• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL AĞRISI VE KASIK BATMASI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Ya sen kan testı yaptır bence kac gun gecikmıssın sonucta
Bilmem aslında baya stresli günlerden geçiyorum bazen böyle gecikebiliyor artık umut beslemek istemiyorum hatta birkaç ay ara bile verebilirim şu sıkıntılar stres bitsin o zaman daha sağlıklı bir şekilde düşünebilirim bebişi 😍 şimdi olmuyorsa vardır bi sebebi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin 😍

Bilmem aslında baya stresli günlerden geçiyorum bazen böyle gecikebiliyor artık umut beslemek istemiyorum hatta birkaç ay ara bile verebilirim şu sıkıntılar stres bitsin o zaman daha sağlıklı bir şekilde düşünebilirim bebişi 😍 şimdi olmuyorsa vardır bi sebebi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin 😍
Aynen rabbim ne zaman ol derse ozaman oluyor gerçekten kısmet 🙏🏻 En güzel zamanda gelsin saglıkla 🙏🏻

Ya insallah oledir ama benım ole belırtım yok 4 gün oncesıne kadar hergun kasık agrım oldu gogus hassasıyetım vardı bel agrdı bırgun sonraki gün kesildi birden dedım sanırım degılım.valla suan gene asırı ıslanıo ııc camasırım sıcaklıgıda baglıyorum ya ne bulantım var ne biseyım regl olcam gıbı gelıo kusmet
Bulantı olmak zorunda degıl bende yoktu

Amınn

Ben adetime 3 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı bu sabah adet olmam lazımdı ve adetim her ay düzenliydi ama olmadım acaba stresten mi ama belim çok acıyo ve midem ekşiyo 1 haftadır gögüslerimde acı var adet olucam mı acaba 😔

Back