• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

Ben de üniversitedeyken ani bi hareket ve aşırı yorgunluk sonucu yaşadım bel ağrısı,

Önce önemsemedim ama sonra çok aşırı oldu,

Doktor sinir sıkışması dedi,yani fıtık oluyo,

İlaç verdi hareket verdi ama hiç işe yaramadı,sonra bacağıma indi ağrılar,

O ağrılar nedeniyle işi falan bıraktım,

Sonra bi tanıdığımız bi spor hocasını yani bi antrenör önerdi bana,

Adam belime limon-portakal yağı gibi yağlarla masaj yaptı,ama ne masaj,ilk gün belim morardı,sempatiksalakcinni

Yedi sekiz seans yapıldı bu masaj belime,

Ayrıca adam bol bol tempolu yürüyüp yüzeceksin dedi,

Basenlerimde biraz fazla kilo vardı onu da vereceksin ki beline ağırlık yapmasın dedi,

Zaten yürüyüş ve yüzmeyle o da gitti,bel ağrılarım da gitti çok şükür,

Ha şimdi tabi yine çok dikkat ediyorum her hareketime,ağır iş yapmamaya ve uzun süre

ayakta kalmamaya dikkat ediyorum,

Zaten uzun süre ayakta da kalamıyorum,ağrı oluyo az da olsa,

Yani size tavsiyem,kilonuz varsa verin,yürüyüş yapın ve yüzün,ama bazı insanlarınki çok

ilerlemiş oluyo ona ameliyat kesin çözüm diyolar orasını bilemem doktora danışırsınız,

Mesela annem otuz yıldır çekiyo,onunki tam geçmedi,çünkü artık iyice yerleşmiş,o da

ameliyattan korktuğu için şimdilik olamıyo,

Bakalım belki olacak,

Sağlığımızın kıymetini çok iyi bilmek lazım,yoksa sağlık gittikten sonra para bi işe

yaramıyo bazen...boshayallersmile

Hepinize sağlıklı günler....
a.s.

bel fığı teşhisim kondu,henüz ameliyatlık düzeyde olmadığı ve bir takım dikkatlerle en aza indirilebileceği söylendi.Aynı şikayetlerim sık olmasada devam.Uzun yürüyüşler yapmaktayım kilo vermek amaçlı dr.un tavsiyesi üzerine ancak son bir-iki gündür kalça kısmınadaki siyatik ağrısına:44: aynı anda sağ kasığıma ani bir acı hareketimi engeller oldu.bu nun nedeni merakımdır.bu arada yaşım 58...

bel fığı teşhisim kondu,henüz ameliyatlık düzeyde olmadığı ve bir takım dikkatlerle en aza indirilebileceği söylendi.Aynı şikayetlerim sık olmasada devam.Uzun yürüyüşler yapmaktayım kilo vermek amaçlı dr.un tavsiyesi üzerine ancak son bir-iki gündür kalça kısmınadaki siyatik ağrısına:44: aynı anda sağ kasığıma ani bir acı hareketimi engeller oldu.bu nun nedeni merakımdır.bu arada yaşım 58...

ben de yıllardır omurgamda sorunla yaşıyorum. zaman zaman ters hareket olunca, çok ağır bir omuz çantası taşıyınca, tabanı uygun olmayan bir ayakkabıya gezince (aşırı düz, topuklu ya da ayağıma tam oturmayan) bahsettiğiniz gibi ağrılar oluşuyor.

tabii ki en doğru cevap dr. unuz tarafından verilecektir, ancak öncelikle bu noktaları gözden geçirebilirsiniz belki dr.a gidene kadar. ama omurgamızla ilgili bir konu ihmal etmeyin ve acı varken zorlamayın lütfen kendinizi.

