• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

Bu videoyu biliyorum yorum yazdım dönmedi diskin büyük kısmını alan dr Avrasya hastanesinde ali güven isimli sahtekar fıtığı almamış diski parçalamış yani öyle hasar verdiki sonra toparlanamadı bile diğer dr platin dedi onuda eşim ve babam kesinlikle istemedi
Aslında platini küçücük skolyoz hastası çocuklara bile takıyorlar yanlış uygulanırsa çok ağrı yapıyormuş yada batma yapıyormuş usta ellerde pek sıkıntı olmuyor

Ben Antalya da oturuyorum ameliyat için istanbula geldim her defasında dikilitaş dr ları varya medyatikler hep orada dikilitaş mahallesi Ayazma caddesi işte benim dr oradan meşhuuur bi dr ama o caddede bi dr daha varmış çok iyi diyorlar ofisini kapatıp devlete geçmiş ona bi gidicem İstanbul da bi gözükeyim ne diyecek bakalım birde Ankara'da ortapedist ve Travmatoloji uzmanı Prof varmış skolyoz ameliyatı yapan ona da gidicem malum artık platinliğim

Çok ünlü doktor değil de ne kadar ameliyat yaptığı önemli, en az 4 doktordan fikir alın bence iyice düşünüp dr u araştırıp ameliyat olun platin önemli çünkü...

Fıtık ameliyattan sonra tekrar eder geç yada erken yada vücut o fıtığın yerine granülasyon dokusu oluşturur(yapışıklık) bu her insanda az yada çok oluyor bende çok olmuş şu anda bir ameliyat olursam kayma mesafe ve oluşan o dokular için olur platin de şart olur benim için fıtık ameliyatı oldunuz diskin iki fıtık çıkış yeri olur bir kez daha tekrarlayabilir yani ben iki fıtıktan ameliyat oldum alt disk tamamen ölü değildi biraz canlılık vardı o tekrar etmedi ama üstteki tekrar etti bu fıtık çok kötü bişey

Çok ünlü doktor değil de ne kadar ameliyat yaptığı önemli, en az 4 doktordan fikir alın bence iyice düşünüp dr u araştırıp ameliyat olun platin önemli çünkü...
Çok ameliyat yapıyor özelden yazdım dr a face den bakın Ve sürekli platin ameliyatı yapıyor yaşlı genç çok hastası var

bu sayfayı görünce ümitlendim bende fıtıktan 3 ay önce ameliyat oldum 4 ayrı doktora gittim hepsi fıtıgımın çok büyük oldugunu bu halde hamile kalırsam son aylarda felç olucamı söledi çoguda yaşımdan dolayı bu kadar büyük bir fıtıga şaşırdı ameliyattan 1 hafta sonra ayaklandım 3 hafta sonra o dayanılnaz agrı geri geldi kontrollerde çok agrımın oldugunu söyledim ilgilenmedi geçicek diyip durdu başka bir hastanede ameliyat yerinde yapışıklık oldugunu ögrendim tekrar ameliyat dendi ama cesaret edemiyorum çok kararsızım

bu sayfayı görünce ümitlendim bende fıtıktan 3 ay önce ameliyat oldum 4 ayrı doktora gittim hepsi fıtıgımın çok büyük oldugunu bu halde hamile kalırsam son aylarda felç olucamı söledi çoguda yaşımdan dolayı bu kadar büyük bir fıtıga şaşırdı ameliyattan 1 hafta sonra ayaklandım 3 hafta sonra o dayanılnaz agrı geri geldi kontrollerde çok agrımın oldugunu söyledim ilgilenmedi geçicek diyip durdu başka bir hastanede ameliyat yerinde yapışıklık oldugunu ögrendim tekrar ameliyat dendi ama cesaret edemiyorum çok kararsızım

Geçmiş olsun şimdi nasıl oldun peki. Ağrıların geçti mi. Nasıl bi ağrı.

Merhaba kızlar..... boşuna ameliyat olmayın çünkü tekrarlıyor çevremde çok gördüm bunu vee ben ameliyat olmadan bel fıtığından kurtuldum sayılırrrr :))) % 80 iyileştim hemen gidip aktardan saf magnezyum yağı ve köpekbalığı kıkırdağı kremi alıyorsunuz ikisi en fazla 100 tl tutar bilemedin 120 tl herneyse alın bunları bi tanesini sabah ve öğlen sürün 3-4 dk masajla yedirin diğerini de akşam ve gece sürün yine 3-4 dk masajla iyice yedirin( magnezyum yağı az sürün yoksa yakıyooo) ben ilk zamanlar ikisini düzenli kullandım daha 2.günden büyük etkisi oldu normalde yolda bile yürüyemezdim kalçam da batma oluyırdu hatta işi bırakmak zorunda kalmıştım psikolojim bozulmuştu ama şimdi haftada sadece bir kere magnezyum yağı kullanıyorum o bile ağrıyı kesiyo mutlaka deneyin kime önerdiysem etkisi büyük oldu :)

Merhaba yakın zamn da ameliyat olan var mı bel fıtığından

Back