• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL AĞRISI VE KASIK BATMASI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Bugün adet olmam lazımdı ama herhangi bir belirti yok ben pek emin olamadım var mı yok mu birazdan erken gebelik testi de yapacağım stresten bayılacağım 😂
Banada yaz bende merak ettım 😂😂bende dun ogrendım hamıle olgumu kan testıyle

Banada yaz bende merak ettım 😂😂bende dun ogrendım hamıle olgumu kan testıyle
Valla benim direk kan testi yapmaya cesaretim olmadı gece tuvalete gitmekten uyuyamadım mide bulantısı baş dönmesi hat safhada kendim mi uyduruyorum diyordum ama şimdi bu silik çizgi umutlandırdı beni 😂 hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah 💕

Valla benim direk kan testi yapmaya cesaretim olmadı gece tuvalete gitmekten uyuyamadım mide bulantısı baş dönmesi hat safhada kendim mi uyduruyorum diyordum ama şimdi bu silik çizgi umutlandırdı beni 😂 hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah 💕
amınnn🤲🏻

Arkadaslar 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim
. Bebegimiz olsun istiyoruz pko oldugu icin tam nekdr geciktigini tahmin edemiyorum. Bugun son reglimden tam 30 gun gecti.
Goguslerim cok buyudu ve yururken biel agirlastigini acidigini hissediyorum. Kasiklarimda biraz batma oluyor.
Ama en cok merak ettigim gobegim acayip derecede sisti dolmusta yer veriyolar o derece hamile gibiyim :))
Boyle bir gebelik belirtisi yasayan var mi?? 1 hafta sonra test yapicam

Kızlar nasılsınız ben bu sabah test yaptım bi bakar mısınız silik çizgi var sanki ben mi uyduruyorum. Biraz sonra erken gebelik testi alıp yapacağım
Var gibi sanki ya hadi inşallah canım ya ☺️ bugün adet günüm ama gelmedi akşamına test yaptım yine çıkmadı ya of ama karnım bi yerimde ağrımıyo ara ara kasıklarm batıyo geçiyo o kadar. İnşallah sen hamişsindir

Eklentiler

• B713E532-7B08-4960-B64D-281B6AAD0051.jpeg
    B713E532-7B08-4960-B64D-281B6AAD0051.jpeg
    147,2 KB · Görüntüleme: 165
Canım yaptım ama negatif çıktı hayali bir çizgi gördüm demek ki 🙄 kısmet değilmiş
Olsun canım ne zaman ne olacapı belli değilki benim ilk çocuğumda adetten bir hafta sonra idrarda çıkmıştı o kadr yani düşün. Bu arada ben de dün akşam yaptım negatifti ama adette olmadım bekliyorm

Olsun canım ne zaman ne olacapı belli değilki benim ilk çocuğumda adetten bir hafta sonra idrarda çıkmıştı o kadr yani düşün. Bu arada ben de dün akşam yaptım negatifti ama adette olmadım bekliyorm
Adetim bu kadar düzensiz olmamıştı hiç. Çocuk isteyeli beri bu şekilde bozulmaya başladı resmen stresten Başka birşey değil. Bayramda da izmire gideceğim şansa orda adet olurum hem hormon testlerini yaptıramam burada olmadığım için hem tatil burnumdan gelir 😞

Adetim bu kadar düzensiz olmamıştı hiç. Çocuk isteyeli beri bu şekilde bozulmaya başladı resmen stresten Başka birşey değil. Bayramda da izmire gideceğim şansa orda adet olurum hem hormon testlerini yaptıramam burada olmadığım için hem tatil burnumdan gelir 😞
Benim bir komşum demişti ki çocuk olmadan önce adet düzensizleşir vücut kendini hazırlar bir kaç ay ondan sonra tutar demişti. Benimde 2 aydır düzensizdi. Bugün gecikmenin 1. Günü hala olmadım bekleyeceğim birkaç gün

Benim bir komşum demişti ki çocuk olmadan önce adet düzensizleşir vücut kendini hazırlar bir kaç ay ondan sonra tutar demişti. Benimde 2 aydır düzensizdi. Bugün gecikmenin 1. Günü hala olmadım bekleyeceğim birkaç gün
Al benden de o kadar dur bakalım ilk kim adet olursa yazsın 🥰

O zaman inşallah olmayız 💕
İnşallah diycem de benim çenemde çıkan adet sivilcem çıktı bükün tahminimce birkaç güne olacağım tam da izmirdeyken şu an aşırı moralim bozuk bu yüzden zaten istemeden gidiyordum şimdi hepten soğudum

İnşallah diycem de benim çenemde çıkan adet sivilcem çıktı bükün tahminimce birkaç güne olacağım tam da izmirdeyken şu an aşırı moralim bozuk bu yüzden zaten istemeden gidiyordum şimdi hepten soğudum

Öyle deme ama ya hayırlısı her zaman sen tadını çıkart kafamızı rahat tutalım ben hala olmadım yarın da bekleyip testi yapacam galiba tekrardan dayanamıcam

Öyle deme ama ya hayırlısı her zaman sen tadını çıkart kafamızı rahat tutalım ben hala olmadım yarın da bekleyip testi yapacam galiba tekrardan dayanamıcam
Benim karnım ağrımaya başladı bile ben bu gece olurum en geç yarın sabah ✋🏻 Bu kadar strese az bile gecikti

Benim karnım ağrımaya başladı bile ben bu gece olurum en geç yarın sabah ✋🏻 Bu kadar strese az bile gecikti
Şimdi test yaptım yine çıkmadı ya adet belirtiside yok sivlcem çıkmadı karnım ağrımıyo hala batmalar var ve bel ağrısı sqbah tekrar mı denesem napsam bilemedim

Back