• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

Adana dayim.mustafa mengi masaj salonunu bir çok kişiden duydum. Dun gittim. Muayene de iki tane belimde ve boynumda fıtık olduğunu söyledi. Bi karışım sürüp üzerini kapattı. Şimdi kasintidan ölüyorum. Yarın sabah çıkaracağim.tekrar perşembe gideceğim. Şiddetli agriyla gittim. Suan hafif bir azalma var.gelismeleri yazacagim.pek inanarak gitmedim. Çaresiz likten gittim. Sonuçları beraber göreceğiz
Bu arada masaj karisim korse icin 200 tl.aliyor.tedavi 2 ay sürüyormus

herkese merhaba herkese çok geçmiş olsun,bel fıtığından ameliyat olmuş biri olarak ve eşim fizik tedavi uzmanı ben şifayı evvelallah hacamattan buldum ve kendimde yapıyorum istanbulda oturuyorum yardım almak isteyenlere yardımcı olabilirim özelime mesaj yazarsanız size dönüp ayrıntıları anlatırım....

herkese merhaba herkese çok geçmiş olsun,bel fıtığından ameliyat olmuş biri olarak ve eşim fizik tedavi uzmanı ben şifayı evvelallah hacamattan buldum ve kendimde yapıyorum istanbulda oturuyorum yardım almak isteyenlere yardımcı olabilirim özelime mesaj yazarsanız size dönüp ayrıntıları anlatırım....

BANA MSJ atmışsınız.ben özelden atamıyorum.benim L4-5 düzeyinde fıtığım var.bacaklarımda batma ağrı oluyo.şuan fizik tedavi oluyorum.hacamat yapan biryeri aradım bana hacamat sadece ağrılarınızı hafifletir geçmesi için sülük koymamız lazım dedi.hacamat gerçekten bel fıtığını geçirir mi yoksa sadece ağrılarımı geçirir?

selamlar. özelden mesaj attım size. yardımcı olursanız memnun olurum.

O kadar dusunmeden sonra hacamat oldum.bakalim agrilarim gececek mi.bacagimdaki batma gecmedi ama fitik gecmiyo demek ki.en azindan agrim olmaz ins.cektigim aciya degse bari

Son düzenleme:
herkese mrblar. malesef bu bel fıtığı illeti abimde de var. 35 yaşında bel fıtğı sağ bacağına atmış durumda. biri büyük biri küçük iki fıtığı var dedi doktor. fizik tedavideki doktorlar tedavi derken beyin cerrahi ise amelyat diyor. iki ara bir derede kaldık ağrıları iki aydır başladı. kas gevşetici ve ağrı kesicilerle geçiyor. bu hafta fizik tedavideki doktor yine bir kas gevşetici ile birlikte sıcak su torbası yanında egzersiz ve yüzme dedi. benzer durumu yaşayan var mı paylaşırsa sevinrim.

acaba bel fıtığı bel ağrısının yanında kasık ağrısı ,yani göbek altı ağrısı yapar mı. bende yıllardır ağrı var. aklıma bel fıtığı gelmedi.
peki bu hamarat ne anlama geliyor?

ameliyat olmayı düşünmüyorum çünkü çok ters bir zamana denk geldi. hem çalışıyorum hem de düğün hazırlığı yapıyorum. mekedonyadan gelen bir doktora göründüm. değişik hareketler yaptırdı ve bir anda belimin ağrısı geçti. adam senede 1 kere geliyor ulaşana kadar akla karayı seçtik. şimdi sadece sabahları yataktan kalkarken ağrım oluyor 1 saat sonra o da kesiliyor. çok ayakta kaldığım zaman da ağrıyor. havalar da düzeldi bol bol yüzeceğim. yüzdüğüm zaman hiç ağrım olmuyor.

Makedonya'dan gelen bu doktor kimdir, nasıl ulaştınız ve tam olarak ne yaptı anlatır mısınız?

