• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL AĞRISI VE KASIK BATMASI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

999299E9-202C-45FB-881F-F5A6A3D066EF.png
Benimde bel ağrım çok oluyor adete 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı sizce varmı

Ben de yarın sabah yapıcam ama test yok mu evde eczaneler açılana kadar çişimi tutabilirim inşallah 😂😂
Yaa şansa bu gün de doktora gittim ultrasonda baktı ama ultrason çok eski cihazdı yaşlı bi doktor devlet hastanesinde hiç bişi görmedi demedide bişey tarlusal verdi adet söktürücü dedim içmeyeyim belki hamilelik vardır iç bişey olmaz o düşüğüde önler dedi güvenemedim test 1 tane aldım yaptım attım kenara ilk anda gözükmedi sonradan bakym dedim bi baktım böyle nor alde ben 1 senedir hep test yaparım sğrekli ovülasyon testi olsun gebelik olsun hiç bir gebelik testimde böyle bile ailik çizgi görmemiştim

Yaa şansa bu gün de doktora gittim ultrasonda baktı ama ultrason çok eski cihazdı yaşlı bi doktor devlet hastanesinde hiç bişi görmedi demedide bişey tarlusal verdi adet söktürücü dedim içmeyeyim belki hamilelik vardır iç bişey olmaz o düşüğüde önler dedi güvenemedim test 1 tane aldım yaptım attım kenara ilk anda gözükmedi sonradan bakym dedim bi baktım böyle nor alde ben 1 senedir hep test yaparım sğrekli ovülasyon testi olsun gebelik olsun hiç bir gebelik testimde böyle bile ailik çizgi görmemiştim
Canım inşallah netleşir herşey ama silik de olsa çizgi çizgidir yani bence tekrar et testi erken gebelik testinden de alıp yapabilirsin aslında. senin adına çooook sevindim 💕 umarım ben de buraya iyi şeyler yazarım yarın 💕

Canım inşallah netleşir herşey ama silik de olsa çizgi çizgidir yani bence tekrar et testi erken gebelik testinden de alıp yapabilirsin aslında. senin adına çooook sevindim 💕 umarım ben de buraya iyi şeyler yazarım yarın 💕
Tekrar test yapmaya çok korkuyorum ya 🙁

Arkadaşlar merhaba,

Eşimle 2. çocuğumuzu istiyoruz fakat 3 aydır korunmadık olmuyordu. İlk defa bu belirtileri yaşadım .benim bat 07.08 . İlişki tarihi 20 ve 24 temmuz yumurtlama dönemimde.ilk İlişkiden 4-5 gün sonra kahverengi lekeler geldi pütürlü ve sulu bir şekilde. ondan sonra kasıklarımda batmalar başladı geceleri midem bulanıyo ama kusmuyorum. Şİmdide bel ağrım başladı çok fena iki gün önce oncomed gebelik testi yaptım ama çıkmadı. kasık batmalarım devam ediyor yardım edebilirmisiniz bilgisi olan veya düşüncelerini paylaşmak isteyen?
Adetıne kac gun kaldı

Benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım herhangi bi belirtim de yok mide bulantım hat safhada ama test negatif çıktı geçen hafta bir daha yapmak istemedim :) yarın alıp yapacağım ben de. Hayırlısı kuzum 💕
Ben negatif çıktığından beri yapmadım bugün bat günü bakalım eper olmazsam öyle yapacam takmamaya çalışıyorm ama işte canım

Bugün olmam gerekiyor bekliyorm bakalım umutla inşallah hamileymdir de olmam ☺
Hamıle olunca adet gıbı agrı olmuyo degısık arara sancı gırıyo
Kızlar nasılsınız ben bu sabah test yaptım bi bakar mısınız silik çizgi var sanki ben mi uyduruyorum. Biraz sonra erken gebelik testi alıp yapacağım

Eklentiler

• 33088D38-2C97-497F-8CDC-5A59A820EC0B.jpeg
    33088D38-2C97-497F-8CDC-5A59A820EC0B.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 256
  • 36DAE7A0-C947-4A9A-AEEE-C15A89FAD60B.jpeg
    36DAE7A0-C947-4A9A-AEEE-C15A89FAD60B.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 265
Kızlar nasılsınız ben bu sabah test yaptım bi bakar mısınız silik çizgi var sanki ben mi uyduruyorum. Biraz sonra erken gebelik testi alıp yapacağım
Adetıne kac gun var ıkıncı cızgı cıkmıs gözün aydın bebek gelıyo

Back