kızlarrrrrr ben 21 yaşındayım ve belimde ağır fıdık var.ev temizliği yaptığımda yüeüyemiyrmm adım bile atamıyrmmmm.bu yaştaa.bu gün uzun süre ayakta kaldım şimdi çok ağrım varrr.onun için yatıcamm yrn yine gelirimmm.hoşçakalın

mrb konunun hepsini okuyamadım..bende 2 ay önce eğildim ve öyle kaldım hiç bişey yokken..sonra baktım geçmek bilmiyor bu ağrı incilmedir dedim ama nafile..2 gün önce aldım bende haberii:5: fıtık varmış belimde ..yeni başlıyormuş..moralim okadr bozuldu ki oturdum ağladım..hep korkardım...ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..20 yaşındayı..acaba yeni başlayanından kurtulma şansımız var mı kii..off spora da başlamak istiyorumm...:31:

Sevgili ANGELMÜGE;

Ben 10 ay evvel bel fıtığından ameliyat oldum.Ameliyat öncesi çok sıkıntılarım oldu çok zor günler geçirdim sol bacağımı h,issetmez oldum çok uyuşma vardı ve tabii tarifi imkansız korkunç bir ağrı tam beş ay bu böyle devam etti içmadiğim kas gevşetici ilaç sürmediğim kas gevşetici jel kalmadı bir sürü doktora gittim en sonunda mutlaka iyi bir beyin cerrahına gitmem gerektiğini söylediler bana direk sinirlerle alakalı olduğu için en sonunda doğru doktoru buldum yani şimdiki doktorumu ALLAH onun her tuttuğunu altın etsin uzun ömürler versin onun varlığı her ihtiyacım olduğunda var oalcağını bilmek bile bana güven veriyor inan abartmıyorum.Uzatmadan doktoruma gittiğim zaman benden ilk istediği şey bel emarı oldu ve tabi neticede emar sonrası fıtığımın durumu tam olarak belli oldu L4-L5 omurlarında iki adet fıtığım vardı hiç vakit kaybetmeden ameliyat olmam gerektiğini eğer geciktirirsem o bölgede kireçlenme olabileceğini daha sonra ameliyat olsamda kireçlemeden dolayı hiç bir fayda göremeyeceğimi söyledi bana bende onun tüm yol göstermelerinin neticesinde ameliyatımı oldum inan şimdi demir gibiyim laparaskopi yöntemiyle (yani kapalı ameliyat)olduğum için aynı günün akşamı evime döndüm korkunç ızdıraplarla kollarda girdiğim hastaneden gülerek rahatlamış ve en güzeli tek başıma yürüyerek çıktım.Ameliyat sonrası bir hafta biraz dikkatli oluyorsun ondan sonra istediğin işini yapıyorsun istersen tatile git ne istersen yap bu kadar basit anlayacağın.Doktorumun ismi " AYBARS AKKOR " internet siteside var AYBARS AKKOR yazıp google'da aradığın zaman hemen bulursun orada ona ulaşacağın tüm telefonlar ve e-mail adresi de var.Dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. GAZİ YAŞARGİL'in öğrencisi sana tavsiyem ne yap et mutlaka bu doktorla görüş inan pişman olmazsın sihirbaz gibi bir insan ALLAH onun yolunu açık etsin kime tavsiye etsem hayır duasını aldım.Allah sana da acil şfa versin mutlaka Aybars beyle görüş pişman olmazsın çok geçmiş olsun...a.s.

mrb cnm amelıyat ucretı ne kadar pekı

kızlarrrrrr ben 21 yaşındayım ve belimde ağır fıdık var.ev temizliği yaptığımda yüeüyemiyrmm adım bile atamıyrmmmm.bu yaştaa.bu gün uzun süre ayakta kaldım şimdi çok ağrım varrr.onun için yatıcamm yrn yine gelirimmm.hoşçakalın

mrb konunun hepsini okuyamadım..bende 2 ay önce eğildim ve öyle kaldım hiç bişey yokken..sonra baktım geçmek bilmiyor bu ağrı incilmedir dedim ama nafile..2 gün önce aldım bende haberii:5: fıtık varmış belimde ..yeni başlıyormuş..moralim okadr bozuldu ki oturdum ağladım..hep korkardım...ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..20 yaşındayı..acaba yeni başlayanından kurtulma şansımız var mı kii..off spora da başlamak istiyorumm...:31:

