• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL AĞRISI VE KASIK BATMASI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

merhaba 30.06.2019 tarihinde regl oldum. 05.07.2019 tarihi reglimin son günüydü
06.07.2019 tarihinde geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşadım. Reglim geciktiği için 05.08.2019 tarihinde kan testi yaptım sonuç 0.100 çıktı ama hala regl olmadım sonuç değişir mi sizce yoksa kesinlikle gebelik yok mu ? Ve ne zaman adet olurum ? Benim adetim pek düzenli değil bir ay tam gününde bir ay geç geliyor bunun etkisi olabilir mi gecikmede ?

Merhaba adetime 3 gün var ama 3 günden beri adet ağrısı gibi ağrı giriyor ara ara
Canım normal 5 lıralık eczanesen gebelık testı al yap cıkar bıde agrı sankı sancı gıbı dımı arara grıyo

06.07.2019 tarihinde geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşadım. Reglim geciktiği için 05.08.2019 tarihinde kan testi yaptım sonuç 0.100 çıktı ama hala regl olmadım sonuç değişir mi sizce yoksa kesinlikle gebelik yok mu ? Ve ne zaman adet olurum ? Benim adetim pek düzenli değil bir ay tam gününde bir ay geç geliyor bunun etkisi olabilir mi gecikmede ?
kan testı ntınde yok mu deduler bıde sadece hcg 100 mu cıktı yoksa 0.100 mu

100 se hamılesın canım sonucların sen deyse at hcg yı bakalım

Canım normal 5 lıralık eczanesen gebelık testı al yap cıkar bıde agrı sankı sancı gıbı dımı arara grıyo
Evde var zaten ama diyorum adet günü bi geçsin öyle yapayım aynen ara ara giriyor böyle hafif geçiyo sonra tekrar giriyor ağrı

Canım yap sabah varsa cıkar benım 4 gun once cıktı
Ya bide bazen 29 günde oluyorum geçen ay 26 günde oldum bu ay ona göre 3 günüm kalmış oluyo o yüzden de emin değilim yapmak için geçen ay negatif gördüm çok üzülüyor insan

Ya bide bazen 29 günde oluyorum geçen ay 26 günde oldum bu ay ona göre 3 günüm kalmış oluyo o yüzden de emin değilim yapmak için geçen ay negatif gördüm çok üzülüyor insan
[/QUOTE ne zaman dır evlısınız adetın duzdın bıde kalırsın ınsallah

1 yıllık evliyim düzenli zaten ama korunmayı bıraktıktan sonra değişti biraz günler siz ne kadarlık evlisiniz

1 yıllık evliyim düzenli zaten ama korunmayı bıraktıktan sonra değişti biraz günler siz ne kadarlık evlisiniz
16 gun sonra 1 yıl olcak🙈 ne zaman dır denıyosunuz adetın duzenlı kalırsın adetının erken olması daga ıyı kalırsın bu ay ınsallah bı de sıtres yapma 1 yıl kadar normal

16 gun sonra 1 yıl olcak🙈 ne zaman dır denıyosunuz adetın duzenlı kalırsın adetının erken olması daga ıyı kalırsın bu ay ınsallah bı de sıtres yapma 1 yıl kadar normal
5 aydır deniyoruz bir kere kimyasal oldu mayısta biraz yapıyorum galiba olmadıkça siz ne zamandır deniyosunuz

5 aydır deniyoruz bir kere kimyasal oldu mayısta biraz yapıyorum galiba olmadıkça siz ne zamandır deniyosunuz
3ay denedık 3uncude hamıle kaldım bu ay daga yenı 5 haftalık olur canım belkı enflasyonun vardır kalırsın sende

Hayırlısı olsun canım belirtilerin ne inşAllah olur nasip bakalım
Olur kımyasal gecırmıssın demekkı yumurta dollenmıs ınsallah en yakın zamanda kalırsın canım benim belırtılerım 2,3 gun once adetten uykum gelıyodu oglen uyumak ıstıyodum bıde ara ara kadıklarıma karnıma agrı gırıyodu bıde soguk su pek sevmem ıcmeyı bebek dusundugumuz ıcınde ıcmıyodum soguk almıyım dıye 3,4 gun adetten once soguk su ıcmek ıstıyodum ıcı yanar ya ha bıde en onemlısı kokulara cok hasaaıyetım olmustu hatta esıme derdım parfum sıkma ter kokusu dısarda yururken bıle gelen kokulardan rahatsız oluyodum umarım sende yakında hamıleyım dıye yazarsın burdan ☺️

Olur kımyasal gecırmıssın demekkı yumurta dollenmıs ınsallah en yakın zamanda kalırsın canım benim belırtılerım 2,3 gun once adetten uykum gelıyodu oglen uyumak ıstıyodum bıde ara ara kadıklarıma karnıma agrı gırıyodu bıde soguk su pek sevmem ıcmeyı bebek dusundugumuz ıcınde ıcmıyodum soguk almıyım dıye 3,4 gun adetten once soguk su ıcmek ıstıyodum ıcı yanar ya ha bıde en onemlısı kokulara cok hasaaıyetım olmustu hatta esıme derdım parfum sıkma ter kokusu dısarda yururken bıle gelen kokulardan rahatsız oluyodum umarım sende yakında hamıleyım dıye yazarsın burdan ☺
İnşAllah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin beni düşündüren bu adet gibi ağrı sende oluyor mu böyle bi ağrı

İnşAllah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin beni düşündüren bu adet gibi ağrı sende oluyor mu böyle bi ağrı
Canım oluyo bende agrı kasık mide falan adet agrısı gıbı ama adet olucakmısım gıbı hıssetmedım eskıden ha oldum ha olscam dıye ped takardım bu sefer agrı oldu ama öyle olucam gıbı hıssetmedım

Benim de bat 10 agustos. 1 haftadir kasiklarda batma oluyor.regl olcakmiskm gibi kramplar var. Dun kan testi negatif.bugun de idrar negatif. Ne oluyor acaba.hic gecikmezdi.hatta 2 gun erken olurdum. Beklemeli miyim 😐😐

Back