu gitti bundan daha iyi olamam kaymaya bağlı ağrım geçmedi ama hafifledi ve artık hiç disk olmadığı için bacaklarımda biraz ağrı var uzun yürüyemiyorum platin olsa mesafe ayarlanacaktı ama onun içinde korktum açıkçası ama platin gerekecek gibi siz dikkat edin o ameliyat sizi 10 bellide 20 bellide ömür boyu idare eder ben çok dikkat etmedim herşeyi yaptım tekrar etmedi ama Doğum yapınca kaslarımda problem oldu bebeklerde ilgilenince fıtık tekrar çıktı ben spor yapmadım fırsatım olmadı ama şimdi yüzmeye gideceğim onun çok faydası var
Doktorun da diski tamama yakın alması ne acımasızca birşey, yoksa çok iyi durumda olabilirdiniz ... Yazıklar olsun öyle doktorlara! Bence iyi doktorlara muayene olun. Benim arkadaşımın annesine platin takıldı iyi çok şükür, çok da korkmayın eğer gerek varsa olun ama iyi araştırın. Size bi video belki biraz fikir olur, ameliyatımın ilk günlerinde izlemiştim bel fıtığını araştırırken...