Arkadaşlar hepinize tavsiyem hacamat olun,kesilmeden ameliyat falan olmadan yan etkisiz acısız kurtulun bu

ağrıdan,araştırın hacamat.info adresine girin öğrenin ya da başka adreslerden araştırın,

Bakın bu ciddi bi sorun ve çözümü kolayken sakın hemen ameliyat olmayın,ben 30 Ekimde Ankarada olucam

hacamat inşallah,kendinizi seviyosanız,sağlığınızı geri istiyosanız hacamat olun derim,

Bu öyle kocakarı şeyi falan değil,bilimsel olarak da kanıtlanmış bi olay,eğitimi var,akupunktur uzmanları da

biliyo,hemşireler sağlıkçılar da eğitimini alıyolar,dedelerinize ninelerinize sorun çoğu bilir,

İyiliğiniz ve sağlığınız için yazıyorum,inancınız da varsa sünnettir hem de hacamat araştırın inanın,şifa ALLAHtan sonuçta...

fıtık.......... benide buldu 6 ay evvel sol bacağımda uyuşma ile oturdummu kalkamıyordum yarabbim ne kötü bir durum
bioenerjı ile tedavi dediler 38 seans gitim o uyuşmalar gitti ama tamamen düzelmedim ağrım var sonra kuruk sokumun içeri doğru kıvrılmış dedi bir ortopedist gittim çıkıkçı buldum ona düzelttirdim bide aptal gibi belimide çektirdim sonra yine geçmedi en son beyin cerrahı buldum çok iyi dediler o beni fizik tedaviye yönlendirdi 5 gündür gidiyorum bu arada 14 aylık bebeğim var onu kucağıma almaya korkuyorum bakalım fizik ne sonuç verecek bu arada l4 ve l5 te fıtık bu da kuyruk sokumuna vuruyor oturamıyorum hala simitte oturuyorum bakalım gittiği yere kadar sanırım ameliyat olmadan olmuycak gibi görünüyor bir çocuk daha istiyordum hayırlısı allahtan
mevlam görelim neyler
neylerse güzel eyler........

herkesin fıtığı iyileşti sanırım kimseler yok bir ben kaldım

her allahın günü aynı konuyu defalarca okurmu insan okur çaresizlikten ne halt ettiğimi bilmiyorum:37:

her allahın günü aynı konuyu defalarca okurmu insan okur çaresizlikten ne halt ettiğimi bilmiyorum:37:

çok geçmiş olsun.ac il şifalar dilerim
geçen gün zman gazetesinde okudum.ismini öğrenip buraya yazmayı düşünüyorum.tabi gazeteyi bulabilirsem.
yurtdışında yaşayan bir doktor her ay bir haftalığına türkiyeye geliyormuş.farklı bir yöntemle bel ve boyun fıtığına çare bulmuş.ameliyatsız.
doktorlar bile eğitim alıyorlarmış bu kişiden.

benimde eşim de var bu sorun.yazıyı okuyunca çok sevindim.ama küçük bir bebeğim olunca birde günlük hayatın telaşından unuttum.

en kısa zmanda bulup buraya yazmayı düşünüyorum.

ayrıca yazın kanal 7 de dr.feridun kunak ı izlemişitm.o da ameliyatsız bir yöntem geliştirmişit.hatta tv de gösterdi.
o da ankaradA YAŞIYOR.altenatif olarak düşünülebilir.

