herkese merhaba herkese çok geçmiş olsun,bel fıtığından ameliyat olmuş biri olarak ve eşim fizik tedavi uzmanı ben şifayı evvelallah hacamattan buldum ve kendimde yapıyorum istanbulda oturuyorum yardım almak isteyenlere yardımcı olabilirim özelime mesaj yazarsanız size dönüp ayrıntıları anlatırım....
herkese merhaba herkese çok geçmiş olsun,bel fıtığından ameliyat olmuş biri olarak ve eşim fizik tedavi uzmanı ben şifayı evvelallah hacamattan buldum ve kendimde yapıyorum istanbulda oturuyorum yardım almak isteyenlere yardımcı olabilirim özelime mesaj yazarsanız size dönüp ayrıntıları anlatırım....
acaba bel fıtığı bel ağrısının yanında kasık ağrısı ,yani göbek altı ağrısı yapar mı. bende yıllardır ağrı var. aklıma bel fıtığı gelmedi.herkese merhaba herkese çok geçmiş olsun,bel fıtığından ameliyat olmuş biri olarak ve eşim fizik tedavi uzmanı ben şifayı evvelallah hacamattan buldum ve kendimde yapıyorum istanbulda oturuyorum yardım almak isteyenlere yardımcı olabilirim özelime mesaj yazarsanız size dönüp ayrıntıları anlatırım....
ameliyat olmayı düşünmüyorum çünkü çok ters bir zamana denk geldi. hem çalışıyorum hem de düğün hazırlığı yapıyorum. mekedonyadan gelen bir doktora göründüm. değişik hareketler yaptırdı ve bir anda belimin ağrısı geçti. adam senede 1 kere geliyor ulaşana kadar akla karayı seçtik. şimdi sadece sabahları yataktan kalkarken ağrım oluyor 1 saat sonra o da kesiliyor. çok ayakta kaldığım zaman da ağrıyor. havalar da düzeldi bol bol yüzeceğim. yüzdüğüm zaman hiç ağrım olmuyor.
selam arkadaşlar ben bursada yaşıyorum 16 senedır bel fıtığım var doğumdan kaldı bundan 10 sene önce gıtmıştım doktora belfıtığı başlangıcı demıştı doktor ağrıları vardı ama bu kadar deyıldı son 25 gundur gündüz birşey yok sadece zorlarsan acıyor belim ama gece yattığım zaman o ne acı yarabbim sağa sola bıle dönemıyorum belden aşşağım tutmuyor eşim cevırıyor sabah yataktan eşımın yada oğlumun yardımı ıle kalkabılıyorum oturduğum zaman sankı kemığım kırılmış belıme batıyor ayaktayken bır şey yok ama oturduğum ve yattığım zaman kalkamıyorum sağa sola dönemıyorum ve müthiş tarifsiz bır acı bacaklarımda cok ağrıyor sankı yatınca kan dolaşımım duruyor cektığım acıyı tarıf etmem ımkansız amelıyattan ve emardan cok korkuyorum panıkatağım var sırıf sabırla gecsın dıye beklıyorum ama dahada kötuye gıdıyor bursada yaşayan arkadaşlar bana bu konuda uzman güvenılır bır doktor tavsıye edebılırlermı şimdiden teşekkür ederim....
Manuel Terapi yaptıran ve şifa bulan çok tanıdığım var bende düşünüyorumMerhaba arkadaşlar...
manuel terapi kAyropraktik hacamat yada proloterapi gibi yöntemleri uygulayıp şifa bulan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?