- 29 Haziran 2019
- 194
- 52
- 98
- 26
Canım hamıleyım bnSen naptın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamıleyım bnSen naptın ?
İnşallah biz yoldayken bi ara çok kasıklarım ağrıdı dedim kesin adet olacağım sonra kemeri gevşettim geçti ama çok yorgun geldik eczaneye gidemedim şimdi duş aldım uzanıyorum ağrım yok ama korkuyorum kan testi yaptırmaya negatif çıkarsa üzülürümInsalllah hamıssın beraber sahlıkla dogar bebeklerımız
Ayyyyyyy çok sevindim canım süper bi haber buuuu allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanım hamıleyım bn ☺☺
Ayyy ya ck sevındım insan tanımadıgı bırini bebek haberine nasıl sevınıyormus valla suan en içten bir sekılde sevınıyorumm rabbim bizede nasip eder insallah ya.aTam Belirtilerini yazarmısın?Canım hamıleyım bn
Şimdi böyle olunca ben de çok heyecanlandım gidip bi test mi alsam napsamAyyy ya ck sevındım insan tanımadıgı bırini bebek haberine nasıl sevınıyormus valla suan en içten bir sekılde sevınıyorumm rabbim bizede nasip eder insallah ya.aTam Belirtilerini yazarmısın?
ya senin durdugun kabahatya benım bugun haric 3 gün kaldı beyaz akıntım var acaba nedenŞimdi böyle olunca ben de çok heyecanlandım gidip bi test mi alsam napsam
Eşime söyledim nöbetçi eczane bize çok yakın o gidip alcak birazdanya senin durdugun kabahatya benım bugun haric 3 gün kaldı beyaz akıntım var acaba neden
en iyisi.Eşime söyledim nöbetçi eczane bize çok yakın o gidip alcak birazdan
Valla akıntı anlamlarına internetten araştırdığım kadarıyla hakimim beyaz akıntı normal akıntı diye geçiyor aynı zamanda gebelik döneminde de oluyormuş canımen iyisi.
Ya benim akıntım var beyaz ıslak sence nedendir ya reglbugun harıc 3gün kaldı
Hmm beklıcez ya bakalm kasıgımda az agrımvar sanırım regl olcam ben ya buayda yattı kesın.Test geldımı yaptım mıı heycanla beklıyorumValla akıntı anlamlarına internetten araştırdığım kadarıyla hakimim beyaz akıntı normal akıntı diye geçiyor aynı zamanda gebelik döneminde de oluyormuş canım
Yok daha çıkamadı evden bekliyorum ben de bide sıkıştım zor duruyorum vallaHmm beklıcez ya bakalm kasıgımda az agrımvar sanırım regl olcam ben ya buayda yattı kesın.Test geldımı yaptım mıı heycanla beklıyorum
Yaaa haydi valla merakla beklıyoruz biraz anlayış tama hadı hayırlısı iyi olursa cok mutlu ol ama olmazsada az üzül hayırlısı deYok daha çıkamadı evden bekliyorum ben de bide sıkıştım zor duruyorum valla
Olur ınsallah bıde stres hıc yapmaİnşallah biz yoldayken bi ara çok kasıklarım ağrıdı dedim kesin adet olacağım sonra kemeri gevşettim geçti ama çok yorgun geldik eczaneye gidemedim şimdi duş aldım uzanıyorum ağrım yok ama korkuyorum kan testi yaptırmaya negatif çıkarsa üzülürüm
AmınAyyyyyyy çok sevindim canım süper bi haber buuuu allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederım ınsanlah en yakın zamanda olur benım adetten 3 gün önce cıktı kasık agrım vardı basım donuyodu arada adetten 1gun sonra göğüs lerım de bıraz sıskınlık oldu adet gunlerımden berı ara ara mıdem agrılar gırıyodu rahım genıslıyoAyyy ya ck sevındım insan tanımadıgı bırini bebek haberine nasıl sevınıyormus valla suan en içten bir sekılde sevınıyorumm rabbim bizede nasip eder insallah ya.aTam Belirtilerini yazarmısın?
Canım test yap ınsallah hamıssın dollenme olabılıren iyisi.
Ya benim akıntım var beyaz ıslak sence nedendir ya reglbugun harıc 3gün kaldı
Ya insallah oledir ama benım ole belırtım yok 4 gün oncesıne kadar hergun kasık agrım oldu gogus hassasıyetım vardı bel agrdı bırgun sonraki gün kesildi birden dedım sanırım degılım.valla suan gene asırı ıslanıo ııc camasırım sıcaklıgıda baglıyorum ya ne bulantım var ne biseyım regl olcam gıbı gelıo kusmetCanım test yap ınsallah hamıssın dollenme olabılır
Negatif yüzüme tokat gibi çarptı