fıtık.......... benide buldu 6 ay evvel sol bacağımda uyuşma ile oturdummu kalkamıyordum yarabbim ne kötü bir durum
bioenerjı ile tedavi dediler 38 seans gitim o uyuşmalar gitti ama tamamen düzelmedim ağrım var sonra kuruk sokumun içeri doğru kıvrılmış dedi bir ortopedist gittim çıkıkçı buldum ona düzelttirdim bide aptal gibi belimide çektirdim sonra yine geçmedi en son beyin cerrahı buldum çok iyi dediler o beni fizik tedaviye yönlendirdi 5 gündür gidiyorum bu arada 14 aylık bebeğim var onu kucağıma almaya korkuyorum bakalım fizik ne sonuç verecek bu arada l4 ve l5 te fıtık bu da kuyruk sokumuna vuruyor oturamıyorum hala simitte oturuyorum bakalım gittiği yere kadar sanırım ameliyat olmadan olmuycak gibi görünüyor bir çocuk daha istiyordum hayırlısı allahtan
mevlam görelim neyler
neylerse güzel eyler........

bu mesajınızı yeni okudum :(
bayagı zor günler geçirmişisniz.şuan nasılsınız?
hangi biyoenerji uzmanına gittiniz.

çok geçmiş olsun.ac il şifalar dilerim
geçen gün zman gazetesinde okudum.ismini öğrenip buraya yazmayı düşünüyorum.tabi gazeteyi bulabilirsem.
yurtdışında yaşayan bir doktor her ay bir haftalığına türkiyeye geliyormuş.farklı bir yöntemle bel ve boyun fıtığına çare bulmuş.ameliyatsız.
doktorlar bile eğitim alıyorlarmış bu kişiden.

benimde eşim de var bu sorun.yazıyı okuyunca çok sevindim.ama küçük bir bebeğim olunca birde günlük hayatın telaşından unuttum.

en kısa zmanda bulup buraya yazmayı düşünüyorum.

ayrıca yazın kanal 7 de dr.feridun kunak ı izlemişitm.o da ameliyatsız bir yöntem geliştirmişit.hatta tv de gösterdi.
o da ankaradA YAŞIYOR.altenatif olarak düşünülebilir.

bu mesajınızı yeni okudum :(
bayagı zor günler geçirmişisniz.şuan nasılsınız?
hangi biyoenerji uzmanına gittiniz.
ben o dru arazştırdım hatta şu an istanbulda hatta msj attım izmir yokmu diye yok dedi ve facede sitesi var orada hastalar msj atıyor bi hastası gitmiş bişi olmamış doğru dürüst bakmamış bile yani iyileşememiş
izmirde habib adında bio enerjı uzmanıyım diye geçinen adama gittim 2 bin lira verdim peşin hiç bişiyin kalmayacak koşacaksın 30 seans sonra dedi koşmak ne kelime takla attm töbe töbe hiç bi şeye yaramadı verdiğim parayla kaldım haram olsun hatta anneminde dizleri ağrıyordu onuda götürdüm o da 2500 lira verdi sonuç koca bir O dolandırıldık resmen
bu bel boyun fıtığına herkes bir çare buluyor ot çöp bio enerjı çekme kedi poku sarma balık sarma ama hiçbiri fayda etmiyo maalesef ameliyat çözümmü oda belli bi süre sonra yine sil baştan tam bir tedavisi yok ömür boyu çekicez rabbim dermansız dert vermez ama bu nasıl bir dert anlamadım hep korkardım bu hastalıktan allah başıma verdi

