• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL AĞRISI VE KASIK BATMASI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Insalllah hamıssın beraber sahlıkla dogar bebeklerımız
İnşallah 🙈 biz yoldayken bi ara çok kasıklarım ağrıdı dedim kesin adet olacağım sonra kemeri gevşettim geçti ama çok yorgun geldik eczaneye gidemedim 😕 şimdi duş aldım uzanıyorum ağrım yok ama korkuyorum kan testi yaptırmaya negatif çıkarsa üzülürüm

Ayyy ya ck sevındım insan tanımadıgı bırini bebek haberine nasıl sevınıyormus valla suan en içten bir sekılde sevınıyorumm rabbim bizede nasip eder insallah ya.aTam Belirtilerini yazarmısın?
Şimdi böyle olunca ben de çok heyecanlandım gidip bi test mi alsam napsam 🙈😂

Valla akıntı anlamlarına internetten araştırdığım kadarıyla hakimim beyaz akıntı normal akıntı diye geçiyor aynı zamanda gebelik döneminde de oluyormuş canım
Hmm beklıcez ya bakalm kasıgımda az agrımvar sanırım regl olcam ben ya buayda yattı kesın.Test geldımı yaptım mıı heycanla beklıyorum😊

İnşallah 🙈 biz yoldayken bi ara çok kasıklarım ağrıdı dedim kesin adet olacağım sonra kemeri gevşettim geçti ama çok yorgun geldik eczaneye gidemedim 😕 şimdi duş aldım uzanıyorum ağrım yok ama korkuyorum kan testi yaptırmaya negatif çıkarsa üzülürüm
Olur ınsallah bıde stres hıc yapma

Negatif yüzüme tokat gibi çarptı 😂😂😂

Eklentiler

• 84C78F7D-4785-4471-B075-F49FDDC06C2D.jpeg
    84C78F7D-4785-4471-B075-F49FDDC06C2D.jpeg
    222,5 KB · Görüntüleme: 302
Ayyy ya ck sevındım insan tanımadıgı bırini bebek haberine nasıl sevınıyormus valla suan en içten bir sekılde sevınıyorumm rabbim bizede nasip eder insallah ya.aTam Belirtilerini yazarmısın?
Çok teşekkür ederım ınsanlah en yakın zamanda olur 😊 benım adetten 3 gün önce cıktı kasık agrım vardı basım donuyodu arada adetten 1gun sonra göğüs lerım de bıraz sıskınlık oldu adet gunlerımden berı ara ara mıdem agrılar gırıyodu rahım genıslıyo 😊😊😊

Canım test yap ınsallah hamıssın dollenme olabılır 🙈
Ya insallah oledir ama benım ole belırtım yok 4 gün oncesıne kadar hergun kasık agrım oldu gogus hassasıyetım vardı bel agrdı bırgun sonraki gün kesildi birden dedım sanırım degılım.valla suan gene asırı ıslanıo ııc camasırım sıcaklıgıda baglıyorum ya ne bulantım var ne biseyım regl olcam gıbı gelıo kusmet

Back