Bende de var ve dayanılmaz bir agrı oluyor bacaklarım bıle sızlıyor kardeşimde de vardı 3 ay fizik hastanesınde yattı fızık tedavi gördü ama care olmadı cunku ameliyat olması gerekıyordu felç riski vardı beyin cerrahına amelıyat oldu sımdı daha ıyı doktor umdugumdan zor oldu amelıyatı demıstı cok şükür felç riski de kalktı ortadan

selam arkadaşlar ben bursada yaşıyorum 16 senedır bel fıtığım var doğumdan kaldı bundan 10 sene önce gıtmıştım doktora belfıtığı başlangıcı demıştı doktor ağrıları vardı ama bu kadar deyıldı son 25 gundur gündüz birşey yok sadece zorlarsan acıyor belim ama gece yattığım zaman o ne acı yarabbim sağa sola bıle dönemıyorum belden aşşağım tutmuyor eşim cevırıyor sabah yataktan eşımın yada oğlumun yardımı ıle kalkabılıyorum oturduğum zaman sankı kemığım kırılmış belıme batıyor ayaktayken bır şey yok ama oturduğum ve yattığım zaman kalkamıyorum sağa sola dönemıyorum ve müthiş tarifsiz bır acı bacaklarımda cok ağrıyor sankı yatınca kan dolaşımım duruyor cektığım acıyı tarıf etmem ımkansız amelıyattan ve emardan cok korkuyorum panıkatağım var sırıf sabırla gecsın dıye beklıyorum ama dahada kötuye gıdıyor bursada yaşayan arkadaşlar bana bu konuda uzman güvenılır bır doktor tavsıye edebılırlermı şimdiden teşekkür ederim....

Canım bizde bursada oturuyoruz kardeşim gecen yaz Anadolu Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahı Osman Okan Yaman'a ameliyat oldu zaten delik acıp ordan cıkarıyorlar 3 dikiş anca atmıslardı herkesı bılmem ama kardesımın oyle oldu ve narkozun etkısı gectıkten sonra kaldırıp yürütüyor doktor ertesı gunde taburcu edıyor kardesıme yüzme önerdi butun kaslar çalışıyormus çok şükür şimdi iyi dikkat ediyor kendine felç kalma riski vardı artık ona yok

Arkadaşlar http://fizyorem.com/drx-9000-spinal-dekompresyon-cihazi/ böyle bir cihaz var çoğu yerde özel seansı 100-200 tl civarında kardeşim sırf bu cihaza girmek için konyaya gitti beyhekim fizik hastanesinde devlet karşılıyor ama bir kaç seans girdi ama ona fayda etmedi herkese uyumlu olmuyormuş ilgilenenler olursa araştırsın

bel fıtığında ozon tedavisi diye bir yöntem var başarı oranı yüksek diyorlar bilgisi olan varmı? ''mutluendam belfıtığı'' diye arastırsanız yazıya ulaşabilirisniz.

Bel fıtığı tedavi sonrasida çok dikkatli olunması gerekiyorsa bizler iyilestik zannediyor hareketlerimizi dikkat etmek lazım arkadaşlar ağrıyı ceken bilir herkese acil şifalar diliyorum

arkadaşlar dikkat edin kas gevsetici igne vurulurken damara gelme durumuda oluyor arkadaşım sıyatik fıtıga yakalandı aylardır neler çekiyorrr

Bel fıtığı ile bir sene önce tanıştım ağrılarım oluyordu ama hayattan koparmıyordu beni ta ki düğünümden 20 gün sınrasına kadar evet evlendim ve kısa süre sonra fıtığım patladı resmen sancılar içinde kıvrandım bacağımda his kaybı oldu iki ayrı cerrah ameliyat dedi ben biraz sabrettim ama ömrümde ilkkez ağrıdan sabahlara jadar ağladım ama sonradan eşim her sabah ve akşam belime masaj yaptı sonra sonra ağrılarım geçmeye başladı şimdi daha iyim en azından Allaha şükürler olsun ağrılarım dindi belki Rabbim şifayı masajdan verdi bilmiyorum ama bildiğim tek birşey var o da bu ağrı çok fena Allah sabır versin bu derdi çekene ( unutmadan bana bir teyze peygamber efendimizin her gece ysptığı bir şeyi tavsiye etti ben onu yaptım şöyle; her gece bir ayetel kürsi üç ihlas bir felak bir nas tekrar bir ihlas ve fatiha okuyup avuçlarımın içine üfleyip dua edip üç kez vücudumu mesh ediyorum peygamberimiz sav her gece bunu yaparak vücudunu her türlü kötülükten koruduğunu söylemiş bende ağrılarımdan sonra hep bunu yaptım)

Arkadaşlar yardimci olurmusunuz lütfen.bel fitigi korsesi 6 gün kullandım ve korse be lim de şekil bozukluğu yaptı. Bi tarafı düz diğer tarafı ka vis li belim in ve bi tarafında daha çok yağ toplandı belim yamuk duruyo moralim çok bozuk bole olan varmı çaresi ney lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar...
manuel terapi kAyropraktik hacamat yada proloterapi gibi yöntemleri uygulayıp şifa bulan var mı?

Back