ben o dru arazştırdım hatta şu an istanbulda hatta msj attım izmir yokmu diye yok dedi ve facede sitesi var orada hastalar msj atıyor bi hastası gitmiş bişi olmamış doğru dürüst bakmamış bile yani iyileşememiş
izmirde habib adında bio enerjı uzmanıyım diye geçinen adama gittim 2 bin lira verdim peşin hiç bişiyin kalmayacak koşacaksın 30 seans sonra dedi koşmak ne kelime takla attm töbe töbe hiç bi şeye yaramadı verdiğim parayla kaldım haram olsun hatta anneminde dizleri ağrıyordu onuda götürdüm o da 2500 lira verdi sonuç koca bir O dolandırıldık resmen
bu bel boyun fıtığına herkes bir çare buluyor ot çöp bio enerjı çekme kedi poku sarma balık sarma ama hiçbiri fayda etmiyo maalesef ameliyat çözümmü oda belli bi süre sonra yine sil baştan tam bir tedavisi yok ömür boyu çekicez rabbim dermansız dert vermez ama bu nasıl bir dert anlamadım hep korkardım bu hastalıktan allah başıma verdi

Bir süredir başlığı takip ediyorum,merak ettim durumunuzu şimdi nasılsınız? Bende de iki yıl önce L5 S1 de başlangıç aşamasında fıtık teşhis edilmişti.Son zamanlarda ağrılar bacaklarıma da vurmaya başlayınca tekrar mr verdi dr. Ne yazıkki ilerlemiş fıtığım ama henüz ameliyatlık düzeyde değilmiş çok şükür. hepinize acil şifalar diliyorum.

Bir süredir başlığı takip ediyorum,merak ettim durumunuzu şimdi nasılsınız? Bende de iki yıl önce L5 S1 de başlangıç aşamasında fıtık teşhis edilmişti.Son zamanlarda ağrılar bacaklarıma da vurmaya başlayınca tekrar mr verdi dr. Ne yazıkki ilerlemiş fıtığım ama henüz ameliyatlık düzeyde değilmiş çok şükür. hepinize acil şifalar diliyorum.

şu an ki durumum aynı beklemedeyim hiç bir tedavi uygulamıyorum ağrılarımla yaşamaya moral bozmamaya çalışıyorum yürüyüş yapıyorum hergün artık gittiği yere kadar gider en son nokta ameliyat olucam ayaklarımda his kaybı var mı ? bacaklarımda incelme var mı ? onları kontrol ediyorum amaannn napayım gittiği yere kadar gider belki bi şekilde bende kurtulurum o zaman yazarım kurtuldum diye inşallah

HANIMLAR benim kayinvalidemde de bel fitigi var sol bacagi uyusuyor agrilari var doktor ameliyat dedi...MANISA da iyi bir doktor bilen varmi yada olan bagkurlu kendisi...yardimci olabilecek varmidirrr?

merhaba 21 yaşındayım 16 yaşındayken bel fıtığı başlangıcı dedi doktor o zamandan beride uygulamadığım fizik tedavi,iğne,ilaç,ot,krem kalmadı en son gittiğim doktorda yüzmenin benim derdime çare olacağını söyledi.. hareketlerimin kısıtlanması hemen yorulmak çok canımı sıkıyor bana öneride bulunacak olan biri var mı ?

başlangıçta olanlar mutlaka yüzme yapsın ama düzenli! yıllarca çekenlerdenim. hatta iğne ağrı kesici derken kas kaybı bile yaşadım.ameliyatın bu kadar kolay olacaığını bilseydim bu acıları çekmezdim.
doktorunuzu iyi seçin.ama unutmayın hepten iyileşmiyorsunuz. sadece daha dikkatli yaşamanız gerekiyor.
çeken herkese acil şifalar

benımde bacaklarımdan kalçama agrılar atıyordu dahasonra belıme kadar çıktı agrısı sankı belım tutulmuşgibi doktora gittim 3 tarafta bel fıtıgı ve bel kayması çıktı doktor ilaçlar yüzde 10 tesir eder dedi egzersiz hareketler önerdi ve yüzüstü yüzmeyi önerdi yüzmeye ve hareketlere başladım 1 ay sonra kontrole gidecegim bakalım sonuç ne işallah egzersizlerin faydası olur

Back