• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL AĞRISI VE KASIK BATMASI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Canım oluyo bende agrı kasık mide falan adet agrısı gıbı ama adet olucakmısım gıbı hıssetmedım eskıden ha oldum ha olscam dıye ped takardım bu sefer agrı oldu ama öyle olucam gıbı hıssetmedım
Bende his falan yok ama ara ara sancı giriyo 3 günden beri bilmiyorum ya

Benim de bat 10 agustos. 1 haftadir kasiklarda batma oluyor.regl olcakmiskm gibi kramplar var. Dun kan testi negatif.bugun de idrar negatif. Ne oluyor acaba.hic gecikmezdi.hatta 2 gun erken olurdum. Beklemeli miyim 😐😐
Belkı bıraz soguk almıssın canım dıkkat et

Benim de bat 10 agustos. 1 haftadir kasiklarda batma oluyor.regl olcakmiskm gibi kramplar var. Dun kan testi negatif.bugun de idrar negatif. Ne oluyor acaba.hic gecikmezdi.hatta 2 gun erken olurdum. Beklemeli miyim 😐😐
Bence bekle adet olana kadar bi umut vardır benimde ağrım oluyo ara ara hafif bi şekilde ama test yapmadım bat 12 si

Belkı bıraz soguk almıssın canım dıkkat et
Soğuk almadim.işyerinde.klimalar bozuk.açilmiyor bile 😁 acaba geç yumurtlamis olabilir miyim. Yumurtlama 20/ 26 temmuz civariydi.iliski 31 temmuzda oldu. Tek defa yani.aramiz pek iyi degil.olma ihtimali var midir. Kızım da tek defada olmuştu

Soğuk almadim.işyerinde.klimalar bozuk.açilmiyor bile 😁 acaba geç yumurtlamis olabilir miyim. Yumurtlama 20/ 26 temmuz civariydi.iliski 31 temmuzda oldu. Tek defa yani.aramiz pek iyi degil.olma ihtimali var midir. Kızım da tek defada olmuştu
Yumurtlama zamanundan baya sonra denemıssın

Şimdi test yaptım yine çıkmadı ya adet belirtiside yok sivlcem çıkmadı karnım ağrımıyo hala batmalar var ve bel ağrısı sqbah tekrar mı denesem napsam bilemedim
Canım valla ben de hala olmadım ama bugün bi ağrı kesici içtim yola gideceğim için belki de o engellediği, takmak istemiyorum Kocaeli’ye döndüğümde hala adet olmamış olursam doktora gideceğim. İnsan kafaya taktıkça daha çok gecikiyor

Benim son bat 8 temmuzdu. O dönemler şehir dışındaydım. 26 temmuzda 4 günlüğüne evime geldim ve 26-27 temmuz tarihleri birliktelik oldu. 8 ağustosta ayağa kalkarken kasıklarımdançok fena bir batma oldu. Dün de gün boyu mide bulantısı çektim ve gidip test aldım üç tane, sonuç pozitif. Bizde şok etkisi yarattı. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin.

Dün akşamda yaptım test negatif vallahi anlamadım ya bugün de yok bişey 4 gün geçti ama adete dair hiçbişey yok bekliyorum öyle 😂 artık adet olacaksamda olayım yani bende memlekete gidecem işte belirszlik zor oluyor
Ben de az önce test yaptım bana silik çizgi görünüyor sanırım kafayı sıyırdım artık 😂😂 çizgi var gibi ama karanlık olduğu için flaşla çekiyorum çok da belli olmuyo bi baksanıza

Eklentiler

• 607A4D62-E8F5-4869-8562-F412931EB800.jpeg
    607A4D62-E8F5-4869-8562-F412931EB800.jpeg
    137,6 KB · Görüntüleme: 293
Canım valla ben de hala olmadım ama bugün bi ağrı kesici içtim yola gideceğim için belki de o engellediği, takmak istemiyorum Kocaeli’ye döndüğümde hala adet olmamış olursam doktora gideceğim. İnsan kafaya taktıkça daha çok gecikiyor
Keske kan testı yaptırsaydın ya sonuna kadar okudum hatta sayfanın sonunda dedım kesin hamile 😊 ins tez zamNda hamıle olursun

Back